ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Culio faydali bir oyuncu ama ayaginda gereksiz sekilde top tutuyor. Vücuduyla perdeleme yapiyor ya hep, ondan bahsediyorum. Cok gereksiz. Emre Belözoglu tarzinda oynayabilir bence ve cok faydali olur. Ama ayaginda cok top tutmamasi lazim cünkü teknigi öyle wow dedirtecek derecede de degil yani.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

ben bi yerde direk GSden başlamak kariyerime zarar verebilir daha önce daha alt seviyede bi takımda oynamayı düşünüyorum dediğini okumuştum cenk tosunun,yani hala Galatasarayı daha üst seviyede sanıyolar olsun bu da iyi :) yalnız bu mustafa hala nasıl giriyo kadroya aklım almıyo baltayı zaten konuşmaya değmez:S Emre bi maç 90dk sahada bi maç hiç yok nasıl dengesizlik anlamadımki :S

Galatasaray gelenekleri maddelerin önüne geçer. Galatasaray Başkanı Bey'dir, Reis'tir.. Galatasaray başkanını devirmek amacıyla imza toplanması, tarihimize ihanettir. İmza veren 1500 kongre üyesini Galatasaray'lı adletmek, Galatasaraylı olmamaktır. Başkan kendi rızasıyla genel kurula gitmelidir.

bu kadar hafta hakemler yüzünden puan kaybetmemize rağmen sesi çıkmayan polatın şimdi niye sesi çıktı ki zaten ligde umudumuzun kalmamasın rağmen.adnan polat protestolardan kaçmak için bile bile ceza aldı

sarpı 75 dk da izleyin keyfiniz yerine gelsin :lol:

bende seni tebrik ediyorum, hagi-sarp deyip susabilmek erdemedir, ben ne zaman sarp desem küfür etmede duramıyorum, çoğu ettiğim küfürüde ilk kez duyuyorum, doğaçlama çıkıyor ağzımdan.

yanlız masum bir susuş değil bu,içimden bol miktarda ağza alınmayacak küfürleri ediyorum merak etme :D yanlız şaka bi yana yazıklar olsun gerçekten her maç rakiplerden oley çekmekten utanıyorum ,biz bu hallere düşecek takımmıydık???bir zamanlar fifa klasmanında 1. olan bir galatasarayımız vardı...

Galatasaray gelenekleri maddelerin önüne geçer. Galatasaray Başkanı Bey'dir, Reis'tir.. Galatasaray başkanını devirmek amacıyla imza toplanması, tarihimize ihanettir. İmza veren 1500 kongre üyesini Galatasaray'lı adletmek, Galatasaraylı olmamaktır. Başkan kendi rızasıyla genel kurula gitmelidir.

gidermi sence

bu kadar hafta hakemler yüzünden puan kaybetmemize rağmen sesi çıkmayan polatın şimdi niye sesi çıktı ki zaten ligde umudumuzun kalmamasın rağmen.adnan polat protestolardan kaçmak için bile bile ceza aldı

O kadar da değil ya, çok üstüne gidiyoruz adamın.. Taraftar olarak bizde de çok suç var. Yönetim istifa diye bağıracağımıza, futbolcuları yuhalamalı, Sezgin'i yuhalamalı.

bir zamanlar bu arma fifa klasmanında 1. sıradaydı,her maç rakip taraftardan oley yemek galatasaray taraftarınının bünyesine aykırı ama maalesef bunudas kanıksadık ...

Lincoln, Keita, Dos Santos, hatta Jo'lu kadroyu özlettirdiler adama :( bu ne rezil futbol daha iki pas yapamıyoruz

Bunu artık yapmalı. Yapmıyorsa görev süresi sonuna kadar sabredip, her maçta tepkimizi ortaya koyacağız. Ama bilinçli taraftar olacağız. Çarşı kadar olamıyor muyuz? İki sene evvel ki İnönü manzarasını düşünün.

Lincoln, Keita, Dos Santos, hatta Jo'lu kadroyu özlettirdiler adama :( bu ne rezil futbol daha iki pas yapamıyoruz

Jo yu bile özledim. Alemciydi gerçi ama kulağından çekip uyaran biride olmadı yönetimden hiç herhalde kiralıktır diye

Bunu artık yapmalı. Yapmıyorsa görev süresi sonuna kadar sabredip, her maçta tepkimizi ortaya koyacağız. Ama bilinçli taraftar olacağız. Çarşı kadar olamıyor muyuz? İki sene evvel ki İnönü manzarasını düşünün.

çarşıda birlik var bizde bi yuhalasan taraftarlar birbirine giriyor

yanlız masum bir susuş değil bu,içimden bol miktarda ağza alınmayacak küfürleri ediyorum merak etme :D yanlız şaka bi yana yazıklar olsun gerçekten her maç rakiplerden oley çekmekten utanıyorum ,biz bu hallere düşecek takımmıydık???bir zamanlar fifa klasmanında 1. olan bir galatasarayımız vardı...
bu kulüp, bu yöetime ve onların insiyatifiyle göreve getirilen tüm adamlara, 3-5-10 değil 1.000 gömlek büyük geldi, sezgin kim 25 mikyonluk devin menajeri olsun.

