Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı
Kötü bir laf degil mi? Sana göre sadece küfür mü kötü oluyor. Bildigin saygisiz ve terbiyesizce söylenmis, argo bir kelimedir. Biraz daha seviyeli sekilde elestiri yaparsan kimse sesini cikarmaz. Sen saygisizlik ediyorsun.
Bana bak sevgili kardeşim;
Burda ne seninle ne de başka herhangi bir kimseyle tartışmak istemiyorum, çünkü biliyorum ki buradaki her galatasaray lı benimle aynı tarafta.
Çok net bir şey söylüyorum ben Adana lıyım bizim orda küfür etmek naktalama işareti gibidir ancak ısrar ediyorum her ne kadar beğenmesem de galatasaray da oynayan herhangi bir oyuncuya hakaret etmem amiyane tabir ile bir laf etmişiz maçın gerginliğimidir yoksa başka bir gerginlik midir hemen salvo yapmaya başladın bize.
Sen şu forumda mod olanların bile küfüre varan yazılarına korkundan bir cevap verememene rağmen ilah gibi gördüğün ama futbolculuğundan bile şüphe ettiğim Cana ile ilgili söylediğim basit bir şeyi abartıp bana saldırıyorsun sonra da haddimi bildirmeye çalışıyorsun.
Kısaca özet geçelim bugün Cana, Hagi ve takım ile ilgili yapılan yorumlara bunları ben söylemiyorum mod arkadaşlar sonra galatasaray futbolcusuna hakaretten ceza vermeyin;
LEEEEEŞ, MAÇIN İÇİNE MIÇTI, TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL VS VS
Bunların yanında benim yazdığım herif lafımı sana dokundu.
Son bir şey Sen kimsin de bana haddimi bildireceksin sen değil senin şahın gelse bana haddimi bildiremez çünkü ben haddimi bilmeyi senden iyi bilirim, bilmediğim bir husus da da yorum yapmam.
Şurdaki 10 kişiden 9 tanesi Cana nın berbat oynadığını görüyor ama bu 9 kişiden sadece 3 ü bu adamın aslında oyun mantalitesinin bu olduğunu geri kalan 6 kişi de bir maçlık kötü olduğunu söyler ben 3 kişilik gruptayım ne yapayım benim futbol anlayışım da bu.