ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

işlh adnan polatı başkanlıktan indirirlerde yüzümüz güler.peki adnan öztürk mü aday olacak yada haldun onun listesinde mi (adı adnan deyince olumsuz geliyor ama :D) ,adaylar kimler bilen varmı?

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Adnanlar inşallah sene sonunu göremeden gidersiniz.

Bir maçta 2 gol atmak da mucize, yemişim yediğimiz 3 golü.

Hagi Cana'yı ön libero oynatır, "hoca Cana stoperde daha iyiydi, orada Neill oynasın" derler

Hagi Cana'yı stoper, Neill'i ön libero oynatır "Hagi bu işi bilmiyor." :)

Cana'yla Cenk Tosun ne alaka ya? Nasıl kıyas yapıyorsun hocam? :)

Ben de Cenk'i beğendim ama biris 27 yaşında kariyerinde kaç maç yapmış, diğeri genç bir çocuk. Değeri 10 milyon € olacak değildi ya. :)

Rakamlar için öyle yazdım kardeş...hani 500k usd miz olmadığından gelmek için can atan adamı alamadıkya oyüzden :lol:

haginin eleştirilecek bir tarafı yok bu maçta adam elinde ne varsa oynattı. yekta inanılmaz kötü olunca çıkarmak zorunda kaldı. kazımı oyundan çıkarması hata idi. baros top alamadı ilerde.

bence hagi en başta yaptı hatayı transferlerde yaptı misimoviçi kadrodışı bırakmayı biliyorda barış sarp ayhanı neden bırakmıyor

efsaneler vardır çok iyi futbolcu olabilirler ama teknik direktörlükleri genellikle kötüdür. maradona, zico, hagi gibi. Bunların istisnaları çok azdır. Bir backenbauer, bir de cruyf aklıma geliyor ha bi de rijkaard var ama bizim çok bilmiş futbol adamlarımız skibbeyi gönderdikleri gibi onuda gönderdiler. Arkadaşlar, elano, lincoln, misimovic hepsinde mi suç var? Elanoyu görüyoruz, brezilyada patlama yaptı, bizdede çok kötü oynamıyordu en azından çok daha fazla pozisyon buluyorduk. Ya bizimkiler ne yaptı? Antep'teki popov ve wagner, bizim öve öve bitiremediğimiz Culio'dan daha iyi futbolcular. Hele cenk tosun'u hiç tartışmıyorum bile. 3 kusur milyon verdiğimiz yektadan daha kaliteli, daha genç, daha ucuz bir futbolcu. hala bizim yönetim bekliyor ama neyi? beşiktaş daha ilk yarı bitmeden fernandes'i kiraladı, kayseri karim ziani'yi aldı, bursaspor altidore'u getirdi. Bu takım sahada bas bas bağırıyor, acilen orta sahaya pas atmasını bilen, dikine oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacı var.Basacaksın parayı ya da, yekta,culioya verdiğimiz paraya biraz daha eklediğimizde çok yetenekli futbolcu alırız. Gaziantep buluyor, biz neden bulamıyoruz. yekta ve culio bizim takım kalitesinde oynayabilecek klasta birer futbolcular değil. Gaziantep'in orta saha elamanları bizim orta sahadan kat ve kat daha değerli. Zapata'nında ufuk ya da aykut'dan daha iyi bir kaleci olacağını sanmıyorum. bu hagi'nin insua'Dan garezi nedir? aklı başında her adam Hakan balta'nın yerine insua'yı oynatır. Bu hakan balta'nın acaba torpili ne? Ayrıca hangi akla hizmet, orta saha elamanı defansta, defans adamı orta sahada.? Bundan dolayı cana'ya olan sevgim her geçen gün azalıyor.Yediğimiz 2 golde cana'nın hatası bariz ortada.pas yapabilecek! adamımız yok diye neil orta sahada.komedi filmi gibi. biz taraftarlar olarak bir şeyler yapmalıyız. Belki faruk süren yönetiminde takımın 200 milyon dolar borcu vardı ama Galatasaray dünyanın en iyi futbol oynayan, marka değeri milan, liverpool, inter, barcelonaya aynı derece bir takımdı. Zaten büyük takımların büyük takım olmak için göze aldıkları şey bu. Barcelona, manchester united, real madrid'in borçları 400 milyon euro'ya yaklaşmış durumda. ondan dolayı barcelona gögüs reklamı aldı ilk defa. Ya bizim takım. bir tt arena yaptılar, futbol takımının hali ortada. Vasatın altı bir takım haline çevirdiler.Sivas'ı yendik diye bayram yapıyoruz artık. Önceden şimdinin manchester city takımı gibi olan lazio'yu yendiğimizde olağan karşılıyorduk. çünkü o zmanlar avrupa'nın en iyisiydik. Şimdi futbolcular bizden kaçıyor. Marka değerinin affedersiniz ama içine ettiler. Bu haftaki maçta adnanlara, başbakana yaptığımız gibi protesto edip stada sokmamalıyız. zaten lig bitti bari bir dahaki seneleri kurtaralım. adnanlar gidinceye kadar her maç, adnanlara protesto etmeliyiz.gerekirse stadı boşaltarak bunu yapalıyız.

