# Zurab Khizanishvili

Cevap: # Zurab Khizanishvili

Renkdaş bana özelden bilgi verrimisin..Ona göre burdaki renkdaşlarıda sakinleştirim...

Alican falan kesin diyordu..Fos çıktı..

Hehehe, uyanık renktaş seni;)

Renktaş sen bana özelden bilgi ver, ona verme o daha çok küçük:ka25::ka25::ka25::ka25::ka25::ka25:

Tamam Mert...Üstelemicem SIMDI!

Ama eger bu Transfer en gec Carsamba aksamina kadar bitmezse kaynagini söyleme sartiyla!

Transfer forumuna kaynak göstermeden haber yazan üyelerimiz uyarılacak, üyelerimizin tavrını tekrar ettirmesi halinde, 1 haftaya kadar Mesaj Yazamama Cezası (MYC) verilecektir.

Bilginize...

Renkdaş kaynak verirmisin....Cezada almak zorundasın..Bari özelden verde..Burda yazmayalım..Sadece haklı oldugunu söyleyelim..

Yav anlamıyorum bunu neden yapıyorsunuz?.Tamam yakın kaynaklarınız olabilir ondan şüphemiz yok ama insanlara böyle işkence yapmak hoşunuza mı gidiyor?.Ya hiç bahsetmeyin yada tamamıyla açıklayın,şimdi bir çok renkdaş dediginiz transfere bel bağladı heyecan yaptı olmayınca onun hayal kırıklığını kim yaşayacak yapmayalıma artık şunu ya ;);).

Oguz kardeş bari özelden renkdaşlara mesaj at..Forumdada konuşmayız haber yayılmaz..

Ceza almak zorundasın..Biz ne kaynaklar gördük..

arkadasm kesin die bişi yok ama su an bile açıklanabilr sözleşşme konusuluo bakalım ne olacak bekleyelım ve görelim bu arada servet gidebilir

Bir sey söylüyorsan, neye dayanarak söyledigini belirtmen gerekir. Böyle alti bos yorumlar yazcaksan hic yazma. Eger söyledigin dogru cikmazsa sen kötü olursun.

Ya ne Khizanişvili si o ne ya çok gereksiz ve kötü bir transfer olur bence,Bouzid ayarında bişey olur.

Kaynagını bilmediginiz bir transfer haberine inanmak ne kadar mantıklı sizce?

Herkes kafasına göre bir isim söylüyor, Melih Sabanoglu hariç kimseye inanmayın ;):)

Kaynagını bilmediginiz bir transfer haberine inanmak ne kadar mantıklı sizce?

Herkes kafasına göre bir isim söylüyor, Melih Sabanoglu hariç kimseye inanmayın ;):)

Artık onada inanmıyorum renkdaş ;).Hah tamam işte gene otel çıktı bu sefer kim otel müdür yardımcısının sekreteri mi?.Ya valla delireceğim yaa :o:(:mad::mad:!!!.

Bu Khizanishvili'yi izleyen var mı? Hiç izlemediyseniz neye dayanarak kötü oyuncu diyorsunuz?

Grygera ile ilgili bir haber aralık 2008 de Baros önerdi Skibbe istiyor diye cıkmıstı, baska bir forumda.

servet konusu tam bellide deil aslında daha kesin bişi yok arkadaşlar ii paraya satılabilr servet 8 m. euro teklif war o giderse zaten bombalar patlar

Dalga mı geçiyosun bizle ya onu da mı otelden duydun yoksa? Servet mi uğradı otelinize yeni şeyler bulun artık

Otelde kalabilirsin..Benim anlamadıgım her transfer otelde mi konuşuluyor...Biiraz daha bilgi versen kimse sana birsey demez..

Bu Khizanishvili'yi izleyen var mı? Hiç izlemediyseniz neye dayanarak kötü oyuncu diyorsunuz?

Renkdaş aynısını sordum nerdeyse izleyen yokmuş :):).Doğru düzgün maçını izleyen yokmuş hatta youtube'de bile 2 tane videosu varmış onlardan da birşey anlaşılmıyomuş :):).

Geri
Üst Alt