ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

1800 küsür...bu hafta toplanir insallah...bu arada yönetim ibra olmayacakmis büyük bir ihtimal ile...ligtv.com.tr den izleyin tam olarak hatirlyamiyorum deninenler...polata aciyorum allah kimsenin basina vermesin ama kesinlikle kendi sucu....ve hak ediyor sonuna kadar...

sen mi acıyosun polata:)

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

oof of inan serbest bıraksan buca almaz..gerçekten..

Al bendende o kadar aylar öncesinde yazdım 1 hafta myc aldım... :D Tamam BAM dan iyi ama bizim takımın orta sahasına çok çok daha iyileri lazım yoksa her maç Oley Oley sesleriyle birlikte kümeye tezahuratlarını duyarız..

Futbol_5 Galatasaray1905

Hagi: Eksik oyuncular var..Arda dan başka kim var yahu eksik? AYHAN AKMANI kastediyor sanırım:)))) hey allahım ne günlere kaldık!!

Oyuncu değişiklikleri ve cenk tosun faktörü maçın skorunu belirledi..Aydın yılmaz oyuna girdi ne yaptı anlamadım.

Değişim şart.

Yönetim dahil.

efsaneler vardır çok iyi futbolcu olabilirler ama teknik direktörlükleri genellikle kötüdür. maradona, zico, hagi gibi. Bunların istisnaları çok azdır. Bir backenbauer, bir de cruyf aklıma geliyor ha bi de rijkaard var ama bizim çok bilmiş futbol adamlarımız skibbeyi gönderdikleri gibi onuda gönderdiler. Arkadaşlar, elano, lincoln, misimovic hepsinde mi suç var? Elanoyu görüyoruz, brezilyada patlama yaptı, bizdede çok kötü oynamıyordu en azından çok daha fazla pozisyon buluyorduk. Ya bizimkiler ne yaptı? Antep'teki popov ve wagner, bizim öve öve bitiremediğimiz Culio'dan daha iyi futbolcular. Hele cenk tosun'u hiç tartışmıyorum bile. 3 kusur milyon verdiğimiz yektadan daha kaliteli, daha genç, daha ucuz bir futbolcu. hala bizim yönetim bekliyor ama neyi? beşiktaş daha ilk yarı bitmeden fernandes'i kiraladı, kayseri karim ziani'yi aldı, bursaspor altidore'u getirdi. Bu takım sahada bas bas bağırıyor, acilen orta sahaya pas atmasını bilen, dikine oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacı var.Basacaksın parayı ya da, yekta,culioya verdiğimiz paraya biraz daha eklediğimizde çok yetenekli futbolcu alırız. Gaziantep buluyor, biz neden bulamıyoruz. yekta ve culio bizim takım kalitesinde oynayabilecek klasta birer futbolcular değil. Gaziantep'in orta saha elamanları bizim orta sahadan kat ve kat daha değerli. Zapata'nında ufuk ya da aykut'dan daha iyi bir kaleci olacağını sanmıyorum. bu hagi'nin insua'Dan garezi nedir? aklı başında her adam Hakan balta'nın yerine insua'yı oynatır. Bu hakan balta'nın acaba torpili ne? Ayrıca hangi akla hizmet, orta saha elamanı defansta, defans adamı orta sahada.? Bundan dolayı cana'ya olan sevgim her geçen gün azalıyor.Yediğimiz 2 golde cana'nın hatası bariz ortada.pas yapabilecek! adamımız yok diye neil orta sahada.komedi filmi gibi. biz taraftarlar olarak bir şeyler yapmalıyız. Belki faruk süren yönetiminde takımın 200 milyon dolar borcu vardı ama Galatasaray dünyanın en iyi futbol oynayan, marka değeri milan, liverpool, inter, barcelonaya aynı derece bir takımdı. Zaten büyük takımların büyük takım olmak için göze aldıkları şey bu. Barcelona, manchester united, real madrid'in borçları 400 milyon euro'ya yaklaşmış durumda. ondan dolayı barcelona gögüs reklamı aldı ilk defa. Ya bizim takım. bir tt arena yaptılar, futbol takımının hali ortada. Vasatın altı bir takım haline çevirdiler.Sivas'ı yendik diye bayram yapıyoruz artık. Önceden şimdinin manchester city takımı gibi olan lazio'yu yendiğimizde olağan karşılıyorduk. çünkü o zmanlar avrupa'nın en iyisiydik. Şimdi futbolcular bizden kaçıyor. Marka değerinin affedersiniz ama içine ettiler. Bu haftaki maçta adnanlara, başbakana yaptığımız gibi protesto edip stada sokmamalıyız. zaten lig bitti bari bir dahaki seneleri kurtaralım. adnanlar gidinceye kadar her maç, adnanlara protesto etmeliyiz.gerekirse stadı boşaltarak bunu yapalıyız.

