ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

------------------Zapata------------------

Sabri-------Neill-----------Servet-----Balta

-------------------Cana-------------------

Kazım-------------Yekta--------------Culio

---------Stancu-----------Baros----------

Balta'nın yerine 50 kere Çağlar oynar ya da Insua; ama biri sakat diğeri de malum yabancı sayısı..

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Baros fazla yormasa bari kendisini.

kazanmaya başlamamız lazım artık

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 21.30 | TRT

Haydi Antep göster gücünü at atabildigin kadar . Allah futbolcularına zeval vermesin . Bütün sutların 90'dan zapata'nın kalesine girsin !

Allah senin gibilere de akıl fikir, arma sevgisi versin biraz.

Yönetime olan nefretiniz yüzünden elimizde tek kalan kulvar da heba olsun istiyorsunuz ya, sizin gibi taraftar olmaz olsun.

Seneye olur da başka yönetim geldiğinde de yayla cup maçı izlersiniz artık.

He olur da bu kupayı kazanırız, Avrupa maçlarını da izlerken yüzünüz kızarsın tek dileğim.

Çünkü bu lafları ettiğinizi unutur, oturur izlersiniz de siz.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 21.30 | TRT

Allah senin gibilere de akıl fikir, arma sevgisi versin biraz.

Yönetime olan nefretiniz yüzünden elimizde tek kalan kulvar da heba olsun istiyorsunuz ya, sizin gibi taraftar olmaz olsun.

Seneye olur da başka yönetim geldiğinde de yayla cup maçı izlersiniz artık.

He olur da bu kupayı kazanırız, Avrupa maçlarını da izlerken yüzünüz kızarsın tek dileğim.

Çünkü bu lafları ettiğinizi unutur, oturur izlersiniz de siz.

O arkadaşın Galatasaray'lı olduğuna pek inanmıyorum zaten.Eski mesajlarına bakarsan Bankasya felan diyordu dün.Belli ki tahrik için girmiş foruma.

En kötü beraberlik. İlk golü biz atarsak banko alırız.

O arkadaşın Galatasaray'lı olduğuna pek inanmıyorum zaten.Eski mesajlarına bakarsan Bankasya felan diyordu dün.Belli ki tahrik için girmiş foruma.

Mesajını gördükten sonra özellikle girdim baktım profiline, avatarında armamız vardı.

Değilse bile malesef böyle Galatasaray'lı geçinenler de var o yüzden yazdım ben de İlyas Sabankay.

Baros fazla yormasa bari kendisini.

[video=youtube;xfjTQ29zqp8]https://www.youtube.com/watch?v=xfjTQ29zqp8&feature=related[/video]

Baros abi bu... Ne desende maci kazanmak icin herseyini ortaya koyar :D

Mesajını gördükten sonra özellikle girdim baktım profiline, avatarında armamız vardı.

Değilse bile malesef böyle Galatasaray'lı geçinenler de var o yüzden yazdım ben de İlyas Sabankay.

Maalesef.

Kazanma ihtimalimiz çok düşük hele ilk golü yersek...

hagi'nin kupayla ilgili ne düşündüğünü bu maçta göreceğiz, yine saçma sapan tek forvetle maça çıkarsa benim hiç ümidim kalmayacak.

Neill ve Kewell oynayacak mı?

bence oynarlar

Neil ve kewel oynarsa bu 11 güzel olur.

zapata

sabri neil servet hakan

yekta cana culio

kazım stancu kewel

ben 1-1 gibi bir skorla bitecek diye tahmin ediyorum

2-1 filan biterse ama ona da üzülmem.

ikinci maç mart ayında inş o zamana arda tamamen iyileşir baroşta formunu yakalar

arena da yener tur atlarız

bugün 3-1 galip geliriz.

Kazanmayı bırakın berabere kalmamız bile mutlu eder beni.

Neill ve Kewell oynamaz bence. Haftasonu oynarlar.

Geri
Üst Alt