ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

tt arena'da henüz gol yemedik ama bugün ilk golümüzü ya da gollerimizi yiyip ilk mağlubiyetimizi alacağımızı tahmin ediyorum. en azından 20 yıllık hayatımda ilk kez bunu can-ı gönülden istiyorum. kimileri bana kızabilir ama benim derdim bir sezonluk değil geleceğin Galatasaray'ı. O yüzdendir ki elenelim ve kurtulalım başımızdaki hagi ve adnanlar belasından...

NOT: Oysa ne çok desteklerdim zamanında Adnan Polat'ı... Yanlış adam tercihleriyle kendini de bitirdi...

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Biz kupadan elensek bile bunlar yine gitmiceği için biz en iyisi yenelim.

bugun patlayacak bir durum varrr....... ya eleniriz stad desibel rekorunu istifa sesleriyleee kırar. ya eleriz umutlanırız yönetim ve hagi biraz daha zaman kazanır. yanii iki ucu b..kkklu değnek.. züürt tesellisi sadece bu yıl türkiye kupasııı

tt arena'da henüz gol yemedik ama bugün ilk golümüzü ya da gollerimizi yiyip ilk mağlubiyetimizi alacağımızı tahmin ediyorum. en azından 20 yıllık hayatımda ilk kez bunu can-ı gönülden istiyorum. kimileri bana kızabilir ama benim derdim bir sezonluk değil geleceğin Galatasaray'ı. O yüzdendir ki elenelim ve kurtulalım başımızdaki hagi ve adnanlar belasından...

NOT: Oysa ne çok desteklerdim zamanında Adnan Polat'ı... Yanlış adam tercihleriyle kendini de bitirdi...

Es-Es macinda iki tane yedik.

Çünkü alınan adamlardan hiçbiri takıma seviye atlatacak düzeyde değildi.Önemli olan az alacaksın ama kaliteli adam alacaksın

amacım lafı ona getirmekti. bu 5 adama vericeğin ücretle 1 tane topçu al, banko oynat. 5 adam alıyosun kulübe için bile yeterli değiller.

ayrıca Misimoviç takıma seviye atlatıcak düzeydeydi. 9 maç yaptı yolladık adamı. Aldığımızı da harcıyoruz, tüketiyoruz. Yönetim kafasına göre adam alıyor, hoca beğenmiyor. Hoca istiyor, o adamı da yönetim almıyor. Zihniyet değişmeli

Aslanlarimiz tur atlar. TT Arenada Antep cikamaz

O kadar bekliyoruz, umutlaniyoruz, heyecanlaniyoruz ama yine ilk 5 dakikada bir gol yer otururuz yerimize.

En kötü gün bugünse, bugün daha yüksek sesle Galatasaray!

Maç bitene kadar sonuna kadar destek vermeliyiz bütün gücümüzle.Çünkü sahada gönlümüzü verdiğimiz şanlı galatasaray arması olacak..

Eskişehirden 2 gol yemişdik.4-2 yendiğimiz maçda.

Ilk 11'ler bir saat sonra belli olur. Bakalim Hagi yine sapkadan tavsan mi cikaracak.

eger bu turda elenirsek gercekten büyük bir hüsran olur benim icin. seneye avrupa kupasi heyecani yasamak istiyorum

Yenilirsek cok kötü seyler olur. Taraftar takima küser kaos yaratir ama Adnan Polat istifa etmez. Adnan Polat'in istifa edecegini hic ama hic sanmiyorum. Yenilirsek seneye avrupa yalan olur yani bir bakima kaliteli transferlerde yalan olur.

Hagi hangi 11le baslayacak belli oldumu daha?

bu arada Mustafa Sarp ilk 11 başlarsa yazıklar olsun.

bu adamın golüyle Şampiyonlar ligi ni kazansak, yine nefret ederim bu adamdan. Nefret ettirdi kendinden, futboldan soğuttu beni

yönetim filan gitmez elensekte. gitcekler bellii....

1-adnan sezgin

2-hagi

adnan polat mali kurula bunları göndererek girer, müthiş bir konuşma yapıp geleceğin kadrosunu geleceğin antrenörü-takımı derr kurtarır paçayı seçimlere kadarrr.....

türkiye kupasında devam edersek kupayı almamız lig ilk 2 ye girmek gibi olanaksızın olanaksızı bu mantile ve futbolcularla.

sorun teknik adamda transfer döneminde gidecekleri-alcaklarını belirleyecektir. bu kadar cesaretsiz olursa kendini yollayacak kadrolar yapmaya devam ediyorsa suç teknik adamdadır. futbolcular paçayı kurtaracak öyle veya böyle sezon sonuna kadar bu netttt ortada... hadi bakalım ilk kareler geliyormu stad içinden acaba taraftar yoğunluğu nasılll acabaaaa??

eger bu turda elenirsek gercekten büyük bir hüsran olur benim icin. seneye avrupa kupasi heyecani yasamak istiyorum

Nasıl yani bir dahaki turda elensek katılabilecekmiyiz avrupa kupalarına?

Yine tek ümidim ümidimizin olmamasi :) Böyle anlarda kazandik bu sezon hep. Ne zaman biraz kipirdanma seziyorsak ertesi hafta rezil oluyoruz. Ama Gaziantepspor bizden daha kaliteli bir takim. Artik dogrulari konusmak lazim. Gaziantepspor iyi oynarsa bu Galatasaray´in hicbir sansi olmaz. Rezil ederler. Popov,Wagner,Cenk Tosun hatta Danny kalitesinde adamlarimiz yok. IBB macinda orta sahamizda Hürriyet kalitesinde adam bile yoktu :D

Nasıl yani bir dahaki turda elensek katılabilecekmiyiz avrupa kupalarına?

Hayir. Kupayi almamiz gerekiyor. Fenerbahce ya da Trabzonspor ile finalde karsilassaydik olabilirdi. Ama su anda imkansiz. Kupayi almaktan baska care yok. Bu da su anda cok uzak. Turu gecsek de uzak. Finale kalsak bile rakibimize %51 sans veririm. Bu Galatasaray´a güvenilmez bu sezon.

Arkadaslar eger olumsuz bir sonuc cikarsa lutfen stada zarar vermeyelim

Geri
Üst Alt