ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Bence elendiğimize hiç üzülmeyin,ben şahsen üzülmüyorum aksine seviniyorum üzülerek.Zaten Gaziantep'i elesek daha Beşiktaş var hadi onu da eledik bu takımla final maçında ne yapacağımız belli değil.

Zaten Avrupaya gitsek ne olacak bu takımla.Daha iyi zamanlarımızda bile en iyi gruptan çıkıp son 16'ya kalabiliyorduk.Avrupada birşeyler yaptığımız yok ne de olsa.Bırakalım eğer birşey yapılmayacaksa Gaziantep yapamasın.Ayrıca avrupaya gitsek inanın tüm bu kötü sezon unutulacak aynı salaklıklar ve saçmalıklar önümüzdeki senelerde de tekrarlanacak.

Bu sene ne kadar dibe çökeceksek çökelim.Belki bazıları yaptıkları salaklıkların farkına varır da istifa etme onurunu gösterirler ya daaynı saçmalıkları tekrarlamazlar ve sil baştan bi yapılanmaya gidilir.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

stancu ve kazimi 90 dakka oynat ama yektayi oynatma.nasil teknik adam bu hagi yaw

Adnan Sezgin: Istifa etmedim, görevimin basindayim.

Süleyman Rodop maç çıkışı Adnan Sezgin ile konuşmuş.

Adnan Sezgin: Görevimin başındayım.

Bize Galatasaray'ı seven başkandan çok Azize gibi Cem Uzan gibi Karamehmet gibi para kuyusunun dibi görünmeyen bir başkan , Galatasaraylılık ruhu taşıyan ancak öncelikle teknik direktörlük mesleğini en iyi icra edebilecek , gelişen modern futbol mantalitesine sahip başarıya aç bi çalıştırıcı ve top ayağına yakışan futbolcular lazım...Sıkıldım artık yıllardır Galatasaralılık ruhu taşıdığı iddia edilen Sabri'sinden Ayhan'ından yüreğini ortaya koyan zırva dolu sözcüklerin yakıştırıldığı futbolculardan...Yetenek olmadıktan sonra ruhunu hırsını yiyeyim ben hepsinin...Öyle olduktan sonra toplayalım 11 tane Mehmet Yıldız güreşsin dursun sahada hepsi.

Dip not : Son dakika haberi ; Adnan Sezgin , Kanaltürk spikeri Süleyman Rodop'a şu anda "İstifa yok yola devam" diyerek evinin yolunu tutmuş...

Yahu bu forumda Hagi nin ilk dönemini gören hatırlayan yokmu, hayır deniyorki ;biz seni futbolculuğunla tanımak istiyoruz Hagi. Arkadaş hagi nin teknik direktörlüğünü gördük zaten daha önce,Ümit Karan ,Hasan Şaş vakalarını ne çabuk unutuyoruz !!!!

hikmet karaman bi geldi manisa'ya 4 maçtır yenilen sonuncu manisa'yı kaçıncı yaptı.gayet hagi gitse takım düzelir yeniden yapılanma da başkar en azından.çünkü saçma değişiklikler olmaz orta sahada sabriler,neillar oynamaz.2-3 sene bahane adam gibi takım kurarsan oynuyo takımın gaziantep'e noldu 2 haftada da şov yapıyolar bu kadar sihirli değnek falan mı değdi.Adam akıllı teknik oyuncu alırsan takımına takımın oynar,teknik adam sırtlar götürür takımı.Yıldız olsun demiyorum bjk örneğini de vermeyin.Sadece bi takımda eğer vasatın altı bi oyuncu varsa o takımı alta çeker diyorum.Keita nın olduğu sene de bile mustafa vardı takımda,barış vardı gene sabri vardı.Şimdi bunlardan bi düzine var takımda hagi de dahil

Gaziantepte olan bitenleri sana anlatimi..?

Gaziantepte, Galatasaray´da olmayanlar oldu..! En Önemlisi ne biliyormusun..? Sabir...Sabir....Sabir.....!!!!

Dün Rijkaard gitsin, Bugün Hagi gitsin, Gecen sene Büyük kaptan gitsin, Skibbe gitsin, Ondan önce Feldkamp gitsin..! Daha Önce Gerets gitsin..! Gitsin Babam Gitsin...!!

Hooop Beyler Nereye Kadar Peki...!!???

Gaziantepspor´un Cok iyi bir Takim oldugunu Sezon baslamadan görebilecek kadar seyrediyoruz Futbolu... Sezon baslamadan Gaziantepspor´u zaaten ilk dört Takim arasina koyanda benim, Galatasaray´i gaziantepspor´un altina koyanda benim..!

