ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Oynadığımız hatta oynamaya çalıştığımız futbol değil, kesinlikle başka birşey...Arkadaş, 3-4 pas ardarda yapsınlar yeter..Geçtim artık takım halinde savunmaymış,hücummuş...Bir takım bu kadar taktik ve teknik kapasiteden yoksun olurmu.Bankasya takımları bizden iyi oynuyor,hayır diyenle sabaha kadar tartışırım burada !!!

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

iddaa ediyorum Antep'in kadrosu daha iyi ( Arda hariç )

Deja vu

İlk Terim zamanında, Hagi futbolcumuz iken Romen futbolunun geleceği diye bu tarz bir adam gelmişti.

Lutu !

Çelimsiz, düz yolda yürümekten aciz bir adamdı. Allahtan çabuk postalamıştık o zamanlar.

bence hagi çok milliyetçi bir adam.parlıyacaksa benim ülkemin oyuncusu parlasın diyor aklınca ama galatasarayı düşünen kim?

Cenk Tosun: " Galatasaray ile görüştüm ama Tolunay hoca beni çok istedi."

" Milli takım ile ilgili hala karar veremedim. Bu konuyu ilerde ailemle görüşeceğim."

hala diyorum ben.culioda bizi üst düzey bir yere taşımaz.işte ayhanı görünce xavi gibi geliyor gözümüze.champiyonlar liginde oynuyorsun atıyorum arsenalle oynuyorsun sende culio var adamlarda walcott :D chelsea demedimbakgözünfazlakorkmasın diye bide böyle düşün bence

Arsenal senin adını bilmediğin ülkeden benim yaşımda oyuncu getiriyor, ilk onbire koyuyor. Yıllardır şampiyon olamıyor. Ama orada taraftar sizin yaptığınızı yapmıyor. Chelsea'yı örnek verme zaten istersen. O kadar paramız yok.

Anlatmak istediğim, Culio'yu da istemediniz burada, Stancu'yu da. Ee? Hem daha Bicfalvi haberinin doğruluğunu bilmiyoruz.

Stancu Romanya´da Arda statüsünde bir adam. 23 yasinda, takiminin en önemli futbolcusuydu, banko oynuyordu, istatistikleri de cok iyiydi. Aliyorsan böyle genc oyuncu alacaksin iste. Bicfalvi Steau Bükres´te oynamiyor, kadroya girmekte zorlaniyor. Hagi zamaninda onu oynatti diye niye alalim ya? Kim ki o? Culio faydali olabilir su an icin ama bu durumda olan bir Galatasaray daha kaliteli futbolcu alabilirdi. 27 yasinda, Romanya´dan bir futbolcu. Yine olsa yine elestirirdim. Fena degil, ama offf be diyecegim bir adam da degil.

Hagi biran önce gönderilmeli yoksa tüm GS taraftarı sinir hastasından kendini atcak bi yerlerden

Bizde adam geçen oyuncu yok tamam iyi mücadele ediyoruz falan ama adam eksiltmeden oynanmıyo bu oyun

Sadece gülüyorum size. Benim GALATASARAYLILIGIM'ı kimse sorgulayamaz. Fikrime katılmayabilirsiniz, ama bu şekilde yazamazsınız. O zaman siz açıklayın Cenk'i neden almadık ?

Hocam komisyon işleri adli konulardır. Siz açık açık elinizde delil yokken imalarda bulunuyorsunuz. Cenk yalnızca biri ilgilenilip alınmayan futbolculardan. Bugün kötü bir performans gösterse komisyoncu olmayacaktı öyle mi? Keşke alınsaydı, keşke her maç 2-3 gol atsaydı. Ama şimdi alınamayan futbolcuları komisyona bağlamak yanlış. Yarın bir ispatı olursa sizden özür dilerim.

Kalecimiz ilk macinda tam 3 tane gol yedi. Ayni tas , ayni hamam.

