ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Bu efsane harcamak işi Lucescu'nun kovulduğu gün başladı. Rijkaard bizim için büyük bir fırsattı her bakımdan. Adam 4-3-3 benim sistemim diyor, Başkan basına diyor ki bu takıma bir ön libero bir de oyun kurucu lazım. Bu şu demek, ben senin taktisyenliğine güvenmem, benim istediğim sistemle oynayacaksın.

Rijkaard'a BAM'ı reva görüp vizyondan bahseden yönetim, rahmetli Özhan Canaydın döneminde başlayan getir efsaneyi taraftara yuhalat moduna dönüş yaptı. Bu tamamen yönetimin son dakika manevrası oldu.

Bir takım, orta sahasının direnci ve organizasyon gücü kadar güçlüdür. Bu bakımdan ortada en zayıf halka Cana. Önceki senelerde dikine oyunundaki eksikler nedeniyle Mehmet Topal gibi. Hagi'de bu maç Cana değil de Neill'in oyuna katkısı kadar güçlü olmayı tercih etti orta sahada. Tek beklentim defansif orta sahalar değil de, Culio-Yekta-Stancu-Kazım-Baros uyumunun bir an önce sağlanması.

Ama koşan, pres yapan forvet isterdim de, Stancu gibisini uzun zamandır görmemiştim yahu :)

Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider..

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminden bu ara transfer dönemine kadar,

bir çok arkadaşla beraber bas bas bağırdık burada ' orta saha ' diye

..ve hiç bir şey yapılmadı.

Sayın başkanımız geçenlerde Aziz Yıldırım vari bir söz etti ' ben futbolu biliyorum ' tarzında

Yukarıda verdiğim örnekle başkanın bu iddiasını yan yana koy, bakalım ne çıkıyor ?

Şahsen ben, Başkanın futbolu bilmesinden son derece ürküyorum.

Kabus gibi, sonumuz hayır olsun.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

haginin aldırdığı adamlar iyi ama bu adamın futbol görüşü romanya dışına çıkamamıştır.hadi stancu culio iyi anladımda sene sonu transfer için düşündüğü adam bicfalvi denilen çoçuk yaa :D hagi kesinlikle büyük galatasarayımızın t.d değildir.

Bicfalvi yi Sampdoria alır misal. İki sene sonra 35 m satar. Neden almadık deriz.. Scouting ne işe yarıyor deriz. Kaç defa izledin bu adamı? Ben izlemedim misal.

2012 kriterlerinden bahsederken herhalde en büyük ekonomik zararı bu sene görmüştür takım

Bicfalvi yi Sampdoria alır misal. İki sene sonra 35 m satar. Neden almadık deriz.. Scouting ne işe yarıyor deriz. Kaç defa izledin bu adamı? Ben izlemedim misal.

Galatasaray´in yabancilari hemen katki verecek futbolcular olmali. Burasi Türkiye, Ingiltere filan degil.

1. Yabanci sinirlamasi var

2. Istisnalar haric bu ülkede 2 sezondan fazla kalan kac yabanci var?

3. Aliyorsan da kendi takiminda harikalar yaratan genc futbolcu alacaksin.

Bicfalvi kimdir ya? Daha Romanya´da dogru düzgün oynamiyor bu adam. Hagi´ye güvenerek takim kuramazsin. Küme düsersin. Bursaspor´un düstügü gibi.

abi bicfalvi nedir ya.millet ersnti beğenmeyip oynatmıyor.sen bicfalvi diye çoçuk yaşta çoçuk cüsseli elamanı alacaksında bu adam parlayacak.hıı elinde ersnt gibi bi oyuncu olurda dersin ileri dönük planlamam var ondan aldım dersin ama 55 binlik stat açıyorsun bicfalviyide oynatırsan orda .milette bir tarafından güler.

Boşver hocam Galatasaray'lı değildir arkadaş. Fatih Terim 3 rumen getirmişti, ona da komisyoncu derler :)

Sadece gülüyorum size. Benim GALATASARAYLILIGIM'ı kimse sorgulayamaz. Fikrime katılmayabilirsiniz, ama bu şekilde yazamazsınız. O zaman siz açıklayın Cenk'i neden almadık ?

Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider..

Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminden bu ara transfer dönemine kadar,

bir çok arkadaşla beraber bas bas bağırdık burada ' orta saha ' diye

..ve hiç bir şey yapılmadı.

