ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Bırakın şu at gözlüğünü. Ne yapmış Cana bu takıma geldiğinden beri ? Taca çıkan topa kayıp müdahale yaptığı için mi mücadele ediyor oluyor adı ? Gerçekten yazık bu takımın önce taraftar bilinci düzelmeli. Gerisi daha kolay olanı 1-2 transferlik iş.

Bu Cana'yı iyi çakmışlar bize... :D Neymiş savaşıyormuş...Sanki savaşa asker alıyoruz.Futbolcu dediğin azda olsa teknik olacak.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Vay arkadaş, ne kadar çok skor taraftarı varmış. Yok Cana neden stoper oynatılmış, Neill neden ön libero oynamışmış. Çok değil bundan 1 ay önce G.Antepspor maçında ön liberoda döktürmüştü, harika oynamıştı Neill. Çoğu kesimde Neill'i ön libero oynatan Hagi'yi takdir etmişti. Ayrıca Cana'nın ön liberoda yaptığı pas hatalarını ne çabuk unuttunuz. Bugün Cana yerinde oynasaydı, performansı Neill'den farksız olmazdı bence.

Aynen öyle. Böyle komedi olamaz. Cana ön libero oynasa böyle olmazdı diye savunan zihniyet var hala gerçekten foruma ilk girişim ve ilginç bir taraftar grubu mevcut:)

Çıldırıdınız mı siz ? Cana daha az efor gerektiren stoperi yapamıyor ağır kalıyor da diyorsunuz ön libero-defansif ortasaha dizilişinde ben düşünemiyorum. Yok düşünüyorum gördükte gayet kötü idi. Ve kartlık faullerde cabası. Pas özürlü bir adam şişirmeyin şu adamı haddinden fazla da destek olmayın artık. Neill gayet iyi bir önliberodur ve bugün gayet iyi işler yapmıştır. Tamam çok top kapamadı vs... Defans ne yaptı peki ? Cana önce stoperde adam durdursun..

Bırakın şu at gözlüğünü. Ne yapmış Cana bu takıma geldiğinden beri ? Taca çıkan topa kayıp müdahale yaptığı için mi mücadele ediyor oluyor adı ? Gerçekten yazık bu takımın önce taraftar bilinci düzelmeli. Gerisi daha kolay olanı 1-2 transferlik iş.

Stoper oynamasına rağmen kaç maçtır çok iyiydi. Bölgesinde oynadığı zamansa çok iyi bölge kapatan bir adam, örneğin bugün Neill sadece adam kovaladı çünkü yeri değildi çok sırıttı. Tabii Cana'yı orta sahada yanında düzgün adamlarla hiç izlemedik bu takımda. Orta alanda oynadığı maçlarda bile Ayhan ve Barış'la oynadı. Marsilya'daki maçlarını bulabilirseniz izlemenizi öneririm kimle ne şekilde oynamış.

Galatasaray yazmaya üşenip gs yazan biri olarak Hagiye vasıfsız diyebilicek en son kişilerdensin.

sacma sapan yorum yazacagina hic yazma daha iyi...benim gs'ligimi tartisacak son sahis da sensin....senin gibi düsünenlerin vizyonu dar olan insanlarin yüzünden bu kadar geriledik zaten

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Kötü bir laf degil mi? Sana göre sadece küfür mü kötü oluyor. Bildigin saygisiz ve terbiyesizce söylenmis, argo bir kelimedir. Biraz daha seviyeli sekilde elestiri yaparsan kimse sesini cikarmaz. Sen saygisizlik ediyorsun.

Bana bak sevgili kardeşim;

Burda ne seninle ne de başka herhangi bir kimseyle tartışmak istemiyorum, çünkü biliyorum ki buradaki her galatasaray lı benimle aynı tarafta.

Çok net bir şey söylüyorum ben Adana lıyım bizim orda küfür etmek naktalama işareti gibidir ancak ısrar ediyorum her ne kadar beğenmesem de galatasaray da oynayan herhangi bir oyuncuya hakaret etmem amiyane tabir ile bir laf etmişiz maçın gerginliğimidir yoksa başka bir gerginlik midir hemen salvo yapmaya başladın bize.

Sen şu forumda mod olanların bile küfüre varan yazılarına korkundan bir cevap verememene rağmen ilah gibi gördüğün ama futbolculuğundan bile şüphe ettiğim Cana ile ilgili söylediğim basit bir şeyi abartıp bana saldırıyorsun sonra da haddimi bildirmeye çalışıyorsun.

