ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

bülent korkmaz,ümit davala yakın zamanda herhalde hagi ve tugay kerimoğlu tek tek bitiriyorlar işlerini bütün Galatasaraylıların. İmkanları olsaydı Metin oktay'ı bile sorgulanır hale getirirdi bu Adnanlar.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Positif olan tek sey Stancu´ydu :)

hagi diyorum sarp diyorum susuyorum ...
bende seni tebrik ediyorum, hagi-sarp deyip susabilmek erdemedir, ben ne zaman sarp desem küfür etmede duramıyorum, çoğu ettiğim küfürüde ilk kez duyuyorum, doğaçlama çıkıyor ağzımdan.

Bence haketmediğimiz bir skor aldık. 3-2 olmazdı eğer el-sakanın ayağına kırk yılda bir top oturdu, oda bizi buldu. Ömründe bir daha öyle gol atamaz. Galatasaray bu maçı o kornerden sonra kaybetti. Yoksa kazanırdık.

şu antepi eleyelim beşiktaşı sonra düşünürüz. muhtemelen hagi fener maçındaki gibi oyunu kitler kontradan falan gol bulmaya çalışırız. öyle fark falan da olmaz korkmayın.

Renktaş artık Hagi nin ne oynattığını herkez öğrendi. Fb maçı ilk maçıydı Aykutta bilmiyordu Haginin ne oynatacagını ona göre kadroyla çıkamadı bence işimiz zor ama inşallah dedigin gibi olur.

O değilde Stancu çok kaliteli topçu.

Bu antep'in scout ekibini transfer edelim hocam hakikaten :) Popov sanıyorum çalışma izni alamadığı Blackburn'de oynamıyor şu an. Çok net iyi oyuncu seçiyorlar.

scout ekibi değil hepsini Tolunay Kafkas aldırıyor takıma.Kayserideyken Serdar Kesimalı Hasan Ali Kaldırım ı Ömer Şişmanoğlunu Cenk Tosun vs Tolunay aldı hepsini.Almanyadaki gurbetçileri iyi biliyorbu Kafkas

burada cimboma 1,75 beraberlik 3 ve eskisehire 5 veriyor.

Benim elim gitmez eses e yatırmaya..ama fenvliler ile ****lılar kazanclı cıkacak gibi hiç ışık yok...şu ışığı bide biz görsek

Evet beyler BAM'ları bitirdik. Yeni hedef BALTA !

Yanliz antep son 25 dk resmen ezdi bizi , izlerken zevk aldim ama antepin oynadigi futboldan .

Hiçmi utanmıyorlar bizimkiler bu şekilde maç izlerken. Bir futbol takımı bu hale nasıl getirilir inanamıyorum. Nasıl olupta pişkin pişkin oturuyorlar o koltukta anlamıyorum. Bu kadar tepkisiz olamaz bir yönetim. Sanki umurlarında degil. Bunların defolup gittigi gün bizim kurtuluş GALATASARAY'ın yeniden doğuş günü olacaktır. Bu yaşıma kadar o kadar maç seyrettim, o kadar futbolcu gördüm hiç bu kadar mahkum, ezik, korkak bir GALATASARAY izlemedim. G.Antebe gol atıyoruz inanın bana nerdeyse R.Madrite gol attıgımız zamanki sevinci yaşadım resmen. O anlı şanlı takımı bu hale getirdinizya ufacıkta olsa hakkım varsa sizde HARAM olsun. T.T.Areneya bakalım ne bahane bulupta gelmeyeceksin aciz, ezik başkan çok merak ediyorum. Sana ve yalakalarına orada tarihin gördüğü en büyük tepkiyi verilecek.

tam 46. dakkadaki sarpı dikkatlice izleyin eğer imkanınız varsa :)

Çok haklısın hocam. Cana ve Balta teknik olarak en fazla stoper olmayı hak ediyorlar. Mehmet Topal da öyleydi. Bir futbolcunun mevkiinde orta saha varsa pas alış verişi minimum Culio kadar olmalı. Hele hele bu takım Galatasaray ise.