+ 1905 :animation:

ultrAslanda bir yazı:)

Ekşi’de bir arkadaş çok güzel yazmış,

Aydın’ın senelerdir bu takımda kalma sebebi antremanlarda H.Balta ile karşılıklı oynamasıdır.

Aramızdan birini çıkarıp Galatasaray antreman maçında sağ açık oynatsak, kesinlikle öbür hafta ilk 11 de olur eminim.

RenkdaŞlarim bu ezİyet sezon sonuna kadar sÜrecek maalesef...allah hepİmİze sabir versİn !

Kaç maç oynayabildi, kimle oynadı? 2-3 maç bu orta sahayla oynasın ondan sonra saydırın adama. H.Balta gibi bir adam varken Cana'ya asla sıra gelmez.Allah'tan Ayhan falan yoktu.

37 yaşındayım, eskiden biraz futbol oynamışlığım var halı saha falan..

Şimdi şu göbeği eritsem, biraz da kondisyon kazansam,

iyi orta saha oyuncuları ile ben de sırıtmadan az çok oynayabilirim.

Alıntı yaptım ama kusura bakma, lafım şahsına değil,

Cana'nın yanında orta saha yokmuş ondan kötüymüş genellemesi yapanlara,

Kötü günde, kötü oyuncularla Cana'nın bir artısını göremiyorsam,

İster savaşçı, ister cengaver, ister asker olsun farketmez.

O da benim için kötü oyuncudur.

Bu arada Cana'ya da özel bir antipatim yok.

Popov yanından devrim rüzgarı gibi eserken Hakan Balta'nın vücut hareketleriyle bayağı eğlendim. Ellerini açıp "allah allah, nerden geçti lan!" der gibiydi. :)

Quaresma ne yapar BALTA´yi?

abi çok abartıyorsun ama marsilya sunderland kaptan olmuş bir sene içinde teknik az var ama buca falan zor yani.

tamam abartıyorum belki ama bizim topçumuz olamaz olmamalı...