Yeter sayisi kacti? 1800 küsürmüydü, dahami fazlaydi.

1800 küsür...bu hafta toplanir insallah...bu arada yönetim ibra olmayacakmis büyük bir ihtimal ile...ligtv.com.tr den izleyin tam olarak hatirlyamiyorum deninenler...polata aciyorum allah kimsenin basina vermesin ama kesinlikle kendi sucu....ve hak ediyor sonuna kadar...

Yeter sayisi kacti? 1800 küsürmüydü, dahami fazlaydi.

Arkadaşlar bu imzaların Noter huzurunda verildiğinden emin misiniz? Zira hukuksal olarak etki gösterebilmesi için Noter huzurunda verilmesi gerekiyor yoksa temennide başka bir anlam ifade etmiyor.

Hagi Cana'yı ön libero oynatır, "hoca Cana stoperde daha iyiydi, orada Neill oynasın" derler

Hagi Cana'yı stoper, Neill'i ön libero oynatır "Hagi bu işi bilmiyor." :)

bu konuda haklısın çok yorum gördüm bu mevkiler yapılsın diye yorum yazanlar ama ne olursa olsun hagi ve yönetim ve tabiki futbolcular kalmamalı

Bu mu Galatasaray sevgin Adnan Polat? Galatasaray´a ne kadar zarar verdigini görmüyormusun ya? 1 hafta sonra su Aslantepe anlasmasini imzala ve istifa et artik. Biraz Galatasaray sevgin varsa istifa et.

Yahu bide utanmadan kızarmadan çıkıp demezmi Adnan Polat Galatasaray sadece futbol değildir diye. Ulan sanki basketbolda voleybolda şampiyonluklara ambargo koymuşuz . Erkek baskette 21 yıldır şampiyon olamıyoruz, eskiden ambargo koyduğumuz bayan baskette de rezilleri oynuyoruz. Voleybolu diğer branşları saymıyorum bile. Yüzümüzü güldüren dal tek futboldu onunda içine ettiniz

Popov yanından devrim rüzgarı gibi eserken Hakan Balta'nın vücut hareketleriyle bayağı eğlendim. Ellerini açıp "allah allah, nerden geçti lan!" der gibiydi. :)

Bence takım fena değildi. Zapataya çuvallar başlamış gayet iyiydi bugün yediği gollerde suçu yok o pozisyon penaltı değil. balta çok ağırdı çağların acilen düzelmesi lazım. Stancu çok iyiydi geriye gelip top kapmasından ileride baskı yapmasına kadar. cana kötüydü. Neill iyiydi ama tam kapatamadı ön liberoyu onun sebebi de yektanın kötü olması. culio iyiydi çok çalıştı. kazım ehh. kewell çok ağır ama yine klasını gösterdi golde. Şunu da aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor ki bu takım ilk defa böyle oynuyor. Stancu zapata kewell neill vs ilk defa yanyana oynuyorlar organizasyonda problemler vardı bu yüzden. Haginin değişiklikleri doğru değildi. Ama ilk defa takım atak oynadı nispeten daha rahat pozisyon buldu 2 gol attı bunlar önemliydi. Eskişehirde de benzer bir dizilişle oynarız haftaya da arenada antepi eleyebiliriz hiç karamsarlığa gerek yok. Ama haftaya da elenirsek zaten elimizde birşey kalmadığı için istediğimiz eleştiriyi yapabiliriz :)

Geri
Üst Alt