Demekki Gaziantepspor iyi bir Takimmis ve yeni gelen Teknik Direktörüne Güvenmis, zaman vermis özelliklede istedigi oyunculari almis ve bugünlere gelmis..!!

adnanlar gitmeden bize rahat yok renkdaslar.geregini yapin artik ,asiri tepki verin protesto edin,kulübe yürüyün ,nebileyim artik ama yapin biseyler

serhat ulueren alias gargamel

galatasaraylimi ? cok sinirli hagiye, adnana vs laf attida

ne yapsak olmuyor istifa diye bağırsak gitmiyorlar ana avrad sövsek gitmiyorlar kötü sonuçlar alsak hayli hayli gitmiyorlar, kulüp merkezine el bombasımı atsak

Yeniden yapilanmayi yabanci bir td yapmali. Belki surec zor olur. Fatih Terim su an durumu yabanci bir td'den daha hizli toparlayabilir ve daha kisa zamanda sonuc alabilir fakat Terim ile beraber oyuncuya dayali duzen bence devam edecek. Bu duzen o oldugunda basari getirse bile o gittikten sonra tepetaklak oluruz her zamanki gibi.

Derwall gibi birisi lazim. Øzelde bizim genelde Turk futbolu icin. Biz yerlerdeyiz de bizden iyi olanlarda yerlerde aslinda. Derwall yapmis zamaninda sifirdan birseyleri. Øyle birsey gerekli artik.

...

Gökay Metehan'ın üstüne varmayın arkadaşlar.

Kendisi Rijkaard gittikten sonra kim gelirse gelsin bu takım harika oynar, bu takımı Rijkaard oynatamıyor vs. diyordu.

Şimdi görüyor ki haksızmış. Sinirleniyor gayet tabii.

Polemige girmeye gerek yok simdi .3 transfer sezonu gecirip bu kadroyu kuran Rijkaard .Sezon ortasinda gelmis ilk yari bitimine kadar forvetsiz ,oynayan Hagi.Barostan ancak son iki hafta faydalanabilen gene Hagi.Arda'dan iki gram faydalanamayan yine Hagi.Buna ragmen istekli arzulu oyun oynatan gene Hagi.60 dakikalardan sonra takimin bittiginide unutmus degiliz Rijkaard zamaninda.Hagi gelicek ,Terimin gorevi kabul etmedigi rezil ortamada gorevi alicak ,4.5 ay takim calistiracak fatura ona kesilecek ,yok oyle sey.Sezon sonunda kendi takimini kurar ,basaramaz ise konusursunuz.

Gaziantepte olan bitenleri sana anlatimi..?

Gaziantepte, Galatasaray´da olmayanlar oldu..! En Önemlisi ne biliyormusun..? Sabir...Sabir....Sabir.....!!!!

Dün Rijkaard gitsin, Bugün Hagi gitsin, Gecen sene Büyük kaptan gitsin, Skibbe gitsin, Ondan önce Feldkamp gitsin..! Daha Önce Gerets gitsin..! Gitsin Babam Gitsin...!!

Hooop Beyler Nereye Kadar Peki...!!???

Gaziantepspor´un Cok iyi bir Takim oldugunu Sezon baslamadan görebilecek kadar seyrediyoruz Futbolu... Sezon baslamadan Gaziantepspor´u zaaten ilk dört Takim arasina koyanda benim, Galatasaray´i gaziantepspor´un altina koyanda benim..!

Demekki Gaziantepspor iyi bir Takimmis ve yeni gelen Teknik Direktörüne Güvenmis, zaman vermis özelliklede istedigi oyunculari almis ve bugünlere gelmis..!!

Peki ne tavsiye edersiniz Hagi kalsın mı? Rijkaard 1.5 sezon kaldı. Tolunay Kafkas yarım sezonda takımı bu hale getirdi. Bence ümit yok adam takıntılı Misi'de gitti elimizden eğer illa birine sabır gösterilecekse Tugay geçsin takımın başına yönetsin 3-4 ay.

hak ettiğimizi bulduk

40 dakka kendi sahamızda kontra iiçin bekledik.antep maçı öldürdükçe öldürdü.beraberliğe gelmişler zaten belli.ama biraz zorlasalar gol atarlardı.atmadılar resmen niye öyle bişi yaptılar çözemedim.

ona ragmen net pozisyonlarımız oldu.eleyebilirdik.ayhan hak ettiğini buldu.kazımın bu takımda 5 dakka daha işi yok.birde hala kadrolarınıza kazım ismini yazıyosunuz

olacakları bekliyoruz.

bide tribünde tam kaç kişi varmıs

maç da 90 dk protesto yapma takım elenince floryaya gidip arkalarından bağır pehh

Yeniden yapilanmayi yabanci bir td yapmali. Belki surec zor olur. Fatih Terim su an durumu yabanci bir td'den daha hizli toparlayabilir ve daha kisa zamanda sonuc alabilir fakat Terim ile beraber oyuncuya dayali duzen bence devam edecek. Bu duzen o oldugunda basari getirse bile o gittikten sonra tepetaklak oluruz her zamanki gibi.

Derwall gibi birisi lazim. Øzelde bizim genelde Turk futbolu icin. Biz yerlerdeyiz de bizden iyi olanlarda yerlerde aslinda. Derwall yapmis zamaninda sifirdan birseyleri. Øyle birsey gerekli artik.

Derwall zamanında çok iyi şeyler yaptı ama başta çok sıkıntılar çekti. Derwall gibi bir profesörü bile harcıyorduk.

En önemlisi de o zamanlar ki sabrımız ile şimdiki sabrımız arasında dağlar kadar fark var.

Şimdi öyle sabır mabır,

Hikaye hepsi,

Geri
Üst Alt