ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Adnan Polat, yönetimi ve şakşakçıları defolun..

Bitirdiniz koca takımı...Hemde göz göre göre bitirdiniz..

Defolun gidin..Allah rızası için defolun gidin....

Ben bu kadar kötü yönetilen takım ve bu kadar gerçeklerden bi haber taraftar görmedim..

Galatasaray, fener ve beşiktaş kadar rezil durumlara düşmez dedim..Daha beter oldu..Aziz olsa bubu beceremezdi..

Maçyan sonra bile hala cılız tepkiler falan..İnanılır gibi değil..

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Misimovic ne dedi?

Misimovic'in açıklamalarını biri derleyebilirse seviniriz ya.

Televizyonu açmak için kalkarsam kırarım şu anda.

hagi: hayat devam ediyor, yarindan itibaren tekrar isbasi yapmamiz gerekiyor.

TAMAM sayin hagi.

Tukureyim Misimovicinize ,madem oynasaymista Rijkaardi tutsaymis takim basinda.Takim elinden geleni yapti,maksimumlari bu iste,yapacak birsey yok.

Heee, zaten Lucescu'da Her sene Şampiyonlar Ligin'de oynadığı Shaktar'dan, Daha UEFA Kupasına bile gidemeyen takıma gelecekti. Hemde 2 kez kovulduğu ülkeden?

Hemde yıllık 4 milyon $ garanti paraya sahipken?

Biz fanatik Galatasaraylıyız diye lucescu en fanatiği değil mi?

Çok saçmalıyoruz çook, mantıklı konuşalım. Zaten hep hocalarda sorun var hiç başka kimse de sorun yok hep hocalarda..

arkadaşım benim mesajımdan sadece t.direktör değiştirilmesi gerekir snucunu nasıl çıkardın... herşeyin değiştirilmesi gerek yönetim sezgin futbolcu t.direktör hepsi değişmeli... yoksa bu takımdan hiç bişey olmaz

bari inci sözlüğe girip rahat rahat küfür edeyim takımı bu hale getirenlere burda yapamıcaz ceza alcaz :(

dunku cocuk konusmasin, kaptanim kaptanim diye sende yok olursun kocum

Galatasaray kaptanına demiş işte daha ne desin

"ayhan abiye kimse tepki gösteremez" dememiş

saçmalama

Yarın 10-20 tane sakız çiğneyecem ulan.Hem stres atmak için,hem de şunlara inat olsun diye.

Misimovic galatasaray çok büyük camiya taraftarları bu günde bile destek verecek kadar asiller dedi adam giderken sallamak yerine güzel şeyler söyledide gitti

Yektaya bakya hahahah.Herkez aklanmış tek suçlu Taraftarmış gibi gelmiş taraftara sarıyor.

Misimovic: kimseye kirgin degilim, takima yardimci olabilirdim ama istenmedi, hagi yalanci birisi, sakiz cignemeyi bahane olarak ortaya atti, hagi bugün kovulsa bile yarin rusya'ya gidiyorum, transfer yüzde 99 gerceklesti, Galatasaray camiasi, taraftari muhtesem, bu durumdaki takimi bile destekliyorlar.

Bu Forumda Öyle Sacma bakis acilari varki inanamiyorum..!!

Arkadaslar Güzelce okuyun..!!

Galatasaray Hagi simdi istifa ederse düzelmez....!!

Galatasaray´a Lucescu, Fatih Terim, Mustafa Denizli simdi gelmez..!!

Galatasaray´in suanki durumunda tek suclu Mustafa Sarp degildir...!!

Galatasaray Taraftari Futbolculari yuhlayarak Galatasaray´i kurtaramaz...! (Sonucta onlara o Formayi verenler sucludur...)

Galatasaray Taraftari diyorki...! "Herkes gider biz kaliriz"

Bende diyorumki " Hani bugün neredeydiniiz..?!"

Galatasaray icin belkide seneye Avrupaya gitmemek daha faydali olacaktir cünki yeni yapilanma icin Zaman cok ihtiyac var ve bu yogun mac Trafiginde kolay olacak birsey degildir..!

Tabiki Bu Yeni yapilanma icin Kongreye gidilmeli ve Yönetim yeniden secilmeli..!!

Teknik Direktör konusuna gelirsek...!!

Kesinlikle Türk Teknik Direktörü olmali, cünki Yeni yapilanmada bir hayli Türk Oyuncusuna ihtiyac var..!

Ben Yüklü bir Bütce ile Tam yetki verilerek Abdullah Avciyi öneriyorum...!

Ayhan'in avukatligi sana mi kaldi yekta

istanbul dakiler neden floryayı basmıyorlar acaba

hagi de simdi kendini övmeye calisiyor eski basarilar ile sempati toplamaya calisiyor

ama teknik direktör olarak bir sifirsin hagi cek git !!!!!!!

Galatasaray kaptanına demiş işte daha ne desin

"ayhan abiye kimse tepki gösteremez" dememiş

saçmalama

ne fark var? ayhan i kastetmiyormu? hepsi cekip gitsin. yekta yi kayiracak degilim. ayhan in da taaaaaaaaa

yektayı boşverin de takımın hali duman oldu resmen böyle bi sezon yaşamamıştım helal olsun bu kadar duyarsız futbolcular geniş bi t.direktör kolpa bi yönetim görmemiştim valla PES..

Geri
Üst Alt