- 5 Ağustos 2009
- 4.453
- 3.991
- 2.223
Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc
Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider..
Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminden bu ara transfer dönemine kadar,
bir çok arkadaşla beraber bas bas bağırdık burada ' orta saha ' diye
..ve hiç bir şey yapılmadı.
Sayın başkanımız geçenlerde Aziz Yıldırım vari bir söz etti ' ben futbolu biliyorum ' tarzında
Yukarıda verdiğim örnekle başkanın bu iddiasını yan yana koy, bakalım ne çıkıyor ?
Şahsen ben, Başkanın futbolu bilmesinden son derece ürküyorum.
Kabus gibi, sonumuz hayır olsun.
Bu efsane harcamak işi Lucescu'nun kovulduğu gün başladı. Rijkaard bizim için büyük bir fırsattı her bakımdan. Adam 4-3-3 benim sistemim diyor, Başkan basına diyor ki bu takıma bir ön libero bir de oyun kurucu lazım. Bu şu demek, ben senin taktisyenliğine güvenmem, benim istediğim sistemle oynayacaksın.
Rijkaard'a BAM'ı reva görüp vizyondan bahseden yönetim, rahmetli Özhan Canaydın döneminde başlayan getir efsaneyi taraftara yuhalat moduna dönüş yaptı. Bu tamamen yönetimin son dakika manevrası oldu.
Bir takım, orta sahasının direnci ve organizasyon gücü kadar güçlüdür. Bu bakımdan ortada en zayıf halka Cana. Önceki senelerde dikine oyunundaki eksikler nedeniyle Mehmet Topal gibi. Hagi'de bu maç Cana değil de Neill'in oyuna katkısı kadar güçlü olmayı tercih etti orta sahada. Tek beklentim defansif orta sahalar değil de, Culio-Yekta-Stancu-Kazım-Baros uyumunun bir an önce sağlanması.
Ama koşan, pres yapan forvet isterdim de, Stancu gibisini uzun zamandır görmemiştim yahu![]()
Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider..
Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminden bu ara transfer dönemine kadar,
bir çok arkadaşla beraber bas bas bağırdık burada ' orta saha ' diye
..ve hiç bir şey yapılmadı.
Sayın başkanımız geçenlerde Aziz Yıldırım vari bir söz etti ' ben futbolu biliyorum ' tarzında
Yukarıda verdiğim örnekle başkanın bu iddiasını yan yana koy, bakalım ne çıkıyor ?
Şahsen ben, Başkanın futbolu bilmesinden son derece ürküyorum.
Kabus gibi, sonumuz hayır olsun.