ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Cahit kardesim benim icin isimlerin hicbir önemi yok. Benim icin Galatasaray vardir. Mustafa Sarp 3 gün evvel mac kazanmak icin yeterli görülüyorsa, 3 gün sonra kadroya alinmiyorsa ben Hagi´ye tepki veririm. Hagi yüzünden kac mac kaybettik biliyorsun degil mi? Sadece onun tercihleri yüzünden. IBB macinda neredeydi Hagi?

Anlıyorum.Peki ne diyeyim hepimiz farklı açılardan bakıyoruz :o

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

ileri hat yine uyumsuz, Allah kolaylik versin bu macta yine bize umarim hagini son maci olur

ayhan yerine yekta deseydin yaaa haginin hocasııın :) bundan sonra isteklerimizi sana yazıcazz.. sen gel teknik adam ol ama kadro öyle yapaacaksan vazgeçtim :)

Ben Ayhani Floryadan kovardim ya ne diyorsun sen :):):):)

ben antrenör olsam kesinlikle böyle oynatirdim : Zapata,Sabri,Servet,Neill,Caglar,Cana,Yekta,Kazim,Culio,Stancu,Baros :D

Elinde Culio gibi başka bir tane daha oyuncu yok ki.

Culio geçen yıl M.Topal'ın yanında olsaydı farklı şeyler olabilirdi.Tam aradığımız adamdı.

Yektayı oynat , Yekta orda oynayamıyo diyen olur ozaman çek kanatta yektayı , koy forvet baros arkasına Stancu , orta saha Cana-Culio ikilisi çok mu zor :(

hagi teknik direktör olmadığını bi kere daha ispatladı.harca yektayıda harca.yakında kendinde harcanıcan haberin yok

Eleniriz gibi geliyor bana. Hayran olduğum birkaç insandan biri olan Hagi hoca olamayacağını bir kez daha bize gösterir maalesef. Tabi temennilerim bu yönde değil ancak bu takımı izledikçe olumlu düşünemiyor insan.

hagi canayı stoper, neill ide orta saha oynatırsa bol bol küfür edeceğim ekran karşısında, görünen köy klavuz istemez misali

3 forvet çıkmaktansa 2 forvet çıkıp, Yekta yı arkalarında oynatmak daha mantıklı. 5 forvet olsa ne yazar top gitmiyor ileri. Tabi Stancu yu solda hapis etmezse ayrı.

Culio,Ayhan,Cana(Neill) gibi yaratıcısız 3 lü ortasahaların ileri top taşıması zor gözüküyor.

Aynen.Oyuncularımız bu sisteme uygun değil zaten.

Bizde 10 numara diye tabir ettiğmiz yer önemlidir.Ara pası versin, frikik kullansın, maestrosu olsun takımın.

Ama Hagi bu mantaliteden vazgeçmeyecek sanırım.

kadro diger maçlara göre güzel neilde stoper oynarsa cok iyi olur...

---sabri-----neilll-------servet------çağlar----

------------------cana-----------------------

--------ayhan-------------culio--------------

-----------------yekta-----------------------

---------kazım(pino)----baros(stancu)---------

bu arada arda efendi 18 de yok. ne menem bi sakatlıktır kardeşim bu, aylardır yok bu adam. hesapta bu maça hazırlıyorlardı

Yektayı oynat , Yekta orda oynayamıyo diyen olur ozaman çek kanatta yektayı , koy forvet baros arkasına Stancu , orta saha Cana-Culio ikilisi çok mu zor :(

Ben de zaten 4-2-3-1 falan istiyorum.

Mesela;

Kaleci

Sabri-Neiil-Servet-Çağlar

Cana-Culio

Kazım-Yekta-Stancu

Baros.

Kafamdaki şablon bu.

dizilişşşş böyledir kesinn....

----zapata----

-sabri--cana---servet--çağlar----

------ayhan-neill---culio--

--kazım------------------stancu-----

-------------baros-------------

bu kadro ilerde top yapsında antepe görelim??? ama nerdee. maçı almak için çıkıyormuyuz belli değilll. arda yokk yinee kaptanmışş barı kendini yedeğe aldır.. biz bülentleri gördük ondan öğrendik byük kaptanın kim olduğunu-

Ayhan tercihini elestiremem. Bugünkü kadroyu elestirmiyorum ben. Ayhan´i oynatmasa Yekta´yi oynatsa defansif anlamda Gaziantepspor´un ekmegine yag sürmüs olurduk. Popov, Wagner, Olcan, Cenk Tosun elini kolunu sallaya sallaya show yapardi. Ha simdi de yapabilirler ama Gaziantepspor karsisina o kadar ofansif cikamazsin. Bugünkü kadro tercihi dogru bence.

Edit: Cana - Neill tercihi yanlis ama, eger yine ayni düzende oynayacaklarsa

11'ler belli oldu.

GALATASARAY: Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Ayhan, Culio, Kazım, Stancu, Baros

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Yalçın, Danny, İvan, Sosa, Hürriyet, Murat Ceylan, Wagner, Popov, Cenk

kaynak : ligtv

Şuna kanaat getirdim Hagi Stancu'nun mevkisini bilmiyor

11'ler belli oldu.

GALATASARAY: Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Ayhan, Culio, Kazım, Stancu, Baros

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Elyasa, Yalçın, Danny, İvan, Sosa, Hürriyet, Murat Ceylan, Wagner, Popov, Cenk

kaynak : ligtv

Antepe bak ya allah aşkına bizden daha ofansiv bir kadroyla çıkıyo :o

Geri
Üst Alt