ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Zapata'nın varlığı ile yokluğu belli değil.

Bir daha 5.sınıf kaleciler için benim ülkemin en iyi kalecilerinden birini harcamaya kalkmayın klavye başından.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Sonunda bitti. Aslantepe'de 1 gol ile çıkarız. Ama bu takımla nasıl ilerleyeceğiz, bilmiyorum.

- Spikerin art niyetli olmadığını kimse bana ispat edemez.

- Eyyamcı hakem.

- Sahanın zemini çok kötü yaaa.

vs. vs. lafları bırakıp, şu oyun düzenini görsek belki bir çok şeyi aşarız. 2 pas yapamıyoruz, adamlar sürekli üzerimize geliyor ve işin kötüsü her geldiklerinde kalemizde ciddi pozisyon yakalıyorlar. Hücum futbolu oynatan Gerets, Skibbe ve Rijkaard bile bu kadar açık verdirtmiyordu takıma... Demek ki neymiş; en iyi savunma hücummuş.

Eee boşuna eden bulur demiyorlardı.

Rijkaard dedin de aklıma geldi,neydi o arkadaş ya.İyiki gitti.Giderken de takımı bitirerek gitti.

defansimizdi cok kötü Defansin ortasina iyi birini alsak Örnek Kayserili Serdar önlerinde Neil Cana oynar

aynen basta dedim skor cikti biz antepi kolay eleriz aslantepede

Bamın yerine gelenlerin onlardan farkı yok

Hagiden teknik direktör olmaaaaaaaaz

Sonuç oalrak Hagi artık çalışıyoruz deme,çalıştım olmadı beceremedim..Ben bırakayım bu işleri de artık lütfen..Tugay geç şu takımın başına en kötü bunun gbi olur

hadi Hagi.. lütfen bu maçtan sonra istifa müessesesinin şefkatli kollarına sığın.

ARKANA BİLE BAKMADAN GİT!

hadi.

İyi oldu bu elenceksek bu turda elenelim bjk ye zaten elencektik, inönüde fark yiyecektik 10 senedir fb lilerin 6-0 muhabbeti yetmez gibi bide bjk liler başlayacaktı

'Cenk'i Gaziantep kazandı: 3-2

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor, Galatasaray'ı uzun süre sarı-kırmızılı takımın kadrosuna katmak için uğraştığı ancak daha sonra Gaziantepspor'a transfer olan gurbetçi oyuncusu Cenk'in golleriyle devirdi.

macin hakki bu degildi. antep farki kacirdi. neyse az gol yedigimize bari sevinelim. baska sevinilecek bir sey yok. günün en kötüsü cana ve kewelldi. sabride bugün cok pasifdi.

bence elenmek hayrımıza yoksa inönüde yarım düzine yeriz

Allah sizi bildiği gibi yapsın rezil herifler utanmazlar arlanmazlar

Bu Antebi lig maçınıda izledim. Herkes şişirir şimdi..Adamları yıldız yapıyoruz..Çapsız servetlerle,sarplarla,baltalarla..Birde haginin neill gibi saçma mevkisel tercih hataları yapınca Glatasarayın oynadığı takımların en az beş oyuncusu yıldız oluyor..

Popova,vagnere lig maçında adım attırmıyorlar..

hagi mac sonu yine ayni seyleri soyler.. iyi analiz edecegiz..cok calisacagiz

son 30 dk orta saha yoktu,Antek de topu alan defansla karşı karşıya kalıyordu..

'Cenk'i Gaziantep kazandı: 3-2

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Gaziantepspor, Galatasaray'ı uzun süre sarı-kırmızılı takımın kadrosuna katmak için uğraştığı ancak daha sonra Gaziantepspor'a transfer olan gurbetçi oyuncusu Cenk'in golleriyle devirdi.

Hagi ne diyecek acaba..Güzel oynadık..Güzel skorlamı dönüyor diyecek..

ya ben burdaki yorumlara şaşırıyorum.. taraftarlığı bilmeyen çok adam var burda.. yok zapatayla ufuğun farkı yokmuş.. aydın kötüymüş bilmem neymiş.. takım iyi yolda arkadaş.. bu işler bi günde olmuyo siz böle yapınca hiç olmuyo.. artık biraz destek.. gördünü golleri işte adam kontrol ediyo tak vuruyo gol buna bişey yapamassın.. ama hep böle olmayacak.. bu turuda geçecez seneyede yarışın her türlü içindeyiz..

Geri
Üst Alt