Kısaca özet geçelim bugün Cana, Hagi ve takım ile ilgili yapılan yorumlara bunları ben söylemiyorum mod arkadaşlar sonra galatasaray futbolcusuna hakaretten ceza vermeyin;

LEEEEEŞ, MAÇIN İÇİNE MIÇTI, TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL VS VS

Bunların yanında benim yazdığım herif lafımı sana dokundu.

Son bir şey Sen kimsin de bana haddimi bildireceksin sen değil senin şahın gelse bana haddimi bildiremez çünkü ben haddimi bilmeyi senden iyi bilirim, bilmediğim bir husus da da yorum yapmam.

Şurdaki 10 kişiden 9 tanesi Cana nın berbat oynadığını görüyor ama bu 9 kişiden sadece 3 ü bu adamın aslında oyun mantalitesinin bu olduğunu geri kalan 6 kişi de bir maçlık kötü olduğunu söyler ben 3 kişilik gruptayım ne yapayım benim futbol anlayışım da bu.

Misimovic: "Biz Hagi´nin kararlarina oyuncular arasinda gülüyorduk, dalga geciyorduk"

Iste Hagi

adnanslar yatsın kalksın hakeme dua etsınde o penaltıyı calmadı, zapata cok guzel macın ıcıne edıyordu..goller çok büyük defans hatalarından kaynaklandı, defans oyuncuları pozisyon almayı bilmiyorlar ki!! her maç bıktık artık kümeye ve oley sesleri dinlemekten bizi bu hale düşürenler utansın!!!!

Vallahi hasta oldum şu Cenke... Sarpinhoyu sahada gezerken görünce çok komik oluyor yahu..

cluioda normal bi oyuncu kazım teknik 0 stancuya laf yok geleceği iyi gibi ama elinde misimoviç gibi adam var ve sakız çiğnedi diye oynatılmıyor fazla söze gerek yok busene bırakın kupayı almayı küme düşmeyelim yeter ben turu geçmemizi istemiyorum beşiktaş bizi parçalar

he he bizi parcalar mış ulan nasıl galatasaraylısın

Selcuk Inan, Sezer, Gulum, Cenk ve s. Ulan daha ne zamana kadar os..raktan sebeplerden genc oyuncu oyuncu kaybedecegiz? Bu arada bu mesaj cezaliksa forum yonetimi, lutfen sadece editleyin.

cluioda normal bi oyuncu kazım teknik 0 stancuya laf yok geleceği iyi gibi ama elinde misimoviç gibi adam var ve sakız çiğnedi diye oynatılmıyor fazla söze gerek yok busene bırakın kupayı almayı küme düşmeyelim yeter ben turu geçmemizi istemiyorum beşiktaş bizi parçalar

Abartma yorum yapmak için yazmayın şuraya. Kötüyüz evet, eksiğiz evet, şişiridiğimiz oyuncular var evet.

1-Balta gidecek,

2-Kewell ile yollar ayrılmalı teşekkür edilmeli,

3-Cana fesh edilip gönderilmeli,

4-Aydın gönderilmeli,

5-Barış-Sarp birlikte aynı anda gönderilmeli,

6-Ayhan'a jubile-gönderilmeli,

7-Aykut gitmeli,

8-Arda satılmalı

Bunların yerine gerçek futbolcu alınmalı. Ne savaşan ne yürüyen ne de sevişen. Tekniği olan güçlü ve dinamik isimler. Pas özürlü (bknz: Sarp-Barış-Cana) gibi adamlar bu kulübe bir daha adım atmamalı.

hagini teknik direktörlüğünün 0 olduğunu gösteren maçtır.hala aydın ve sarpı oyuna alarak oyunu güya müdahale ettiğini sanan hagi maçı vermiştir.hagi iyi oyuncuydun ama asla iyi teknik direktör değilsin malesef

Stoper oynamasına rağmen kaç maçtır çok iyiydi. Bölgesinde oynadığı zamansa çok iyi bölge kapatan bir adam, örneğin bugün Neill sadece adam kovaladı çünkü yeri değildi çok sırıttı. Tabii Cana'yı orta sahada yanında düzgün adamlarla hiç izlemedik bu takımda. Orta alanda oynadığı maçlarda bile Ayhan ve Barış'la oynadı. Marsilya'daki maçlarını bulabilirseniz izlemenizi öneririm kimle ne şekilde oynamış.

Bu gidişle 2 maç oynar 2 maç cezadan yatar...Topla alakası yok direk rakibe..

Geri
Üst Alt