ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Hagi faturayı futbolculara keseceğini söyler,ama sadece Baros'u kadro dışı bırakır..

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Maç için iddaaya girdim. Kazanan,Fenerbahçe maçın da kategori 4'ten bilet ısmarlayacak. Hadi koçlarım inanıyorum sizlere :Z18:

bir zamanlar milanla falan oynarken cok heyecan yapmazdık yeneriz diye.keza madridle,leedsle,arsenalle niceleriye.Şmdi antep macı için heyecana bak...bizi bu hale gtirenlere inat,

PEŞİNDEYİZ GALATASARAY !

Turu geçeceğimizi düşünüyorum. Ama benim seçtiğim kadro olursa....(Sakatlık-ceza durumları yoksa)

.....................Ufuk

..............Neill........Servet

Sabri...................................H.Balta

......................Cana

Kazım..............Culio.................Pino

............Stancu.........Baroş

Hagi:

"Ben iyi hoca. Cikarttim ben Arda. Caktim 5 tane Fenerbahce. Takim degil benim takim. Lazim sadece zaman. Ettim 5 tane transfer ama degil benim takim. Diger 6 oyuncu degil Romanya. Ben tanimiyor. Mustafa Sarp oynayacak Romanya ilerde. Müthis futbolcu. Ben tanimiyor Yekta. Ben seviyor capsiz futbolcu. Sevmiyor futbolcu 4 Milyon. Biraz saygi biraz saygi. Siz beni iyi taniyor. Daha kötü degil, daha kötü kötü degil. Rijkaard daha kötü. Ben daha iyi. Ne zaman istiyor ben kazanmak ben güveniyor Mustafa Sarp. "

Birakin simdik köstek olmayi köstek oluyorsak ligte protesto edin !!!

Avrupa icin tek yol olan TÜRKIYE KUPASINDA TAM destek LÜTFEN

Birakin simdik köstek olmayi köstek oluyorsak ligte protesto edin !!!

Avrupa icin tek yol olan TÜRKIYE KUPASINDA TAM destek LÜTFEN

kupadan elenirsek kimse stat da benden destek beklemesin bizde insanız artık kafayı yedik.elenirse kimse protestoları engelleyemez...

seyir zevki en üst seviyede olacak eminim

saldır Galatasarayyy

Hagi:

"Ben iyi hoca. Cikarttim ben Arda. Caktim 5 tane Fenerbahce. Takim degil benim takim. Lazim sadece zaman. Ettim 5 tane transfer ama degil benim takim. Diger 6 oyuncu degil Romanya. Ben tanimiyor. Mustafa Sarp oynayacak Romanya ilerde. Müthis futbolcu. Ben tanimiyor Yekta. Ben seviyor capsiz futbolcu. Sevmiyor futbolcu 4 Milyon. Biraz saygi biraz saygi. Siz beni iyi taniyor. Daha kötü degil, daha kötü kötü degil. Rijkaard daha kötü. Ben daha iyi. Ne zaman istiyor ben kazanmak ben güveniyor Mustafa Sarp. "

Mustafa sarp Hagi geldiğinden bu yana forma şansı bulamayan tek oyuncu neredeyse ;) 14-15 lig maçına çıkıldı Fb maçını geçiyorum.Onun dışında ilk 11 çıktığı ilk maç geçen haftaki zorunlu oynadığı maç

Gol atması gereken takım biz olduğumuza göre rakip kontra ataklarında yamulabiliriz.

Şimdi derse gidicem ve aklımda sadece bu maç var. Akşam geldiğimde direkt olarak tv'nin karşısına geçip keyifli ve galibiyetle ayrılacağamız bir maç izlemek istiyorum. Aksini düşünmek bile çok kötü olur.

Hagi'nin muhteşem 11'i belli oldumu?

Antep i yenmemiz süpriz olur.

---------------------zapata-----------------------

sabri---------neill--------------servet--------çağlar

---------------------------------------------------

---------------yekta----------cana----------------

kazım-----------------------------------------culio

----------------------stancu----------------------

-----------------------baros----------------------

4-3-3 bize uygun değil. bir de böyle denesen ölür müsün hagi?

Sarp oynamıyor demi bugün arkadaşlar

bilet satışları ne durumdaki

Hey Allah'ım düştüğümüz durumlara bak!

Sen sabır ver!!!

Geri
Üst Alt