ZTK | Manisaspor 2-3 Beşiktaş | 12 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-2 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

Beşiktaş'ı gördükten sonra vazgeçtim, yıldız istiyorum aga.. Kendini izlettirecek bir adamımız yok, sırf renk aşkına izliyoruz maçları. Serdar Adalı'ya helal olsun diyecek laf yok.

Biz Culio biraz güzel pas attı diye mest olduk adamlarda Aureio-Guti-Ernst gibi çok teknik bir orta saha var. BJK bence çok iyi takım olacak ama biraz sabretmeleri lazım. Çünkü bu sene ara sıra sürpriz yenilgiler alırlar.

beyler adam isini yapiyor tabiki bagiracak pozisyon olunca :(

sevmedigimiz takim atak yapinca spikerin sesi kulagi daha cok tirmalar. fakat spiker iki taraf icinde esit sekilde anlatir olay bundan ibaret.

Bizde sadece Culio'nun yaptığını Beşiktaş'ta her oyuncu yapabiliyor, kime gelse gol mü diye bakıyorsun.

Golde dikkat edersek Aurelio mükemmel bir tek pas çıkardı, Gutiye oda Nobreye mükemlle bir pas 2 pasla gol attılar..

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-2 Beşiktaş | 12 Ocak | Devre Arası | TRT 1

Bizim maçta bağıramaz, niye ? Barııııış mı desin, Aydııııın mı desin, Aaaaayyyhaaaan mı desin. Takımda Q7, Simao var adam bağırıyor. Boğazına kuvvet Erdoğan !

Şu Aurelio yu alsak bile orta sahamız sınıf atlardı ya. en azından BAM yerine Aurelio-Culio orta sahası çok iş yapardı ama Adnansların Aurelionun menajeri ile arası bozuk olduğundan alınmadı.

Bu forumdaki bazı insanları anlayamıyorum. Niye rakibin oyuncularıyla dalga geçilir, küçümsenir? Hangi oyuncumuz hangi bölgede, bjk'nin oyuncularından daha iyi ? Diğer bir konu bjk'liler gole çok sevinmiş sanki kupayı almışlar gibi vs vs.. Yaw düne kadar biz şekerspora beraberlik golünü attık diye yırtınmadık mı ?? Bir diğer konu da spikerin yırtınması konusu.. Bizim maçlarda kimse yırtınmıyor değil mi ? Ya da fenerin maçlarında yırtınan yok ..

Çocukluğu bırakın ve gerçek bir Galatasaraylı gibi rakibe saygılı bir şekilde yorumlarınızı yapın. Ayrıca şu an çok zevkli bir maç oynanıyor. Ben 3 senedir kendi takımım Galatasaray'dan azıcık zevk veren bir futbol izleyemedim. Saha'da şu an bizim takımımızdan çok çok daha iyi futbolculara sahip ve daha iyi futbol oynayan 2 takım var. Futbolu seviyorsanız , zevkini çıkarmaya bakın. Boş yere çamur atmak bizlere yakışmaz.

Bu arada dalga geçtiğimiz Nobre bile nasıl oynuyor bir izleyin...

culio bjknin orta sahasinda yedek kalir

Adam işini yapıyor bana göre spiker bağırırsa maç daha güzel olur adam canı istedigi zaman bağırıyor bu adamla ilgili güzel bir video var paylaşayım :D

[video=youtube;Okc3CX-qUJw]https://www.youtube.com/watch?v=Okc3CX-qUJw[/video]

Helal Guti reis :tiphat: Zamaninda Galatasaray isterken bize gelecegini hic dusunmemistim, ama iyikide gelmis. Ne klas bir oyuncu.

Nobre'de cok hirsli bu aksam. :tiphat:

ama sivoku tebrik etmek lazim ayagi kirilmamis gibi oynuyor.korkusuzca,hatasiz oynuyor.birde gol atti.

Bu forumdaki bazı insanları anlayamıyorum. Niye rakibin oyuncularıyla dalga geçilir, küçümsenir? Hangi oyuncumuz hangi bölgede, bjk'nin oyuncularından daha iyi ? Diğer bir konu bjk'liler gole çok sevinmiş sanki kupayı almışlar gibi vs vs.. Yaw düne kadar biz şekerspora beraberlik golünü attık diye yırtınmadık mı ?? Bir diğer konu da spikerin yırtınması konusu.. Bizim maçlarda kimse yırtınmıyor değil mi ? Ya da fenerin maçlarında yırtınan yok ..

Çocukluğu bırakın ve gerçek bir Galatasaraylı gibi rakibe saygılı bir şekilde yorumlarınızı yapın. Ayrıca şu an çok zevkli bir maç oynanıyor. Ben 3 senedir kendi takımım Galatasaray'dan azıcık zevk veren bir futbol izleyemedim. Saha'da şu an bizim takımımızdan çok çok daha iyi futbolculara sahip ve daha iyi futbol oynayan 2 takım var. Futbolu seviyorsanız , zevkini çıkarmaya bakın. Boş yere çamur atmak bizlere yakışmaz.

Cidden güzel maç oluyor Süha, keyfini çıkarmak lazım. Yalnız Nobre cidden mutasyona uğramış :) En azından 45 dakikalık görüntüsü öyle :) Simao ve Guti'den pas alınca adam da değişmiş resmen :)

Cevap: ZTK | Manisaspor 0-0 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

sana söyleyebileceğim tek kelime TEBRİKLER.

ama sivoku tebrik etmek lazim ayagi kirilmamis gibi oynuyor.korkusuzca,hatasiz oynuyor.birde gol atti.

Ben Sivok'u cok beyenirim, ama yanindaki Toraman'nin ilk 11'de yeri yok bence. Sivok'un yaninda Ersan gibi mukemmel bir stoper oynasa cok daha iyi olur.

tahmin ettiğim gibi oynadık ama rakibin ilk pozisyonu gene gol oldu:( 2.devre golleri atalımda,rahat maç izleyelim

Geri
Üst Alt