# Zurab Khizanishvili

Hawaii'den Florya'ya

zurab.jpg

Takımımız Galatasaray'ın Blackburn Rovers'tan transfer etmeyi planladığı Gürcü stoper Zurab Khizanishvili ile en kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Gürcü oyuncunun Hawaii'den tatilden dönmesini bekleyen Galatasaray yönetimi, Blackburn Rovers'a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Khizanishvili ise bu transferden yıllık 1.4 milyon euro kazanacak.

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de sadece 5 maçta görev alabilen Zurab Khizanishvili ile 3 yıllık sözleşme imzlamasını beklenen Galatasaray'ın oyuncunun tatil dönüşünde resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Öte yandan Fransız basın organı L'Equipe'de yer alan haberde Marsilya'nın yeni sportif direktörü José Anigo'nun, Servet'in transferini dondurduğunu açıklamasına rağmen transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içerisinde yürütülmeye devam ediyor.

Şayet Galatasaray, Marsilya kulübü ile Servet'in transferi konusunda anlaşma sağlarsa, Ajax'ta oynayan İspanyol futbolcu Oleguer ve West Ham United'da oynayan Avustralyalı futbolcu Neill ile görüşmelere başlayacak

Kaynak: Webaslan

Cevap: Hawaii'den Florya'ya

Konu açmana gerek yoktu.Konular birleştirildi.

Cevap: # Zurab Khizanishvili

yaa medya işte hala transfer yok diye çevirip çevirip millete haber diye yedirmeye çalışıyolar

serveti satıp bu adamı almak gibi bir düşüncesi yoktur İnşAllah Yönetiminn..

Yönetim sanırım bir ucuz defans almak istiyor birde iyi para verip birdefans almak istiyor..Gürcü ucuz oldugu için tercih ediliuyor olabilir..Diger adama belkide çok para vereceklerdir..

Yönetim istediğiniz adamı aldımı: harika, inanılmaz,007,mükemmelsiniz gibi ünvanlar alırken;

İstemediğiniz adam alındımı: bu yönetim zaten işi bilmiyor, bizden birşey olmaz, ne biçim adam bu gibi laflar söyleniyor.

Yöentime inanalım arkadaşlar geçen yıl bu yıl yaptıkalrıyla kendilerini kanıtladırlar evet belki başarı gelmedi ama en azından 2005 teki gibi saçma sapan oyunlarla saçma sapan futbolcuları izlemekten kurtulduk.

Zurabin yerine kesinlikle Edizi tercih ederim.

Senderes gibi bir transfer Servet kalsa bile yapilacakti zaten.

Servetin gidisiyle illa bir defans daha almak istiyorlarsa, dedigim gibi Türk olsun Ediz yada bir baskasi olsun ama Zurab gibi bir yabanci olmasin!

Şaka gibi..Serveti sat yarı parayla zurabı al..

zaten kısıtlı olan yabancı hakkımızın ikisini de defansa harcamamalıyız. zurab gelcekse bile başka yabancı stoper gelmesin e.güngör, semih, murat, e.aşık, hakan balta bir şekilde halledilir bu bölge galatasaray'ın asıl ihtiyaç duyduğu transfer orta sahaya oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncudur. rijkaard'ın ilk senesinde barça nerdeyse küme düşme potasına kadar geriledi ilk yarı, ama devre arasında gerçekleşen bir 'edgar davids' transferi takımın çehresini tamamen değiştirdi ve barça üst üste aldığı galibiyetlerle ligi valencia'nın ardından ikinci tamamladı, yani demek istediğim eğer rijkaard aynı sistemi galatasarayda uygulamak istiyorsa (4-3-3) orta sahaya transfer şart hatta arda da orta sahaya çekilecekse eğer ki öyle görünüyor bir winger-forward transferi de şart. bu durumda yabancı kontenjanımızı çok dikkatli kullanmalıyız ...

senderos ve neill alınır.. ortaya da babel gelir... transfer de kapanır... demedi demeyin...

Bende bir yabancı stoper olacağını düşünüyorum. Servet satıldı çünkü daha ucuza anlaşılan bir stoper buldular ve Servet ile aynı işi yapan "tank" savunmacı. Buda Senderostur muhtemelen. Katıulıyorum Dos Santos yada herhangi biri olur bilemicem ama Lincoln gidicekse alınıcak oraya bir adam ve muhtemelen yine bi Güney Amerikalı olur bu. Forvet için ise Fransada 1-kaç oyuncu ile görüştüğünde hem fikir bütün avrupa-türk medyası o yüzden genç biri alınır buda yine muhtemel isimlerden Mbokani-Remy olabilir.

senderos ve neill alınır.. ortaya da babel gelir... transfer de kapanır... demedi demeyin...

elimizden lincoln-nonda-linderoth'u çıkaramadğımız için şu an elimizde zaten 6 yabancımız var (leo dahil, carrusca hariç)

yani bizim bu sene yapacağımız yabancı transfer sadece sayısı sadece 2'dir ve muhtemelen ikisi de stopere harcanmayacaktır ...

Haldun abinin böyle vasat transfer yapacağını hiç sannetmiyorum

elimizden lincoln-nonda-linderoth'u çıkaramadğımız için şu an elimizde zaten 6 yabancımız var (leo dahil, carrusca hariç)

yani bizim bu sene yapacağımız yabancı transfer sadece sayısı sadece 2'dir ve muhtemelen ikisi de stopere harcanmayacaktır ...

Bende Lincoln un bir şekilde elden çıkarılacağını lınderoth-nonda nın +2 kontenjanından takımda kalacağını düşünüyorum.İki tanesi stoper olmak üzere 3 yabancı alınabilir.(leo franco hariç)

Bende Lincoln un bir şekilde elden çıkarılacağını lınderoth-nonda nın +2 kontenjanından takımda kalacağını düşünüyorum.İki tanesi stoper olmak üzere 3 yabancı alınabilir.(leo franco hariç)

lincoln elden çıkarılsa bile ben yabancı hakkının orta sahada kullanılmasından yanayım ya da eğer linderoth gerçekten eski formuna kavuşursa o da olabilir ama orta saha kesinlikle ayhan-topal-barış üçlüsüne emanet edilmemeli yani ilk onbirde 6 yabancı olacağından leo-stoper-stoper-kewell-baros-(forvet) gibi olursa (arda'yı orta sahada düşündüm) linderoth'dan ya da onun yerine alınabilecek orta saha oyuncusundan (biglia, emana, ...) yararlanılamaz diye düşünüyorum ...

Geri
Üst Alt