ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Sen ZTK'yı alabileceğine inanıyor musun? Beşiktaş'ı elesen bile finalde İBB yine elinden ham yapar alır o kupayı. Geçiniz. Seneye Avrupa'ya gidip Beşiktaş'ın rekorunu kırmaktansa gitmeyelim.
Peki avrupa kupasında olmayan bir Galatasaraya yazın kimleri alabileceğiz?Umut ettiğimiz adamlar gelirlermi?

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

tek şansımız bu kupa sonuna kadar kovalamalıyız alalım şu maçı her ne kadar çok zor olsa da mekan belki yapar bişiler :D

Sen ZTK'yı alabileceğine inanıyor musun? Beşiktaş'ı elesen bile finalde İBB yine elinden ham yapar alır o kupayı. Geçiniz. Seneye Avrupa'ya gidip Beşiktaş'ın rekorunu kırmaktansa gitmeyelim.

belediye final oynarsak yeneriz.;)

Peki avrupa kupasında olmayan bir Galatasaraya yazın kimleri alabileceğiz?Umut ettiğimiz adamlar gelirlermi?

yaşı genç, kendini Avrupa ya kanıtlama niyetindeki adamlar bizi zor tercih eder.

belli bir yaşı geçmiş, bol sıfırlı anlaşma önerdiğimiz, 2012 Avrupa Şampiyonası için form tutmak isteyenler yine bizi tercih eder

yaşı genç, kendini Avrupa ya kanıtlama niyetindeki adamlar bizi zor tercih eder.

belli bir yaşı geçmiş, bol sıfırlı anlaşma önerdiğimiz, 2012 Avrupa Şampiyonası için form tutmak isteyenler yine bizi tercih eder
Elde var yine kocaman sıfır.Kupada devam edebilsekde kupayı alsakda yönetim bunun altına sığınamamalı.Galatasarayı seven ağır abiler buna izin vermemeli.

Popov,Wagner bu adamlar Antebe nası geliyosa bunlardan daha iyileri de bize gelir yeter ki böyle adamları bulabilelim

Elde var yine kocaman sıfır.Kupada devam edebilsekde kupayı alsakda yönetim bunun altına sığınamamalı.Galatasarayı seven ağır abiler buna izin vermemeli.

bu sene kupayı alsakta sene sonu büyük temizlik var

Bu maç çok şeye gebe özellijkle yönetim açısından!

evet bir Türkiye Kupasına taraftarı uyutmaya çalışırlarsa, olan yine Galatasaray kulübüne olur. seneye 5. sezon Cl ye gidemediğimiz. Potansiyel kayıp 100 milyon euro ya yaklaşmıştır heralde.

Popov,Wagner bu adamlar Antebe nası geliyosa bunlardan daha iyileri de bize gelir yeter ki böyle adamları bulabilelim

adamları bulması dert değil, önemli olan zihniyet. sene başı 5 tane yerli transfer ettik, devre arası 4 tanesini takımdan yolladık.

Bu zihniyetle transfer yapan takımın bugünkü hali normal

bu sene kupayı alsakta sene sonu büyük temizlik var

sırf benim korkum değil tüm taraftarların korkusu var aslında bu konuda kupayı kazanırsak.şayet adnan polat bu yetersizleri başımıza kral yapar diye düşünüyorum kupayı kazanmamız durumunda.ama hangisi hayırlı ise o olsun.

TT arena'daki ilk mağlubiyet olur büyük ihtimal.

adamları bulması dert değil, önemli olan zihniyet. sene başı 5 tane yerli transfer ettik, devre arası 4 tanesini takımdan yolladık.

Bu zihniyetle transfer yapan takımın bugünkü hali normal

Çünkü alınan adamlardan hiçbiri takıma seviye atlatacak düzeyde değildi.Önemli olan az alacaksın ama kaliteli adam alacaksın

Ilk 11'ler bir saat sonra belli olur. Bakalim Hagi yine sapkadan tavsan mi cikaracak.

Bu maçı alamaz isek olaylar çıkar.Yönetim istifaya gitmek zorunda kalır.Hagi yine toparlanacağız diye açıklama yapar ise düşünemiyorum sonrasını.İnşallah kazanacağız.

mutlaka saçma sapan gol yeriz yine bu konuda üstümüze yok.

En kötü gün bugünse, bugün daha yüksek sesle Galatasaray!

Geri
Üst Alt