# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

f5 ozer hurmaciyla anlasmis sporx e gore

yerlileri topluyolar gene hepsinin futbol hayatini bitircekler

Yav ntvmsnbc.com Gudjohnsen transferinin haftaya netlik kazanacağından falan bahsediyor :D:D.Acaba diğer transferler ne zaman netlik kazanacak ?:):D.

f5 ozer hurmaciyla anlasmis sporx e gore

yerlileri topluyolar gene hepsinin futbol hayatini bitircekler

Sporx'e göre değil o Sporx'te Fenercell abonelerine mesaj yollamış diye yazıyor, nasıl Rijkaard geldiğinde ilk GSMobile abonelerine gitti mesaj onun gibi.

Ne yalan söyleyim bence harika transfer yaptılar forma şansı ne kadar bulur o tartışılır ama sürekli oynatırlarsa çok iş yapar.

zagor pııırrrtvilii

bu ne ya çapsız adamlar için msj yazdırıosunuz bu adam havalimanına insin Haldun un kafasına LCD tv atarlar valla :D

Ya bu tıknaz vili haberini kilitleyelim, hiç konusmayalım. Birşeyi kırk kere sölersen olurmus. Aman Aman!

Bu da sallama çıkarsa artık forumda birine dalacam..Her gelen bir isim söylüyor..Renkdaş varsa kaynak'ın belirtirsen sevinirim..

beyler büyük ihtimalle grygera yı aldık hayırlı olsun soru sormayın lütfenn !!! yarın veya çarş açıklanacak büyük ihtimal

Soru sormayin diyonda...

Sormamak imkansiz gibi birsey...

Suan ben yazsagdim onu,sen benim yerimde olsan,sen sormazmidin?

Abi lütfen söylermisin nerden duydun,bak kizmicam,anlayisli insanimdir,ama heyecanlandiriyosan kaynaginida bilmek isterim!

Kaynağını söylemen lazım renktaş.

Renkdaş bana özelden bilgi verrimisin..Ona göre burdaki renkdaşlarıda sakinleştirim...

Alican falan kesin diyordu..Fos çıktı..

Geri
Üst Alt