ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Takım kontrollü olacaktır..Hurra atak yaparsak bence hüsran olur. Kaza golüde yememeliyiz..Hagi umarım 2.yarı barışı sokmaz.hele hele 1-0 iken oyuna müdahale etmeyip birde skoru korumaya çalışırsa belediye maçı gibi olur..

mod,, kaza golümü.... ehehe :) bizeş kaza gol atarsak daha çok şaşırırım ... hadi dağılın maçı izleyin bari şifresiz son maçımızzz.. protestoları izlerizz en azındannn :) hadi yenelimmm ama elenceksekte adam gibi oynayıp elenelim bariii.

bu yıl ki son şifresiz-hagisiz-adnan maç galibaa :)

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Ben Stancunun kanat oynamasına fazla kızmıyorum , oradan içeri girip iyi şutlar atıyo arada bide iyi koşular yapıyo ama oraya haps edilmemesi gerek biraz serbezlik verilsin lazım .

Bide benim kzıdığım olay başka Hagi bi maçtan sonra bu takıma FORVET lazım dedi ve Stancu geldi eee sonra ne oldu Stancu sol kanat Kewell forvet oynadı :o

Haginin futbolculugu bir kenara teknik direktörlügü bir kenara...

Hocalisi rezillllllllik.... Kadroda yekta var ayhan oynuyor bu zaten HERSEYI acikliyor..

Hagi hayal kırıklığına devam ediyor..Belki turu geçeriz ama biraz cesur olsa. Cana gibi adam varken tek ön liberoya koy. Yanına Culio Yekta yap olmadı Stancu Baros çift forvet yap, Pino'yu oynat. Ama yok ahala aynı mantık. Muhtemelen Neill ortasaha oynayacak.

elinde cana gibi bi adam varsa ve tek libero oynatıcaksan onu doldur boşalttan başkada bişey oynayamassın dimi :)

kalli topalı felan tek libero oynatırken oynadığımız gibi doldur santrafora sonra bas orta sahada o futbol dönemi bitti maalesef

hadi hagi oynatmıyor sanki skibbe-rijkaard oynattımı hiç

Hagi'yi o kadar savundum burada fakat gördüm ki Hagi gidici.

Bu sezon sonuna kadar devam eder fakat seneye kesinlikle kalacağını düşünmüyorum, kupayı kazansak bile.

Bence seneye Polat kalırsa Galatasaray'ın hocası ya Tugay ya Avcı.

Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Ayhan, Culio, Kazım, Stancu, Baros

-------------------------------Zapata-----------------------------------

Sabri----------- Neill-------------------------Servet--------------- Çağlar

-----------------------Cana---------Ayhan------------------------------

Kazım---------------------------------------------------------------Culio

--------------------------------Stancu----------------------------------

---------------------------------Baros----------------------------------

Böyle oynatmasını dilerim.

Ayhan gelmiş,Hagi daha Ayhanı kesmez..

şart mı kurgunun böyle olması?

nasıl olablir elinde kazım-pino hatta oynarsa kewell-arda gibi kanat adamların varken?

baros-stancu yapsa arkasında oynıcak kim var misimovic deme :o

Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Ayhan, Culio, Kazım, Stancu, Baros

-------------------------------Zapata-----------------------------------

Sabri----------- Neill-------------------------Servet--------------- Çağlar

-----------------------Cana---------Ayhan------------------------------

Kazım---------------------------------------------------------------Culio

--------------------------------Stancu----------------------------------

---------------------------------Baros----------------------------------

Böyle oynatmasını dilerim.

abi yukarda düzgün ama- reklam girince sol kanat bomboştu gerçi hakan balta varkende aynıydı :)

Ayhan reis varsa, sorun yok. Tur bizimdir... :coffee:

Umrumda değil bu maç. İzlemek istemiyorum. :o

baros baldirini sardirdi sanki isinirken

hadi ben kaçarr- yarı kim gelir diye tartışırızzz.. ama ben gelmem haberiniz olsunn teknik damlığa o kesin sadece :)

Ayhan reyizin geri vites dişlileri bozuksa tur şansımız var..

Bence seneye Polat kalırsa Galatasaray'ın hocası ya Tugay ya Avcı.

O riski alabileceğini düşünmüyorum.

Ben isterim ki Skibbe geri gelsin.

Ben Skibbe baştayken oynadığımız Hertha Berlin, Benfica, Olympiacos, Bordeaux (B.Korkmaz vardı ama Skibbe'nin payı büyüktü.) maçlarını, Avrupa'ya verilen geri dönüş sinyallerini unutamam.

Bu Hagi hala Yekta yı oynatmıyo ya.Ayhan ın ne işi var orda off

nasıl olablir elinde kazım-pino hatta oynarsa kewell-arda gibi kanat adamların varken?

baros-stancu yapsa arkasında oynıcak kim var misimovic deme :o

------------arda(yekta)------------

------kazım(pino)---baros(stancu)---

Misiyide solda harcadı şimdi stancuyuda orda oynatıyor.Stancuda kendini gösteremiyor dolayısı ile hagiden sonra stancuyuda gönderecekler..Burdanda zarar ederiz..Bu arada Ayhan artık her maç oynar.

Hinddink cenk'i izlemeye gelmiş..

Geri
Üst Alt