ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Aslında bu yazdığınız kadro doğru kadro değil , ( Gaziantep ) bundan çok daha güçlü.

Kaleciler doğru +

Defansta: "Danny" gerçeğini atlamışsınız

orta sahada: Murat Ceylan+"Hürriyet"'i

kanatlarda: İsmael Sosa'nın formunu

6 yabancidan dolayi Sosa´yi ve Danny´yi yazmadim.

Murat Ceylan ve Hürriyeti Orhan Gülle, Olcan veya Wagnerden iyi bulmuyorum.

Ama yazdigin gibi yedekleri bile türkiyede bircok takimda oynayabilecek oyunculardan ibaret.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

............zapata..........

sabri...neill...servet...çağlar

.........cana...culio.........

.............yekta............

kazım....................pino

.............baros..............

haginin çıkaracağı kadro.

zapata-serkan-servet-gökhan-h.balta-m.sarp-culio-ayhan-kazım-pino-stancu

Antepin hücüm oyncuları:Popov,Olcan,Julio Cesar,Cenk Tosun,Wagner,Sosa

Bizim oynayabilecek olan hücüm oyuncularımız:Baros,Stancu,Kazım,Pino

Artik öyle bir sogumusum ki ve futbola hasretim ki, yarinki mactan cok bu aksamki Chelsea-Manu macini bekliyorum. Elin yabancilarin maci bile daha cok heyecanlandiriyor artik adami, buna üzülüyorum.

Ah ulan Galatasaray'ım.Hava buz gibi,takım yok gibi ama yine de geliyorum lan maça.Sevindir lan yarın bizi.

Lami cimi yok..

İbrahim Kızıl'ın açıklamalarından sonra azıcık ruhu olan Galatasaray oyuncuları çıkar yarın Gaziantepspor'u ne yapar eder 1-0'la bile elerdi..

Hagi böyle oynatmayı düsünüyormus :

---------------Robinson Zapata---------------------

Serkan/Sabri--Lucas Neill-------Servet-------Hakan Balta

--------------Lorik Cana-------Ayhan Akman------------

Kazim Kazim-------Juan Emmanuel Culio----Bogdan Stancu

------------------Milan Baros---------------------------

neden Serkan,Hakan ve Ayhani oynatmak istiyorsa? Stancu'da sol acik halen! Antrenör degil ya bu Hagi!!!

Ben olsam söyle oynatırdım:

---------------Robinson Zapata------------------------------

Sabri Sarioglu--Lucas Neill---Servet Cetin---------Caglar Birinci

--------------Lorik Cana---Yekta Kurtulus--------------------

Kazim Kazim------------------------------Juan Emmanuel Culio

----------------Bogdan Stancu-Milan Baros------------------

Pinoyu 2.Yari koyardim..zaten baska tartisilacak birsey yok,en iyisi bu zaten!

benim su 11i cikartsa ölür herhalde..kendi oynatmak istediginden kat kat iyi benim Kadrom.

Ne olursa olsun TURU GECECEGIZ BASKA YOLU YOK BU ISIN

eleniriz antep çok formda. bizim için en iyi sonuç beraberlik olur. umarım yanılır ve bu mesajı yerim.

eleniriz antep çok formda. bizim için en iyi sonuç beraberlik olur. umarım yanılır ve bu mesajı yerim.

yanilmazsin, korkma.

formalite maci oynayacagiz yarin, yani ha yarin idman ha antep maci, az hasarla gecersek mutlu olmaliyiz.

İki takım kadrosunu birebir kıyaslamaya kalkmayın ha.:(

Avrupa aşkına bu maçı almamız lazım.

0-0 muhtemel

1-0 olsun bizim olsun.

ister yönetim kötü olsun ister futbolcular bahsettiğimiz takım Galatasaray ve biz de Galatasaray taraftarıyız.Galatasaray taraftarının iyi gün değil kötü gün taraftarı olduğunu ıspatlama zamanı yarın.Yarın Arena tıklım-tıklım dolsa, taraftar 90 dakika futbolcuları, yönetimi, değil de Misiyi, Keitayı, Haldun Üstüneli desteklese, stad Galatasaray şarkılarıyla inlese güzel olmazmı?Büyük Galatasaray taraftarına yakışan bence budur.Belki takım kupadan elenecek, Avrupa hayallarimiz bitecek ama taraftarın bu desteği asla unutulmayacak.

Anket niye yok bu macta ? :)

Gaziantepspor´u mekan oynatir ve 3-4 tane sallar diye düsünüyorum.. Arkadas Galatasaray bu turu gecse bile Kupayi almasi imkansiz gibi birsey.. Biraksin bari Antep gecsin Kupayi alsin...

Antep kupa yolundaki en kolay maçını oynar.

Anket niye yok bu macta ? :)

Gaziantepspor´u mekan oynatir ve 3-4 tane sallar diye düsünüyorum.. Arkadas Galatasaray bu turu gecse bile Kupayi almasi imkansiz gibi birsey.. Biraksin bari Antep gecsin Kupayi alsin...

Sen antepi destekliceksin sanırım:D

Geri
Üst Alt