ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Antrenman fotolarinda Sarp yedek Ayhan oynuyor ama Cana oynarmi bilmiyorum belki Cana-Ayhan-Culio 3 lusu ile cikar...Ayhan artik yaslandi kabul ama Sarp veya Baris'la ayni kefeye koyulmayi bence haketmiyor...Macin kilidi Antep'in on liberolarinda...Hurriyet ve Murat Ceylan denen 2 kazma oynuyor ve cogu maclarini izledim 2.devrede hafif baskiyla bile dagiliyorlar bence atmosferle birlikte pre yaparsak o bolgede tutunamazlar

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Bir onbirde ben yapayim madem moda oldu.

---------------Zapata--------------

Sabri ----Neil------Servet------Caglar

---------------Ayhan----------------

---------Yekta-----------Culio------

---------(Baris)-----------------------

Kazim-----------Baros----------Stancu

(Pino)----------------------------------

Bu kadro sorunsuz tur atlar.Yeterki Sarp ve Cana oynatilmasin , ama ilk onbir ama sonradan.

325.jpg

GSCimbom | Galatasaray - Gaziantepspor Ziraat Türkiye Kupası maçı indexi.

74697_Galatasaray_SK.jpg

yarın bu 11 çıkar büyük ihtimal

.....aykut.....

sabri-neil-servet-çağlar

kazım(sağ açık)-cana-yekta-culio(sol açık)

...stancu(forvet) baros(forvet)

böyle bir kadro iyi olurdu stancuyu sol açıkta oynatmakla olmuyor işte. kazım defansa yardım ederse götürür bu kadro..yekta b2b oynar ortada en iyi oynadığı yer orası.culio da arda dönene kadar sol açık oynar 2 yönlü olarak defansıif yönü de var.

Antrenman fotolarinda Sarp yedek Ayhan oynuyor ama Cana oynarmi bilmiyorum belki Cana-Ayhan-Culio 3 lusu ile cikar...Ayhan artik yaslandi kabul ama Sarp veya Baris'la ayni kefeye koyulmayi bence haketmiyor...Macin kilidi Antep'in on liberolarinda...Hurriyet ve Murat Ceylan denen 2 kazma oynuyor ve cogu maclarini izledim 2.devrede hafif baskiyla bile dagiliyorlar bence atmosferle birlikte pre yaparsak o bolgede tutunamazlar

hurriyet mac basi 12000 metre kosuyor ve her macta antepin en fazla top calan oyuncusu oluyor.

var mı yarın pegasus üste gelecek ?

325.jpg

Galatasaray.orgta bu önemli maç öncesi neredeyse taç atışı sırasında çekilen resmi koyacakmış.

Edit. pardon sitenin resmiymiş :D

325.jpg

Cok güzel ve anlamli olmus reis. Eline koluna saglik. :tiphat: :)

adamların kadrosu bizden iyi, yigidi oldür hakkını yeme...

Bir yere düştüğümüz yok. Fenerbahçe'nin son haftada averaj ile ligde kaldığı zamanlar var. Abartmayalım.

onlarin öyle zamanlari varsa var, o onlari ilgilendirir, banane onlardan.

Bu bize bu kadar rezil bir durumda olma hakkini vermez, antep baskani cikar, Galatasarayi rahat geceriz der, Cenk Tosun cikar Antebi tercih ettim der, o cikar baska sekilde dalga gecer, Karsi Tarafdakiler "kümede kal" der.

evet haklisin bir yere düstügümüz yok,cok abartiyorum, ne olmus ki.

Bu basarisizliklara alismisiz artik, yazik.

Haydi Antep, Kurtar bizi hagi,polat,yönetim,sezgin ve kazma futbolculardan. Şunlara, arkasına sığınacak bahane bırakma.

ya ben bilemiyorum. kazanmak istiyorum. beşiktaş'la eşleşmek, onu da eleyip kupayı almak istiyorum. takımı avrupa'da görmek istiyorum.

bir yandan çatır çatır top oynayan antep'i yenemeyiz gibi geliyor, olsun be diyorum yenemezsek de belki bir şeyler değişir, üzülmem kaybettiğimize.

sonra niye yenmeyelim ki diyorum, kendi yuvamızda sahayı dar ederiz onlara.

ne bileyim, ben de bilmiyorum ne istiyorum.

tek isteğim herkes yerli yerinde oynasın, ön libero defansta, defans orta sahada, forvet kanatta, bek göbekte olmasın, futbolcular canını dişine taksın.

çok şey mi istiyorum.

Geri
Üst Alt