ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Zaten Neil oynayacak bu akşam, Cana ortaya geçer

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

:) Magazin haberlerinide msj atarak iletiyorsunuz birbirinize yani

Yok ya sadece Galatasaray ile ilgili haberler :) Transfer döneminden kalma bir aliskanlik :) Üniversite de oldugum zaman takip edemiyordum haberleri. Haber at bana diyordum. Ordan kaldi bu aliskanlik :) Misimovic de Eskisehir macindan sonra affedilecekmis güya. Öyle dedi :D

mustafahoca.png

Zaten Td aramaya başladı yönetim normal olur af olayı

Yok ya sadece Galatasaray ile ilgili haberler :) Transfer döneminden kalma bir aliskanlik :) Üniversite de oldugum zaman takip edemiyordum haberleri. Haber at bana diyordum. Ordan kaldi bu aliskanlik :) Misimovic de Eskisehir macindan sonra affedilecekmis güya. Öyle dedi :D

Rijkaar bir demecinde yanılmıyorsam ''Nerede ne yapacağını bilen bir oyuncumuz var'' demişti Mustafa Sarp için..

[video=youtube;dKMh4HJxp7I]https://www.youtube.com/watch?v=dKMh4HJxp7I&feature=related[/video]

Rijkaar bir demecinde yanılmıyorsam ''Nerede ne yapacağını bilen bir oyuncumuz var'' demişti Mustafa Sarp için..

Yanılıyorsun herhalde!

Total futbola yıllarını vermiş adamın topal futbol oynayan Sarp hakkında bunu demiş olması mümkün değil!

Tabi ya yolların piridir o kamyonuyla ilgili her türlü arızada nerde ne yapması gerektiğini bilir Rijkaard da o yüzden söylemiştir hani takım otobüsü falan arızalanır, Mustafa anlar olayı falan.. :asd:

1296749593537365.jpg

Geri
Üst Alt