ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

mustafahoca.png

Ya rakip kenardan gelirse oradaki açıgı kim kapatacak ? :)))

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Beyler bu arada konu çok dağıldı :o

şu misimovic videosunu izledimde gerçekten çok yazık ettik kendimize.bizde bu adamın yerine hakan oynadı lan

Baklava budur

62206_Galatasaray_SK.jpg

Yalcin Dümer saydirmis Hagi´ye bugün :D

" 8 Milyonluk Misimovic´i A2 ye yolluyorsun kendini tatmin etmek icin ama BAM diye alay edilen Baris Ayhan Mustafa´yi oynatiyorsun diyor " :D

kulübü yönetenler, futbolla uzaktan yakından alakası olmayan adamlar sanki!

Yalcin Dümer saydirmis Hagi´ye bugün :D

" 8 Milyonluk Misimovic´i A2 ye yolluyorsun kendini tatmin etmek icin ama BAM diye alay edilen Baris Ayhan Mustafa´yi oynatiyorsun diyor " :D

Ne oldu bu Yalçına yaw adam 100 derece döndu .....

------------Zapata---------

Sabri---Neill---Servet---Hakan

------------Cana------------

-----Sarp----------Culio----

Pino---------Kazım-------Emre--

Hagi 'nin 11 'i böyle olur.

Ne oldu bu Yalçına yaw adam 100 derece döndu .....

yönetimin hagi'yi göndermek için hafiften hafiften zemin hazırlamasının bir sonucu, her t.d'de bir bahane bulup aradan sıyrılmadılar mı, bugün de misimovic kurtaracak onları, bahane hazır; ''hagi misiyi kadro dışı bıraktı onun için bu durumdayız'' diyecekler

------------Zapata---------

Sabri---Neill---Servet---Hakan

------------Cana------------

-----Sarp----------Culio----

Pino---------Kazım-------Emre--

Hagi 'nin 11 'i böyle olur.

Pino sakat..

Yekta?

Bence Hagi'nin Çıkaracağı ilk 11 böyle olur..

1296750337166904.jpg

yönetimin hagi'yi göndermek için hafiften hafiften zemin hazırlamasının bir sonucu, her t.d'de bir bahane bulup aradan sıyrılmadılar mı, bugün de misimovic kurtaracak onları, bahane hazır; ''hagi misiyi kadro dışı bıraktı onun için bu durumdayız'' diyecekler

Yani hoca gidecek yönetim kalıcak seneye yine aynı durum off offf...

cimbombomum benim,biricik sevgilim,söle senden başka kimim var benim,seninle ağlarım,seninle gülerim, söle senden başka neyim var benim..:gs::gs::gs::gs::gs::GOOL::f50:

Pino sakat..

Yekta?

Pino/Yekta yapacaktım yapmayayım dedim. Yekta 'nın asıl mevkisi defansif ortasahaysa yada b2b ise oaralarda oynaması lazım. Yeni gelen bir adamı sağ tarafta oynatmakta ısrarcı olmak Hagi 'nin hatalarından biri maalesef.

Geri
Üst Alt