ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

bence bu kadroyla çıkacak hagi

aykut-sabri-servet-neill-h.balta-cana-sarp-culio-kewell-kazım-stancu

Stancu yerine Yekta'yı oynatır. Kazım'ı da forvete alır.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

:asd: Beyler yeni taktik 9-0-1. Ulan hala gülüyorum.

beyler benle iddiaya girmek isteyen varmi

ben diyorum hagi m.sarpi bugün oynatir

oynatmaz diyen varmi :D?

Kötülere bir şey olmaz derlerya hakikaten öyleymiş.Tabiki hiç bir futbolcunun sakatlanmasına gönlümüz razı olmaz ama neden hep üstdüzey futbolcular sakatlık belası ile uğraşırken, takıma gram katkısı olmayanlar hiç maç kaçırmıyorlar.

Bu olayın tam tersi bile olmuş olsaydı şu anki durumumuz çok farklı olurdu eminim.

Selam arkadaşlar ben geldim.Bence Ufuk'u böyle kaybediyoruz.Çok yetenekli bir kaleci hatta Onur Ufuk'un yedeğiydi şu anda geldiği konuma bakın.Bir hata yaptı diye oynatmayacaksan o zaman hiç oynatma.

Kötülere bir şey olmaz derlerya hakikaten öyleymiş.Tabiki hiç bir futbolcunun sakatlanmasına gönlümüz razı olmaz ama neden hep üstdüzey futbolcular sakatlık belası ile uğraşırken, takıma gram katkısı olmayanlar hiç maç kaçırmıyorlar.

Bu olayın tam tersi bile olmuş olsaydı şu anki durumumuz çok farklı olurdu eminim.

Sami abi yaw merak ettim sen moderatormuydun yoksa yeni mi oldun ??

Hagi´nin Gaziantepspor kadrosu ve dizilisi

1296745201785078.jpg

YouTube - 107 Gol Nasil Yenilir (Kime Diyorum Ben)Şahan 107 Gol Yiyen

Selam arkadaşlar ben geldim.Bence Ufuk'u böyle kaybediyoruz.Çok yetenekli bir kaleci hatta Onur Ufuk'un yedeğiydi şu anda geldiği konuma bakın.Bir hata yaptı diye oynatmayacaksan o zaman hiç oynatma.

Ben Ufuka hala Güveniyorum mesela !!!!

1 hata yapmadi ki. Bugün avanak kaleciler adli bir video hazirlasan top 10 icinde 5 tane Ufuk golü olur :)

Sarp oynuyorsa Cana orta sahada x2 kişilik oynamalı yoksa aldık :o

Ahh ulan ahhh, az önce işyerinde arkadaşlar geldi maçı konuştuk ve düştüğümüz durumun özetini yaptı biri " abi berabere kalırsak iyi sonuç olur "

-------Cana--------

-----Sarp-Culio-----

Yekta----------Emre

-------Kazım-------

Böyle çıkarsak maçı seyretmeyeceğim.

Bence Sarpın yanına Baltayı koyar İnsuayı sol bek yapar :D

ewt baltayi sol acik oynatir sarpida orta sahaya koyar habüsem bu 2 lüzümsuza gerek yok

----(aykut)zapata-----

sabri---neil---servet---insua

---------cana----------

-----yekta----culio-------

kazim--------------Emre(Aydin)

---------Stancu------------------

Geri
Üst Alt