ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Dostum yaşını eğitimini bilmiyorum, bu tür alaycı tavırlar seni yüceltmez küçük düşürür. Burda herkes kendi fikirlerini söylüyor, sen ufuk dersin ben aykut derim. Bunlar önemli değil, önemli olan insanların fikirlerine saygılı olman. Burdaki herkes futbolu en iyi kendisinin bildiğini sanıyor, herkesin doğrusu farklı.

Dostum kirdiysam, üzdüysem kusura bakma. Alay etmek aklimin ucundan bile gecmedi hosunuza gitmeyecegini bilseydim söylemezdim. Kusura bakmayin. :)

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Bu kadro çıkmazsa footballove'ı bulurum.Çok ciddiyim bunu yaparım.

Internetspor´un muhtemel kadrosu da söyle

1296751266560059.jpg

footbaLLove

Galatasaray’in bu aksamki 11’i - Zapata, Sabri, Cana, Servet, Balta, Neill, Culio, Yekta, Kewell, Kazim, Stancu
Kötü bir onbir değil,Keşke Hagi böyle çıksa,Neill,Cana hangisi önliberoda oynarsa benim için fark etmez;),İnşallah verdiği kadro doğrudur.

Dostum kirdiysam, üzdüysem kusura bakma. Alay etmek aklimin ucundan bile gecmedi hosunuza gitmeyecegini bilseydim söylemezdim. Kusura bakmayin. :)

Sağol anlayışın için. Bu forumda çok dönen bir laf "... dan sonrasını okumadım". Nedemek istediğimi anladın sen, senin o niyetle söylemediğini anladım ben de . Herşey Galatasaray için :) Bu arada kadro iyi.

Uzun zaman sonra bu kadar iyi bir ilk 11 çıkardı bir hocamız ama keşke Asya kupasından daha yeni gelen Kewell dinlenseydi biraz.

Sağol anlayışın için. Bu forumda çok dönen bir laf "... dan sonrasını okumadım". Nedemek istediğimi anladın sen, senin o niyetle söylemediğini anladım ben de . Herşey Galatasaray için :) Bu arada kadro iyi.

Kadro cok iyi ama Kewell'in ilk 11 baslayacagini sanmam.

İçimden bir ses güzel futbolla galip geleceğimizi sölüyor hayırlısı inşallah..

Uzun zaman sonra bu kadar iyi bir ilk 11 çıkardı bir hocamız ama keşke Asya kupasından daha yeni gelen Kewell dinlenseydi biraz.

Uzun zamandır hücum oyuncusu yoktu ki zaten

Kadro kesin doğru mu

Kadro cok iyi ama Kewell'in ilk 11 baslayacagini sanmam.

Emre Çolak'ı beğenmem ama o veya Aydın da olsa olur şu durumda. Aydın'ı tercih ederim Emre'ye. Tek istediğim Mustafa Sarp'ın oynamaması.

bugün büyük ihtimalle zapata'yı mı bekliyoruz kalede?

Geri
Üst Alt