ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

ben bu maça ilginin fazla olacağını düşünüyorum.son şans çünkü.35 bini bulur diyorum

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

maçın başlamasına 1.5 saat varda.. hafta içi iş saatleri- oraya giden yolların azlığı-soğuk hava derken bu dediğin çok az ihtimal.... arkadaşla konuşuyorummm. metroyla yeni gitmiş .. metroda veya çevresinde yoğunluk yokmuşşş.. onun tahmini içerde şu an 7-8 bin kişi varmış...

maca 1,5 saat var ve 7 bin kisi..Mükemmel bir sayi iste,ne diyorsun!

Sami Yen'de maclara 30 dk kala 5 bin kisi yoktu..

Kombinelilerin hepsi gelirse = 20.000 Kisi

Pegasus ve Kale Arkalari dolmus = 30.000 Kisi oluyor ozaman herhalde

Pahali biletlerden alanda olur kesin..35.000'e oynariz muhtemelen

bide su belesciler olmasa..TRT'den izleyeceklerine Statta izlesinler

Galatasarayın geleceği için bugün elenmemiz lazım.

kale arkası pazartesi 1.30 saatte bitmişti zaten. 4.30da gittiğimizde bilet bulamamıştık

vallah akadaşla konuşalı 30 yarım saat oldu aşağı yukarı... benim arkadaş matematiksel olarak zayıf değilse-gözleride dahill... 7-10 arası vardır şu anda. ama metroyla ve diğer araçlarla gelenlerler 25-30 bini zorlarrr. maça verilen önem varmış demek biletler satıldığında göre... hagi de abuk-subuk yaparsa kadroyu 30 dk. gol olmazsaa protestoya başlarlar...

vallah arkadaş ilk gittiğinde çok komik bir pankart görmüş yazmadım buraya ama yazıcammm

bunu yazan tosunnn....

adnan sezgin ....... cenk k(t)osun :)

Kim bu sanli formanin icindeki capsizlari izlemek icin en az 50 TL verir ki? Hadi herseyi Galatasaray olan vefali taraftar kale arkasini doldurdu diyelim, kim 150 TL verir? Kusura bakmayin ama salak olmasi gerekir. Kolay mi para kazanmak? 5 sene sonra mizah dergilerine konu olacak olan bu kadroyu izleyecegime gider 150 TL´ye sevgilime, esime sürpriz yaparim. Kafayi yiyecegime, mutlu olurum. 150 TL´ye 1 ay yemek ihtiyacini karsilayan aile bile var. Tabiki bos olacak. Fenerbahce macinda 1 kereligine dolar

Yazık nasıl laflar ediliyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena 18.41

188562_191902454176234_110039765695837_520741_1097642_n.jpg

Kim bu sanli formanin icindeki capsizlari izlemek icin en az 50 TL verir ki? Hadi herseyi Galatasaray olan vefali taraftar kale arkasini doldurdu diyelim, kim 150 TL verir? Kusura bakmayin ama salak olmasi gerekir. Kolay mi para kazanmak? 5 sene sonra mizah dergilerine konu olacak olan bu kadroyu izleyecegime gider 150 TL´ye sevgilime, esime sürpriz yaparim. Kafayi yiyecegime, mutlu olurum. 150 TL´ye 1 ay yemek ihtiyacini karsilayan aile bile var. Tabiki bos olacak. Fenerbahce macinda 1 kereligine dolar

Sen Galatasaray'a değil futbolcularına taraftarlık yapıyorsun sanırım.

O formayı izlemek için veririm ben 150 lirayı.

valllahhh 150 tl verecek olan değilde- kesin sağdan soldan bedava gelenlerler dolar tribünn. evde izleyecem tabii ne işim var stadta final maçımiki işten çıkıp gitcemm. gerçekci olun stada gidip-izlemek-gelmek-5 saat hafta içi....

şimdi arkadaşla konusuyorum ( kankam hava atıyor oğlum süper diyor stad-dallama ilk maçta gittim ben neyin havasını atıyonn dedim) :)

pegasusta artma var kale arkalarındaaa dedi....

adnan sezgini taraftarın içine atacaksın taraftar sayısı 45.000 bin olurr. taraftar çoğalırrr :)

iki kale arkası ful dolar 25.000 felan olur tahminim

inanın kararsızım galatasarayımızın yenmesini istiyorum ama hagi ve yönetimi istemiyorum.of offf

bu nasıl bir zihniyet. tabikii takımımızın kazanmasını istiyoruz.galatasarayın kaybetmesini isteyenler ihanet içindedirler.

Bide Hagi Mustafa-Neill-Culio bunları oynatırsa ortada buraları duşunemiyorum :o

bu nasıl bir zihniyet. tabikii takımımızın kazanmasını istiyoruz.galatasarayın kaybetmesini isteyenler ihanet içindedirler.

Böyle diyenler ihanet ediyorsa Adnan Polat ve Ekibinin yaptıkları noluyor kahin?

Kamera 2 | ASY Spor Kompleksi TT Arena

vallah böyle giderse 7.30 kadar 15-20 bin zor dolar. önemli saatler 7.30-7.45 arası dolarsa dolar dolmazsa anlaşılan prostesto ediyor taraftarrr....

Benim bu maci alacamizi hic umudum yok!

Sen Galatasaray'a değil futbolcularına taraftarlık yapıyorsun sanırım.

O formayı izlemek için veririm ben 150 lirayı.

Parasi cok olan gider kardes. Bende Türkiye´de yasasam, zengin olsam, gider izlerim. Ama 150 TL´yi gectim, 50 TL´nin bile bazilari icin cok önemli oldugunu söylemeliyim. Bazilari icin hersey maalesef Galatasaray degil. Öyle kolay degil birden 50 TL hatta 150 TL´den vazgecmek ki bu 150 TL bir kereligine mahsus. Normalde 300 TL. Ben vermem bu adamlari izlemek icin valla. Gider formami alirim, bir sekilde destek olmaya calisirim. Ama her hafta iskence cekmek icin 50 TL´den vazgecmek bir cok insan icin zor. O yüzden stat bos zaten haftalardir.

Yatın kalkın stada dua edin. Yoksa içerde ki maçları da kaybetmiştik düşmemeye oynuyorduk şimdi. Yarabbi şükürrr.

bu stad dolmaz.fb bole maca cıksa coktn tukenmıstı bıletleri.

bizden bişey olmaz hakkaten

bu mac nasıl 45 bin falan olmaz anlamak cok guc gerçekten

Geri
Üst Alt