ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Ne Tolunay Kafkas ne de Abdullah Avci bu ölü topragini üstümüzden atamaz. Haysiyetsiz medya hemen yipratir onlari. Biz de cok fazla sabretmeyiz. Zaten 1 senemiz cile dolu gecmis. Tek care Fatih Terim. Gelmeyecegi kesin de olsa Lucescu. Bu ikisinden baska kimse kisa vadede basarili olamaz. Ha kabul ediyorsak eger, 1-2 sene fazla basari beklemeyelim, Avci ve Kafkas´in sonuna kadar arkasinda olalim. Eyvallah.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

bide gülmesi yok mu haginin, yahu Galatasaray kimsenin umrunda degil.

Yarın herşeye 0'dan başlayacakmışız..

Normal bir yıldız futbolcu? Pardon ama yıldız futbolcular normal futbolcular mıdır?

galatasaray dan bahsediyoruz, siradan bir topcunun ne isi var galatasarayimizda. yekta da siradan, once calissin yildiz olsun

fatih terimi isteyenleri de anlamış değilim. yahu bize taktisyen adam lazım fatih terim bikere başardı ama hep başaracak değil. bize zeki cin hoca lazım. ve sağlam ortasaha . ortasahamız rakip takımlar yürüyerek geçiyordu şimdi emekliyerek geçiyorlar

Biz istediğimiz kadar yabancı transfer yapalım bizim yerlilerimiz inanılmaz kalitesiz elimizde bir Murat Ceylan yok, bir Cenk Tosun yok. Elyasa bile Serkan Kurtuluş'a 10 basar. Yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere.Elinde Yekta gibi top yapmayı bilen oyuncu var sen Ayhan gibi fosille başlıyorsun. Ağır diye Mustafa Sarp'tan tiksinmişiz gidip Cana'yı transfer ediyosun. Onu defansa cekip ondan daha ağır Neill'i orta sahaya koyuyorsun. Anadolu takımları bile defans oyuncusunu orta sahaya cekmiyor bu kadarmı aciziz. Stancu diye santrafor alıyorsun güya Sol kanatta oynatıyorsun. Birileri bu takımı sabote ediyor. Acilen bu kulübün başına futboldan anlayan yöneticiler, takımın başına da futboldan anlayan teknik direktör gelmeli. Artık ne Galatasaray lisanslı ürün alıyorum ne de kulübe yardımcı olacak reklam ürünlerini. Çünkü benim param Stancu'ya, Cana'ya, Barış'a, Ayhan'a, Sarp'a gidiyor. Lisanslı ürünü bile belki olmayan Antep bizi 3 maçta da madara etti. Adam olsunlar takımı düzlüğe çıkarsınlar...

Yekta'yı oynatamadın ya Hagi şu kalitesiz kadro da bile helal olsun cidden.

yemin ederim galatasaray haginin umrunda değil

Bu Forumda Öyle Sacma bakis acilari varki inanamiyorum..!!

Arkadaslar Güzelce okuyun..!!

Galatasaray Hagi simdi istifa ederse düzelmez....!!

Galatasaray´a Lucescu, Fatih Terim, Mustafa Denizli simdi gelmez..!!

Galatasaray´in suanki durumunda tek suclu Mustafa Sarp degildir...!!

Galatasaray Taraftari Futbolculari yuhlayarak Galatasaray´i kurtaramaz...! (Sonucta onlara o Formayi verenler sucludur...)

Galatasaray Taraftari diyorki...! "Herkes gider biz kaliriz"

Bende diyorumki " Hani bugün neredeydiniiz..?!"

Galatasaray icin belkide seneye Avrupaya gitmemek daha faydali olacaktir cünki yeni yapilanma icin Zaman cok ihtiyac var ve bu yogun mac Trafiginde kolay olacak birsey degildir..!

Tabiki Bu Yeni yapilanma icin Kongreye gidilmeli ve Yönetim yeniden secilmeli..!!

Teknik Direktör konusuna gelirsek...!!

Kesinlikle Türk Teknik Direktörü olmali, cünki Yeni yapilanmada bir hayli Türk Oyuncusuna ihtiyac var..!

Ben Yüklü bir Bütce ile Tam yetki verilerek Abdullah Avciyi öneriyorum...!

hikmet karaman bi geldi manisa'ya 4 maçtır yenilen sonuncu manisa'yı kaçıncı yaptı.gayet hagi gitse takım düzelir yeniden yapılanma da başkar en azından.çünkü saçma değişiklikler olmaz orta sahada sabriler,neillar oynamaz.2-3 sene bahane adam gibi takım kurarsan oynuyo takımın gaziantep'e noldu 2 haftada da şov yapıyolar bu kadar sihirli değnek falan mı değdi.Adam akıllı teknik oyuncu alırsan takımına takımın oynar,teknik adam sırtlar götürür takımı.Yıldız olsun demiyorum bjk örneğini de vermeyin.Sadece bi takımda eğer vasatın altı bi oyuncu varsa o takımı alta çeker diyorum.Keita nın olduğu sene de bile mustafa vardı takımda,barış vardı gene sabri vardı.Şimdi bunlardan bi düzine var takımda hagi de dahil

Hagiyi dinliyorum..Yazık,yemin ederim yazık..Hiç bir mantıklı açıklaması yok..Tercümanı iki kelimeyi bir araya getiremiyor..Rezalet yahu..Özdenak denen Adnan Polat yalamasıda şimdi sadece ve sadece Hagiye sallayacak..İğreniyorum şu adamlardan..

Gökay Metehan'ın üstüne varmayın arkadaşlar.

Kendisi Rijkaard gittikten sonra kim gelirse gelsin bu takım harika oynar, bu takımı Rijkaard oynatamıyor vs. diyordu.

Şimdi görüyor ki haksızmış. Sinirleniyor gayet tabii.

Geri
Üst Alt