efsaneler vardır çok iyi futbolcu olabilirler ama teknik direktörlükleri genellikle kötüdür. maradona, zico, hagi gibi. Bunların istisnaları çok azdır. Bir backenbauer, bir de cruyf aklıma geliyor ha bi de rijkaard var ama bizim çok bilmiş futbol adamlarımız skibbeyi gönderdikleri gibi onuda gönderdiler. Arkadaşlar, elano, lincoln, misimovic hepsinde mi suç var? Elanoyu görüyoruz, brezilyada patlama yaptı, bizdede çok kötü oynamıyordu en azından çok daha fazla pozisyon buluyorduk. Ya bizimkiler ne yaptı? Antep'teki popov ve wagner, bizim öve öve bitiremediğimiz Culio'dan daha iyi futbolcular. Hele cenk tosun'u hiç tartışmıyorum bile. 3 kusur milyon verdiğimiz yektadan daha kaliteli, daha genç, daha ucuz bir futbolcu. hala bizim yönetim bekliyor ama neyi? beşiktaş daha ilk yarı bitmeden fernandes'i kiraladı, kayseri karim ziani'yi aldı, bursaspor altidore'u getirdi. Bu takım sahada bas bas bağırıyor, acilen orta sahaya pas atmasını bilen, dikine oynayabilen bir futbolcuya ihtiyacı var.Basacaksın parayı ya da, yekta,culioya verdiğimiz paraya biraz daha eklediğimizde çok yetenekli futbolcu alırız. Gaziantep buluyor, biz neden bulamıyoruz. yekta ve culio bizim takım kalitesinde oynayabilecek klasta birer futbolcular değil. Gaziantep'in orta saha elamanları bizim orta sahadan kat ve kat daha değerli. Zapata'nında ufuk ya da aykut'dan daha iyi bir kaleci olacağını sanmıyorum. bu hagi'nin insua'Dan garezi nedir? aklı başında her adam Hakan balta'nın yerine insua'yı oynatır. Bu hakan balta'nın acaba torpili ne? Ayrıca hangi akla hizmet, orta saha elamanı defansta, defans adamı orta sahada.? Bundan dolayı cana'ya olan sevgim her geçen gün azalıyor.Yediğimiz 2 golde cana'nın hatası bariz ortada.pas yapabilecek! adamımız yok diye neil orta sahada.komedi filmi gibi. biz taraftarlar olarak bir şeyler yapmalıyız. Belki faruk süren yönetiminde takımın 200 milyon dolar borcu vardı ama Galatasaray dünyanın en iyi futbol oynayan, marka değeri milan, liverpool, inter, barcelonaya aynı derece bir takımdı. Zaten büyük takımların büyük takım olmak için göze aldıkları şey bu. Barcelona, manchester united, real madrid'in borçları 400 milyon euro'ya yaklaşmış durumda. ondan dolayı barcelona gögüs reklamı aldı ilk defa. Ya bizim takım. bir tt arena yaptılar, futbol takımının hali ortada. Vasatın altı bir takım haline çevirdiler.Sivas'ı yendik diye bayram yapıyoruz artık. Önceden şimdinin manchester city takımı gibi olan lazio'yu yendiğimizde olağan karşılıyorduk. çünkü o zmanlar avrupa'nın en iyisiydik. Şimdi futbolcular bizden kaçıyor. Marka değerinin affedersiniz ama içine ettiler. Bu haftaki maçta adnanlara, başbakana yaptığımız gibi protesto edip stada sokmamalıyız. zaten lig bitti bari bir dahaki seneleri kurtaralım. adnanlar gidinceye kadar her maç, adnanlara protesto etmeliyiz.gerekirse stadı boşaltarak bunu yapalıyız.
Yönetim,in futbol ve futbolcu bilgisi 0.İyi futbolcuları pahalı gelir almazlar.İyi ve ucuz oyuncuları bilgisizlikden almazlar.Zapata,ya bonservisi elinde olana mal bulmuş mağribi gibi atlarlar.İşte bizim yönetim.

Dünya'ya rezil oluyoruz farkınsınız değil mi?

:mad:

Not: Kimse kupa hayali falan kurmasın bence...

Ne yaptığımız belli değil. Saçma sapan bir takım vardı sahada. Her bölgesi ile leş. Hagide inanılmaz kötü değişikler yaptı. Aydın kimdir yahu, yeter artık.

Bu yorumları okuma, bjk 5 çeker diyor, PE-NAL-TI diyor biri :) Zapata'ya çuval diyor biri :) Biri izlediğim maçlarda Zapata hep 2. seferde kontrol ederdi demiş :) İşte şanssızlıklar üstüste geliyor, fırsatçı eziklere gün doğdu :)

Seyrettiğim maçlarda sektiriyor diyen benim.

Hiç aklına gelmiyor bu adam Bükreş te oynuyordu ve bu adam bu oyuncuyu seyretmiş olabilir diye. Enaz 5-6 maçını seyrettim Şampiyonlar Ligi ve Uefa kupası maçlarında Glatasaray ile oynadıkları eleme maçlarını bile saymıyorum çünkü biz rakip kaleye bile gidememiştik.

Zico iyi hocaydı bence ezikler kıymet bilmedi

Geri
Üst Alt