Kusur yonetimde arkadaslar. Besiktas'li olarak GS yonetimini kiniyorum. Bu ulkenin en buyuk takimlarindan biri'nin, zamaninda bizi Avrupa'da en iyi sekilde temsil etmis bir takimin bu hallere dusmesinde tek suclu yonetimdir. Hagi gelip takimin basina gecmedi, yonetim getirdi. Bu oyunculari yonetim getirdi. Hagi'nin onayi olsada, yanilmiyorsam Rijkaard bircok transferde ben istemedim demisti. Ilk yari cope gitti. Batdal, Serdar Ozkan, Gokhan Zan, Ali Turan. Bonservisi elinde oyuncular, bedava diye alindi. Toplam kac mac oynadilar ? Bonservisi elinde olarak gelselerde, bu oyuncularin maasi var. Oynamadan para kazanan oyuncular. Yazik degilmi bu paralara ? O parayi dogru durust 2 tane takimi guclendirecek oyunculara harca.

Hagi'de suc var, yok degil. Misimovic'i oynatmamasi, tuhaf dizilislerle sahaya cikmasi. Oyuncularin ruhsuzlugu. Oyunun gidisati. Bunlara teknik direktor sorumlu. Gecen sene Besiktas'i seyrederken gozum aciyordu. Senelerdir okadar kotu futbol izlememistim. Orta sahada Fink ve Ugur Inceman gibi kazmalar. Ama buyuk bir takim RISK almali. Risk alirken akilli davranmali. Biz o gunleri Allah'a sukur gectik. Bonservise fazla para harcamadan takimi duzelten oyuncular getirdik. Maaslari yuksek olsada, buyuk bir kulubun kaynagi bitmez. Risk alirsan, tutarsa zaten o parayi cikartirsin. Besiktas bunu yapti. Galatasaray yonetimide yapmali, hele elinizde TT Arena gibi stadin gelirleri varken.

Bu sezon'u degil, onumuzdeki sezon'u dusunmek gerek. Risk almali bu kulup, yoksa daha'da kotuye gider. Bize gelen Guti Galatasaray'da oynayabilirdi. Ersan Gulum Galatasaray'da oynayabilirdi. Cenk Tosun Galatasaray'da oynayabilirdi. Sezer Ozturk, Hasan Ali, Serdar Kesimal ve bircok oyuncuyu kacirdi gecmiste. Risk alinsaydi, boyle olmazdi. Risk derken, fazla para'da degil. Galatasaray gibi kulup icin 3-5 kurus fazla olacakti. Bunun suclusu yonetim, baska sucluyu aramaya gerek yok.

Not;

Popov demissiniz. Popov 2010 senesinin Berbatov'dan sonra en iyi Bulgar oyuncusu secildi. 1. Berbatov 2. Popov. Dogru bir scouting'le bu cocukta GS oynayabilirdi.

peki sen futbolcuyu niye yuhalıyorsun kardeşim.sarp aydın ayhan mı dedi beni galatasaraya alın takımda tutun diye.gaziantep ve kayseriden yeteneksiz takım oluşturduğunda suç yönetimin mi futbolcunun mu kardeşim.sezgin olayında suç polatın.sezgin maaşlı elaman.eğer beceremiyorsa alırsın görevden.

Cenk tosun Gaziantepspor´a gittiginde söylemistim. Tolunay aldiysa süper futbolcudur dedim. Tolunay Kafkas müthis bir Scout bence ayrica. Aldigi her oyuncu cok iyi. Kayserispor´da da öyleydi.

çarşıda birlik var bizde bi yuhalasan taraftarlar birbirine giriyor

Biz malesef kulübün neresinden tutsak elimizde kalıyor. Taraftar, yönetim, teknik kadro.. Ama taraftar olarak kendimizi kesinlikle medyaya yem etmemeliyiz. Görmüyor musunuz her gün yeni bir yalan haber çıkıyor. Birlik olmalıyız birlik. Bu kulübü eski haline taraftar getirir ancak. Gelin medyayı şaşırtalım. Gelin taraftarın gücünü gösterelim. Galatasaray'ı yüceltmek istiyorsak mecburuz.

peki sen futbolcuyu niye yuhalıyorsun kardeşim.sarp aydın ayhan mı dedi beni galatasaraya alın takımda tutun diye.gaziantep ve kayseriden yeteneksiz takım oluşturduğunda suç yönetimin mi futbolcunun mu kardeşim.sezgin olayında suç polatın.sezgin maaşlı elaman.eğer beceremiyorsa alırsın görevden.
aralarındaki ilişkinin sırrını, birçok olaydan daha fazla merak ediyorum gerçekten, polat-sezgin arasındaki koparılamaz bağın sebebi ne? adam başkanlıktan devriliyor sezginin uğruna inanılmaz birşe.

cenki neden almadık

Geri
Üst Alt