ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

bir sözümde bedava bilet uğruna bütün bu olanlara seyirci kalan taraftar grubuna.hangi GALATASARAY etiği,kulübümüzün bu kadar rezil edildiği bir ortamda tepkisiz kalmanızı salık veriyor ? 3 bilet için göstermediğiniz tepkiyle sizinde en az adnanlar kadar payınız oldu mevcut tabloda.buyrun sevinin artık.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Ne kadar fos haber olsa, zamaninda Gennaro Gattuso haberleri cikmisti. Bize gelseydi, yemin billah bu macta Hagi'yi döverdi.

Adnan's pabucu yarım çık dışarıya oynayalım.

kısa ve net defolun gidin!!

Valla maç biterken daha yazamadın öfkeliydim tabiki bide üzgun , şimdi biraz kendime geldim , maçı alamadık zaten alamayızda böyle bi sistemle böyle futbolcularla zor , ama ben futbolculardada suç bulmuyorum onları transfer eden yönetim , onları oynatan Hagi benim gözumde suçludur.

Herşeyi anlarım ama bi tek bu Yekta neden oynamaz bunu anlayamıyorum , girdikten sonrada görduk adamın nasıl oynadığını .

Hepimize Gecmiş olsun :(

Ah HAGİ Ah Keşke Futbolcu Hagi Olarak Kalabilseydin . :o

images

Toptan bir küfür edebilirim beyler.

Az bir ceza verin lütfen,kendimi tutamıyorum.

Duvarı yumruklaya yumruklaya 2 tane tablo indirdim aşağı.

Kazımda ikinci yarıda adeta top elemedi ama yine 90 dakkika oyunda kaldı , ilk denişiklik 60 geçtikten sonra geldi (zorunlu olanı saymıyorum),Hagi yine baya yanlış seçimler yaptı.

Sözün bittiği yer.

Hagi bi git allah aşkına romanya 2.liginde bi takımı yönet..Ancak onu başarırsın..

Avrupa´yi haketmemistik zaten. Sifiri tüketmistik, sifirdan baslamamiz gerekiyor zaten. Sifirdan baslayan takimin Avrupa´da ilk senesinde basari saglamasi imkansiz zaten. Bu yüzden yeni Teknik Direktör ve yeni oyuncularin önünde 1 senelik yeni yapilanma süreci olacak. Daha rahat olacaklar. Gercekten hayirlisi oldu bizim icin. Buna inanin. Turu gecsek de kupayi alamazdi bu takim. Futboldan anlayanlar Galatasaray´in mac kazanmasinin kendi elinde olmadigini görür.

cok dogru söylüyorsun, tebrik ediyorum seni bu yorumundan dolayi, gercekten hayirlisi oldu bizim icin.

Artık geriye rezil edilcek bişey kalmadı gidebilirsiniz!

Hagi git seni futbolcu Hagi olarak hatırlamak istiyorum.

haginin konuşmalarına bakılırsa hagi kendini kovulmaya hazırkamış... hagi gidici

Adnan Polat önce istifa etmeli sonra Hagi gitmeli..O adnan denen adam hala konuşuyor ya inanamıyorum defol git küfür edilerek gönderilen ilk başkan olacaksın

Polat, Galatasaray taraftarının futbolda en önemli sportif hedeflerden uzakta kalınan bu sezon boyunca tarihe geçecek, Türkiye için ilk olacak bir duruş sergilediğini söyledi.

Hala susuyoruz ednan. Hatta uzandık seni bekliyoruz :badwords:

Geri
Üst Alt