Kagit üzerinde baktigimiz vakit Gaziantepspor 11 pozisyondan en az 8-9 pozisyonda bizden daha iyi futbolculari mevcüt.
Kale: Karcemarskas / Zapata
Karcemarskas suan türkiyede oynayan en iyi kaleci konumunda.
Zapata´dan bahsetmeyelim isterseniz.
Defans: Serkan, Servet, Cana, Caglar / Elyasa, Emre G., Yalcin, Ivan de Souza
Serkan Elyasa´nin tecrübesinden, pozisyon alma özelliginden cok sey ögrenmesi lazim
Yalcin´la Servet´i ayni kategoriye koyabiliriz ama Emre G. topu oyuna sokma becerisi Cana´ninkinden cok yüksek. Zaten Cana defansin ortasinda oynayamaz.
Bunun icin Chelsea´nin Sunderland´i 7:0 yenidigi maci youtube´dan izeyin derim.
Ivan de Souza cok formda bir oyuncu gerek defansda gerekse ileri cikislarinda cok verimli.
Caglar daha yeni yeni sakatliktan kurtulmus kalitesine birsey diyecegim yok ama yüzde yüz hazir degil.
Orta Saha: Sabri, Sarp, Culio / Orhan G., Olcan, Wagner
Sarp´i Orhan Gülley´le karsilastirmanin hic bi anlami olmaz.
Olcan´in son paslari ve özellikle gol ve sut kabiliyeti Sabri´den daha iyi. Cok begendigim bi futbolcu takimimizda görmek istedigim bi isim.
Culio Wagner´den suan bi adim önde. Ama Wagner bos futbolcu degil.
Kanatlar: Kazim, Pino / Popov, Cesar
Popov´un ilk macta yaptiklarini gördük. Cesar ise duran toplarda cok kabiliyetli bir futbolcu hem suratli hem cevik.
Kazim bunlar´la form olarak kalite olarak ayni konumda.
Yalniz Pino cok daginik bi futbolcu. Nerde sut nerde pas atmayi bilmeyen bi isim.
Bence profesyönellikle alakasi olmayan birisi.
Forvet: Cenk Tosun / Milan Baros
Kalite kariyer ve tecrübe yönünde Baros tartismasiz önde ama bunlari sahaya suan icin yansitabilecekmi.
Baros yavas yavas formunu yakalasa´da Cenk´in son lig macinda ve bize karsi oynadigi macta yaptiklari ortada.
Form tutmus golleri takir takir atan bi futbolcu Cenk.
Son vuruslari fevkalade. Ligimizin ve milli takimimizin gurur kaynagi olmaya aday bi futbolcu.
Burdan Adnan Sezgine "selamlarimi" yolluyorum.
Evet arkadaslar son durum bu mekan oynatirmi oynatmazmi hakem omuz atarmi atmazmi onuda bilemiyorum ama kagit üstünde isler hic iyi görünmüyor.
Inanasim gelmiyor böyle maclardan kendi lehimize süpriz bekler olduk, sanki karsimizdakiler Milan, Liverpool yada Real Madrid!!!