ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Cana libero Neill stoper başlasa idi böyle olmayacaktı.Hagi büyük bir taktiksel hata yaptı.Bu taktikten vazgeçmeli.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Forum gene kağnı.

sabride bir kac mactir vasatin altinda performans gosteriyo, Ankaragucunun bizi 4-2 yendigi macti yalnis hatirlamiyosam Frank rijkaardin gorevine o mactan sonra son verilmisdi. O maca bidaha bakin, sabri ve ayhanin resmen maci sattigini gorursunuz, sabri bugunde ne b.k oldugunu birdaha gosterdi.

arti hagi neill ile ne yapmaya calistigini biri bana anlatsin, canayi stoper diyemi aldik biz? Ozaman neill ne ayak? Takimin bir 10 numaraya ihtiyaci varken ve misimovicten yararlanmiyosan inatla, bence kendi kuyusunu kendi kazdi hagi.

Galatasaraydan bundan daha ust duzey bir futbol beklemeyin, sakatlar diyodunuz onlarda geldi ve gorduk sonuc ortada

rezil oluyoruz kısa net

sabride bir kac mactir vasatin altinda performans gosteriyo, Ankaragucunun bizi 4-2 yendigi macti yalnis hatirlamiyosam Frank rijkaardin gorevine o mactan sonra son verilmisdi. O maca bidaha bakin, sabri ve ayhanin resmen maci sattigini gorursunuz, sabri bugunde ne b.k oldugunu birdaha gosterdi.

arti hagi neill ile ne yapmaya calistigini biri bana anlatsin, canayi stoper diyemi aldik biz? Ozaman neill ne ayak? Takimin bir 10 numaraya ihtiyaci varken ve misimovicten yararlanmiyosan inatla, bence kendi kuyusunu kendi kazdi hagi.

Galatasaraydan bundan daha ust duzey bir futbol beklemeyin, sakatlar diyodunuz onlarda geldi ve gorduk sonuc ortada

Elden kaçan forveti gördünüzmü arkadaşlar kadro derinliği diye birşey var çocuk daha 19 yaşında sezgin çocuğu yarı yolda bırakmış 500 bin euro için çocukta cevabını güzelce verdi :42:

ya ben burdaki yorumlara şaşırıyorum.. taraftarlığı bilmeyen çok adam var burda.. yok zapatayla ufuğun farkı yokmuş.. aydın kötüymüş bilmem neymiş.. takım iyi yolda arkadaş.. bu işler bi günde olmuyo siz böle yapınca hiç olmuyo.. artık biraz destek.. gördünü golleri işte adam kontrol ediyo tak vuruyo gol buna bişey yapamassın.. ama hep böle olmayacak.. bu turuda geçecez seneyede yarışın her türlü içindeyiz..

çok iyi yoldayız tamam.

İğrenç bir maç daha. Tebrikler. BAMsız da böyle BAMlı da. Antep fark atmayı hak etti.

Şu forumu düzeltseniz artık. Gerekirse bağış sistemi açın herkes gönlünden kopanı gondersin. İyi bir server kiralayın. Her maç sonrası zaten sinirleniyoruz takım sağolsun

bide gelip burda sinirleniyoruz :)

Antep bizden daha istekliydi.

Aslantepe'de gol yersek işimiz zor, gol yemeden atmamız lazım.

Hakem takdir haklarını özellikle 2. yarı rakipten yana kullandı.Her maç doğranıyoruz ama takım kötü olunca haliyle konuşulamıyor.Buna rağmen maçı veren yine Hagi'dir.Kendisine saygım sonsuz ama asla bu takıma hoca olamaz.Neill-Cana-Stancu-Kewell yerlerinde oynasa illa ki daha fazla katkı verirlerdi.Oyuncu değişikliklerini ise yorumlama gereği dahi duymuyorum.

ne diye sarpi aldi acaba? ne gibi mantikli bi aciklamasi olabilir..

şu yavaşlığa bi çare bulalım.

fazla yoruma gerek yok antep takımı bizim takımdan iki gömlek iyi..

malesef Galatasaray futbol takımı iflas etmişdir ...

Şu skora yatalım kalkalım şükredelim. Özellikle de kupa maçı olması sebebiyle, çok iyi skor oldu. Açıkçası mübalağasız Antep ilk maçta bizim kupa hedefimizi hiç edebilirdi.

Maç için tek olumlu söyleyebileceğim şey Stancu. En azından benim için böyle.

Elden kaçan forveti gördünüzmü arkadaşlar kadro derinliği diye birşey var çocuk daha 19 yaşında sezgin çocuğu yarı yolda bırakmış 500 bin euro için çocukta cevabını güzelce verdi :42:

Cenk çok iyi bir futbolcu. Sezgin alamazdı zaten.

Keşke Baroş hiç girmeseydi oyuna.

Aydini dikkatle izledim. Lan sendeki hiz bende olsa yemin ederim Galatasarayda oynamak icin herseyimi verirdim. Adama bakiyorum hic kosmuyor bile geriye. Helal olsun Stancu ya valla, adam forvet olmasina ragmen butun mac boyunca defans ta yapti...

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

fazla yoruma gerek yok antep takımı bizim takımdan iki gömlek iyi..

malesef Galatasaray futbol takımı iflas etmişdir ...

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Bu yenilginin tek sorumlusu Sarp ve Aydin´i oyuna alan Hagi´dir. 11´de 3 tane kazma olursa yenilirsin iste böyle. Hagi koca bir 0.

00000000000000000000000000000000000000000000000000

Geri
Üst Alt