Cana Sunderland'ın 6 yediği maçta stoper oynamıştı gelmeden önce. Ama o kadar karmaşa var ki takımda, o kadar zor bir karar ki kimin yerine kimi oynatacağınız, Kewell 1-2 hareketi dışında aksayınca, Sabri 2 haftadır kötü olunca, Yekta ha keza aynı durum, kadro tamamlandı ama eksik sayısı arttı. Olay 2 galibiyete bakar.

2 maç kazanalım, takım kendine gelecek.

Aslında olabilir, ben bu durumu biraz da oluşan olumsuz psikolojiye bağlıyorum. Takım kalitesi yerlerde ama özgüven eksikliği de var.

Yine de ben sizin kadar iyimser olamıyorum.

Hagi'nin gelmesini hiç istememiştim. Ama Hagi'ye de fazla kızamıyorum. Oyuncu değişiklikleri falan hatalı olabilir ancak eldeki malzeme ile de orantılı bu biraz.

Herşeye rağmen,

Sezon sonunda ara transfer de aldığımız Culio, Stancu ve Kazım'ı takımda tutup ( tamamı yedek kulübesinde rotasyon için )

takımın geri kalanı ile yolları ayırıp ( Arda dahil )

yeniden yapılanmaya gitmek isterdim.

Bence haketmediğimiz bir skor aldık. 3-2 olmazdı eğer el-sakanın ayağına kırk yılda bir top oturdu, oda bizi buldu. Ömründe bir daha öyle gol atamaz. Galatasaray bu maçı o kornerden sonra kaybetti. Yoksa kazanırdık.

Son golde topu koluyla aldı.

Aslında olabilir, ben bu durumu biraz da oluşan olumsuz psikolojiye bağlıyorum. Takım kalitesi yerlerde ama özgüven eksikliği de var.

Yine de ben sizin kadar iyimser olamıyorum.

Hagi'nin gelmesini hiç istememiştim. Ama Hagi'ye de fazla kızamıyorum. Oyuncu değişiklikleri falan hatalı olabilir ancak eldeki malzeme ile de orantılı bu biraz.

Herşeye rağmen,

Sezon sonunda ara transfer de aldığımız Culio, Stancu ve Kazım'ı takımda tutup ( tamamı yedek kulübesinde rotasyon için )

takımın geri kalanı ile yolları ayırıp ( Arda dahil )

yeniden yapılanmaya gitmek isterdim.

Aynen

Goller yenilgi beraberlik galibiyet hicbiri ilgilendirmiyor beni.

Beni ilgilendiren oynadigimiz futbol.

Ne zaman keyifle mac izleyebilecegiz?

Abi avutma kendini böyle. O olmasaydı, bu olmasaydı... Nenemin şeyleri olsa dedem olurdu hesabı. Adamların bariz penaltısı verilmemiş, daha ne olsun. Kadro rezil, oyun rezil, skor rezil, biz hala bahane bulmaya çalışmayalım.

Marica Ciprian Andrei

Ciprian Marica

Bogdan Stancu a marcat primul sau gol pentru Galatasaray, dar echipa lui Hagi a pierdut cu 3-2 meciul din Cupa, de la Gaziantep

Ciprian Marica

Ciprian Marica

Site-ul personal al fotbalistului Ciprian Marica. Contine stiri actuale, biografie, reportaje video, blog, fan club si forum.

yaklaşık bir saat önce · Beğen · · Paylaş

7 kişi bunu beğendi.

Nitu Viorel cel mai tate si vine de la steua ce ziceti akm ciinilor

yaklaşık bir saat önce · Beğen · 1 kişi

Tistea Andrei Bv bogdane\:d/

yaklaşık bir saat önce · Beğen

Caner Birincibubar yönetim istifa!

yaklaşık bir saat önce · Beğen

maricanın facesi paylaşmış haberi burda da yönetim istifa yazılmış :D

Geri
Üst Alt