ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

yine mi lucescu? neymis bu lucescu be arkadas.Lucescu bir Terim iki. ne zaman darda olsak hep ayni isimler, yeni yüzler görmek istiyorum.

lucescunun bizde yarım kalmış bi işi var fatih terimle karşılaştırma.... ayrıca kısa vadede başarı istiyorsak LUCESCU gibi bi futbol profesörü şart

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

hagi teknik direktörse,bende milli yüzücüyüm..

Resmi var + görenler olmus Misimovic'i !

Shaktar'la 5 yildir ard arda sampiyon oluyorken. Suanda Sampiyonlar Liginde Finale oynarken. Yillik 4 Milyon Dolar kazanirken.

Sence bize gelirmi?

Bazı hatalar 1 kere yapılıyor. Telafi şansı olmuyor, iflah olunamıyor.

suç ayhanda değil ayhana kontrat imzalatanda

şimdi Galatasaray bana gelse selim gel bizim takıma dese gitmezmiyim

ama rezalet oynarım

o da onun bi benzeri durum...

taraftarlar bağırıyor misimovic haginin karşısında sakız çiğne diye

Hani insan çok sevdiği bir yakını tarafından üzülürse,hiç beklemediği bir şey görürse ona nasıl kırılır...

hani ona bağırmayı çağırmayı , son söylenecek şeyi ilk olarak söylememek için nasıl yutkunur , susar içine kapanır ona küser ya...

o durumdayım şu an. Çocuğumun bana yaptığı terbiyesizlik gibi , arkadaşımın beni kırması gibi , ailemin büyüklerinden birinin zamanında beni azarladığındaki hal gibiyim şu an...

Bağıracağım düzeleceğini bilsem... hani o başarıların o "takım ruhunun" o ŞANLI GALATASARAY'ımın döneceğini bilsem stat kapılarında sabahlarım küçüklüğümüzde yaptığımız gibi...

Acı veriyor. elenmek , yenilmek avrupa peh... hiç umrumda değil şu an hemde hiç...

ben kabullenen bir takım olduğumuzu görmeye tahammüle edemiyorum.

olsun diyorum...

İnişlerin çıkışları olabileceğini bilen bir yaştayım artık.

Ama Allah aşkına o baroş'un bayrak direğini takmak için koşması benim içimdeki korun asla sönmemesini sağladı.

İyiki bu forumda varsınız değerli kardeşlerim,renkdaşlarım...

Galatasaray'da bizlerden başka Galatasaray'lı kaldı mı....

Sevgilerimle...

hagi hayat devam ediyor artık yapmamız gereken gelecec için plan yapmak demiş...... aman hagi senin en iyi planın ilk uçakla romanyaya geri dönmek olsun lütfen kalbimizdeki büyük futbolcu hagiyi daha fazla küçültme

telegolu açın gazeteciler çevirmiş misiyi çok güzel konuşuyor

offf lan Misi'yi nasıl harcarsın Hagi :(

aman diyim Tugay,

hagi bugün yarın yolcu

sen sakın bu berbat yönetimle takımın başına geçme

ilk tecrüben kötü olmasın

sen bize lazımsın

hagi giderse sen de git aslanım...

Yekta:"Galatasaray kaptanina tepki göstermeye kimsenin hakki yok."

adamsin Misimovic.yemin ederim gözlerim doldu.

Shaktar'la 5 yildir ard arda sampiyon oluyorken. Suanda Sampiyonlar Liginde Finale oynarken. Yillik 4 Milyon Dolar kazanirken.

Sence bize gelirmi?

eğer ciddi şekile ilgilenirsek shaktar cl den elendikten sonra kesin bize gelir...LUCESCU bizde yarım kalan bi işi olduğunu biliyor ve gelmek ister

lucescunun bizde yarım kalmış bi işi var fatih terimle karşılaştırma.... ayrıca kısa vadede başarı istiyorsak LUCESCU gibi bi futbol profesörü şart

Heee, zaten Lucescu'da Her sene Şampiyonlar Ligin'de oynadığı Shaktar'dan, Daha UEFA Kupasına bile gidemeyen takıma gelecekti. Hemde 2 kez kovulduğu ülkeden?

Hemde yıllık 4 milyon $ garanti paraya sahipken?

Biz fanatik Galatasaraylıyız diye lucescu en fanatiği değil mi?

Çok saçmalıyoruz çook, mantıklı konuşalım. Zaten hep hocalarda sorun var hiç başka kimse de sorun yok hep hocalarda..

ahmet cakar bu sefer dogru diyor.

Misi ne dedi arkadaşlar ?

724163_w2.jpg

Fatih-Terim1.jpg

fatih_terim_345x468.jpg

Baska birsey de demiyorum

Geri
Üst Alt