Acikcasi gollerde hicbir hatasi yoktu. Uzayli degil ya. Ne yapsin o pozisyonlarda? Penalti olayinda hatali cikis yapti evet ama gollerde hatasi yoktu. Yine izleyin golleri.

Stancu Romanya´da Arda statüsünde bir adam. 23 yasinda, takiminin en önemli futbolcusuydu, banko oynuyordu, istatistikleri de cok iyiydi. Aliyorsan böyle genc oyuncu alacaksin iste. Bicfalvi Steau Bükres´te oynamiyor, kadroya girmekte zorlaniyor. Hagi zamaninda onu oynatti diye niye alalim ya? Kim ki o? Culio faydali olabilir su an icin ama bu durumda olan bir Galatasaray daha kaliteli futbolcu alabilirdi. 27 yasinda, Romanya´dan bir futbolcu. Yine olsa yine elestirirdim. Fena degil, ama offf be diyecegim bir adam da degil.[/Q

Devre arasında her takım iyi oyuncusunu kaptırmaz. Dediğim gibi Bicfalvi'yi tanımıyorum bile. Hem zaten yalan haber olma ihtimali o kadar yüsek ki.

Arsenal senin adını bilmediğin ülkeden benim yaşımda oyuncu getiriyor, ilk onbire koyuyor. Yıllardır şampiyon olamıyor. Ama orada taraftar sizin yaptığınızı yapmıyor. Chelsea'yı örnek verme zaten istersen. O kadar paramız yok.

getirdiği adamda senin ülkendeki arda gökhan gönül değerinde adamlar.tutupta baki mercimeği oynatmıyorlar.hani zaten izleyince farkı görüyorsun kardeşim.arda 18 de neyse şimdi de o.oyuncunun kumasıh hiçbir zaman değişmez.değişen biraz oyun görüşüdür.

Arkadaşlar gene yenilmişiz ama iyi tarafından bakalım ya Avrupa Liginde olsaydık BJK daha rezil bir duruma düşer 10 bile yerdik belki hayırlısı olsun napalım.

zapata hakkında yorumum, en azından üzerine gelen topları tutuyor.

şimdi doğruyu söylemek gerekirse özellikle 2. ve 3. golde adamlar çok güzel vurdular. onu çıkaran kaleci zaten çok büyük takdir alır.

aykut ve ufuk ceza alanı içinde sabit duran adamlar, zapata en azından çıkıyor alıyor, zıplıyor falan.

Stancu Romanya´da Arda statüsünde bir adam. 23 yasinda, takiminin en önemli futbolcusuydu, banko oynuyordu, istatistikleri de cok iyiydi. Aliyorsan böyle genc oyuncu alacaksin iste. Bicfalvi Steau Bükres´te oynamiyor, kadroya girmekte zorlaniyor. Hagi zamaninda onu oynatti diye niye alalim ya? Kim ki o? Culio faydali olabilir su an icin ama bu durumda olan bir Galatasaray daha kaliteli futbolcu alabilirdi. 27 yasinda, Romanya´dan bir futbolcu. Yine olsa yine elestirirdim. Fena degil, ama offf be diyecegim bir adam da degil.

kesinlikle doğru görüş budur bence.ama galatasarayı o kadar bozdularki millete culioyu xavi diye yutturuyorlar.

Bizim sezon sonunda sağ kanada ve orta sahaya adam eksiltebilen futbolcular almamız lazım sıkıntımız ön liberoda falan değil

Bardağın dolu tarafından bakarsak iki gol attık. Mucizevi bir olay. :o

zapata hakkında yorumum, en azından üzerine gelen topları tutuyor.

şimdi doğruyu söylemek gerekirse özellikle 2. ve 3. golde adamlar çok güzel vurdular. onu çıkaran kaleci zaten çok büyük takdir alır.

aykut ve ufuk ceza alanı içinde sabit duran adamlar, zapata en azından çıkıyor alıyor, zıplıyor falan.

Aykut ve Ufuk'u görünce iyidir iyi :D

Geri
Üst Alt