Sayın başkanımız geçenlerde Aziz Yıldırım vari bir söz etti ' ben futbolu biliyorum ' tarzında

Yukarıda verdiğim örnekle başkanın bu iddiasını yan yana koy, bakalım ne çıkıyor ?

Şahsen ben, Başkanın futbolu bilmesinden son derece ürküyorum.

Kabus gibi, sonumuz hayır olsun.

Ve Rijkaard'a Xavi-İniesta'mı var bizde diyenler vardı, değiştir sistemini diye kızan taraftar vardı. Çok uzakta değil Trabzon'da birileri 4-3-3 sistemini adı sanı duyulmamış yabancılarla, bedavaya gelsin diye elimizden kaçırdığımız Selçuk İnan'la kuruyordu.

Hayırlısı bakalım, çekeceğimiz varmış.

Çünkü yolu Romanyadan geçmemiş. Çünkü iyi bir futbolcu. Çünkü bu transferde komisyon yoktu.

Bu mesaj bildiğin hakaret,iftira içeriyor.bu mesajı söyleyenin ispatı yoksa ve ceza almıyorsa benim bu mesajı yazana ediceğim hakarete de ceza gelmemesi lazım.

LiveImages%5CSpor%20Foto%5C173%5CGaziantepspor%20-%20Galatasaray%20(Ziraat%20T%C3%BCrkiye%20Kupas%C4%B1)%5CS03212620.jpg

Galatasaray´in yabancilari hemen katki verecek futbolcular olmali. Burasi Türkiye, Ingiltere filan degil.

1. Yabanci sinirlamasi var

2. Istisnalar haric bu ülkede 2 sezondan fazla kalan kac yabanci var?

3. Aliyorsan da kendi takiminda harikalar yaratan genc futbolcu alacaksin.

Bicfalvi kimdir ya? Daha Romanya´da dogru düzgün oynamiyor bu adam. Hagi´ye güvenerek takim kuramazsin. Küme düsersin. Bursaspor´un düstügü gibi.

Anlatmak istediğim, Culio'yu da istemediniz burada, Stancu'yu da. Ee? Hem daha Bicfalvi haberinin doğruluğunu bilmiyoruz.

Bu mesaj bildiğin hakaret,iftira içeriyor.bu mesajı söyleyenin ispatı yoksa ve ceza almıyorsa benim bu mesajı yazana ediceğim hakarete de ceza gelmemesi lazım.

Terbiye sınırlarını aşmış götürmüş abimiz.. Kötü yönetiliyoruz tamam, ama bu adamlarda Galatasaraylı, yapmayın bu kadarını.

Bu takıma yaratıcı bi oyuncu şart sonuç ise normal 1 tane atağımız var 2 gol attık buna da şükür

Eger antep , Istanbulda'da boyle oynarsa kesin eleniriz.

abi bicfalvi nedir ya.millet ersnti beğenmeyip oynatmıyor.sen bicfalvi diye çoçuk yaşta çoçuk cüsseli elamanı alacaksında bu adam parlayacak.hıı elinde ersnt gibi bi oyuncu olurda dersin ileri dönük planlamam var ondan aldım dersin ama 55 binlik stat açıyorsun bicfalviyide oynatırsan orda .milette bir tarafından güler.

Deja vu

İlk Terim zamanında, Hagi futbolcumuz iken Romen futbolunun geleceği diye bu tarz bir adam gelmişti.

Lutu !

Çelimsiz, düz yolda yürümekten aciz bir adamdı. Allahtan çabuk postalamıştık o zamanlar.

Kalecimiz ilk macinda tam 3 tane gol yedi. Ayni tas , ayni hamam.

Anlatmak istediğim, Culio'yu da istemediniz burada, Stancu'yu da. Ee? Hem daha Bicfalvi haberinin doğruluğunu bilmiyoruz.

hala diyorum ben.culioda bizi üst düzey bir yere taşımaz.işte ayhanı görünce xavi gibi geliyor gözümüze.champiyonlar liginde oynuyorsun atıyorum arsenalle oynuyorsun sende culio var adamlarda walcott :D chelsea demedimbakgözünfazlakorkmasın diye bide böyle düşün bence

Ya söz konusu Bicfalvi değil, Culio'yu da istemediniz. Stancu'yu da. Ve Bicfalvi haberinin kaynağı da, yurdumun aptal gazeteleri ya da Twitter müdavimleri olmuştur muhtemelen. Ben Bicfalvi'yi savunmuyorum. Taraftar düşüncesini yanlış buluyorum.

Geri
Üst Alt