Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc
Kusur yonetimde arkadaslar. Besiktas'li olarak GS yonetimini kiniyorum. Bu ulkenin en buyuk takimlarindan biri'nin, zamaninda bizi Avrupa'da en iyi sekilde temsil etmis bir takimin bu hallere dusmesinde tek suclu yonetimdir. Hagi gelip takimin basina gecmedi, yonetim getirdi. Bu oyunculari yonetim getirdi. Hagi'nin onayi olsada, yanilmiyorsam Rijkaard bircok transferde ben istemedim demisti. Ilk yari cope gitti. Batdal, Serdar Ozkan, Gokhan Zan, Ali Turan. Bonservisi elinde oyuncular, bedava diye alindi. Toplam kac mac oynadilar ? Bonservisi elinde olarak gelselerde, bu oyuncularin maasi var. Oynamadan para kazanan oyuncular. Yazik degilmi bu paralara ? O parayi dogru durust 2 tane takimi guclendirecek oyunculara harca.
Hagi'de suc var, yok degil. Misimovic'i oynatmamasi, tuhaf dizilislerle sahaya cikmasi. Oyuncularin ruhsuzlugu. Oyunun gidisati. Bunlara teknik direktor sorumlu. Gecen sene Besiktas'i seyrederken gozum aciyordu. Senelerdir okadar kotu futbol izlememistim. Orta sahada Fink ve Ugur Inceman gibi kazmalar. Ama buyuk bir takim RISK almali. Risk alirken akilli davranmali. Biz o gunleri Allah'a sukur gectik. Bonservise fazla para harcamadan takimi duzelten oyuncular getirdik. Maaslari yuksek olsada, buyuk bir kulubun kaynagi bitmez. Risk alirsan, tutarsa zaten o parayi cikartirsin. Besiktas bunu yapti. Galatasaray yonetimide yapmali, hele elinizde TT Arena gibi stadin gelirleri varken.
Bu sezon'u degil, onumuzdeki sezon'u dusunmek gerek. Risk almali bu kulup, yoksa daha'da kotuye gider. Bize gelen Guti Galatasaray'da oynayabilirdi. Ersan Gulum Galatasaray'da oynayabilirdi. Cenk Tosun Galatasaray'da oynayabilirdi. Sezer Ozturk, Hasan Ali, Serdar Kesimal ve bircok oyuncuyu kacirdi gecmiste. Risk alinsaydi, boyle olmazdi. Risk derken, fazla para'da degil. Galatasaray gibi kulup icin 3-5 kurus fazla olacakti. Bunun suclusu yonetim, baska sucluyu aramaya gerek yok.
Not;
Popov demissiniz. Popov 2010 senesinin Berbatov'dan sonra en iyi Bulgar oyuncusu secildi. 1. Berbatov 2. Popov. Dogru bir scouting'le bu cocukta GS oynayabilirdi.