ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Hı hı. Getir Murat'ı iki maç sonra demediğiniz kalmaz.Oyuncunun yeteneğine lafım yok orası ayrı. Yekta mesela 2 maç daha böyle oynasın neler denecek kim bilir. Cana kaç maç boyunca canını dişine takan birkaç oyuncudan olmuşken benim ona laf etmeye yüzüm yok.

Bırakın şu at gözlüğünü. Ne yapmış Cana bu takıma geldiğinden beri ? Taca çıkan topa kayıp müdahale yaptığı için mi mücadele ediyor oluyor adı ? Gerçekten yazık bu takımın önce taraftar bilinci düzelmeli. Gerisi daha kolay olanı 1-2 transferlik iş.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Vay arkadaş, ne kadar çok skor taraftarı varmış. Yok Cana neden stoper oynatılmış, Neill neden ön libero oynamışmış. Çok değil bundan 1 ay önce oynanan G.Antepspor maçında ön liberoda döktürmüştü, harika oynamıştı Neill. Çoğu kesimde Neill'i ön libero oynatan Hagi'yi takdir etmişti. Ayrıca Cana'nın ön liberoda yaptığı pas hatalarını ne çabuk unuttunuz. Bugün Cana yerinde oynasaydı, performansı Neill'den farksız olmazdı bence.

Bosuna tartısıp birbirinizi kırmayın. Konusulcak birsey yok arada belki 1-2 oyuncu iyidir. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Takım gibi oynayamıyoruz. Bırakın kendi hallerine ne gazate alın ne resmi siteye girin ne maca gidin , ne gs ile ilgili birsey alın. Onlara yapılcak en iyi protesto budur. Unutun gitsin aklınızdan belli bir dönem cıkarın bu takımı.

icimi karatin be sizler nasil taraftarsiniz hep iyi gunmu isityorsun yok oyle birsey her takimin yukseldi gibi dususuda olur bizim uzerimize dusan destek vermek stad bitti maddi durum duzeldi sayilir sirket birlesmeleri felan derken sportiv basari unutuk ama bundan sonra gelecek hersey yeterki biraz daha sabirli olalim.

Adnan Polat v2

Yahu sıkıldım artık,

yenilmekten sıkıldım,

saçma sapan gollerden sıkıldım,

her maç rakibin oley çekmesinden sıkıldım,

ne yaptığını anlayamadığım ortasaha dan sıkıldım,

bu sene çok sıkıldım

uffffffffffff

icimi karatin be sizler nasil taraftarsiniz hep iyi gunmu isityorsun yok oyle birsey her takimin yukseldi gibi dususuda olur bizim uzerimize dusan destek vermek stad bitti maddi durum duzeldi sayilir sirket birlesmeleri felan derken sportiv basari unutuk ama bundan sonra gelecek hersey yeterki biraz daha sabirli olalim.

her maç rakip seyirciye oley çektiriyoruz. bu Hagiyi bu yönetimi savunan arkadaşların vizyonu bu şekilde bir takım seyretmek olsa gerek.

Vallaha ya deli olmaya başladım iyice.

"Futbol oyunu 3 ihtimalli bir oyun. Galibiyet, beraberlik ve maglubiyet. Bizim icin 2 ihtimalli. Beraberlik ve maglubiyet. Biz daha 3. ihtimali göremedik sevgili kardesim. "

Es esde sezer öztürk cezalıymış

Hakem penaltıyı verseydi şimdi yerlerdeydik.en azından 1 ay daha ZTK nın içindeyiz.Birde şu kadro bu hale geldi.

Topal=Cana

Keita=Pino

Mondragon=Çuvaloviçler

ben şu kadarını söylüyorum zapatadan kaleci hagiden de teknik direktör olmaz arkadaş.(ilk maçıydı falan da demeyelim zapata için.)

Çağlar birinci iyileş artık YETER !

eses maçına hevesle bilet alıcaktım.ne heves kaldı ne birşey.herşeyi geçtim insanın içindeki taraftarlıgı öldürmeye calısıyorlar

bu bu turu grçeriz Aslantepede de şu baltayı artık biri dur desinnnnnnnnnnnnnnn

cana kişm yahu bredleyi alydık.ortasaha yı halletmiştik

Yönetim ve Teknik Direktör olaki değişirse seneye yeni gelen yönetime ve hocaya Allah sabır ve kolaylık versin. Takım enkaz şuanda. Sezon sonu en az 15 futbolcu gönderilip 10 - 15 adam gibi transfer yapılmazsa şampiyonluğu unutur bu taraftar. Neresinden tutarsan elinde kalıyor takım komple değişmeli büyük revizyon şart :(

Orta sahada birtekculıo var.Adamın nasıl bir ciğerivar anlamadım?.Aslında culıoyoyu çift forvetin arkasına koyacan.Ondan sonra sen izle culıoyoyu.Ama onun arkasına koyacak adam yok.

[video=youtube;pbh7tY2BPCM]https://www.youtube.com/watch?v=pbh7tY2BPCM[/video]

cluioda normal bi oyuncu kazım teknik 0 stancuya laf yok geleceği iyi gibi ama elinde misimoviç gibi adam var ve sakız çiğnedi diye oynatılmıyor fazla söze gerek yok busene bırakın kupayı almayı küme düşmeyelim yeter ben turu geçmemizi istemiyorum beşiktaş bizi parçalar

Hı hı. Getir Murat'ı iki maç sonra demediğiniz kalmaz.Oyuncunun yeteneğine lafım yok orası ayrı. Yekta mesela 2 maç daha böyle oynasın neler denecek kim bilir. Cana kaç maç boyunca canını dişine takan birkaç oyuncudan olmuşken benim ona laf etmeye yüzüm yok.

arkadaşım m.ceylanı transfer edelim deiyen olmadı basit bir mukayese sadece. Cana yı kaç maçtır izliyorum inan bana sadece hırslı başka bi olayı yok serbest bırak bizim ligde anca küme düşmemeye oynayan takımlar alır, servet deesen öyle balta dersen evet cana ondan daha iyi..defansın durumuna bakarmısın...

eses maçına hevesle bilet alıcaktım.ne heves kaldı ne birşey.herşeyi geçtim insanın içindeki taraftarlıgı öldürmeye calısıyorlar

abi gitte protesto et.yoksa daha biz çok çile çekeceğiz

.

Geri
Üst Alt