1 Aralık Alkol ve Sigara Zammı Resmileşti!

Evde kendi imkanlarımla alkol üretimine başlıyorum. Yaradan bize üzüm vermiş, daha ne.

dfcb024e4b8233025750ab47adbed036.jpg

Bırakmak en iyisi olacak

"Ben 50 Liralık rakı alıyorum"

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Ben 50 Liralık rakı alıyorum"

o zaman gelecek 3-5 sene içerisin de metil alkol zehirlenmesinden vefat ya da kalıcı beyin hasarı haberini alabiliriz Mustafa kardeşim.evde kendi içkini yaptığın setler var oraya yönel ,daha mantıklı

rakı fiyatları ne durumda harbiden .Hiç evde rakı bulundurmam , dışarda tüketilmesi taraftarıyım.

70'lik en son 90 liraya almıştım. Rakıyı ben de evde çok tüketmiyorum. Rakıyı ben de dışarıda içiyorum. Bir mekanda da 70'lik rakıya 110 lira yazmışlardı geçen perşembe.

Evde Kıbrıs etiketli bayağı alkol var. Allah Kıbrıs ekonomisine zarar vermesin.

altın serisi tekirdağ da var.ben yaş üzüm rakısı sevdiğim için fiyatını bilmiyorum ama çeyreğin yarısı eder tahminimce. :D

nassın Kenan kardeşim iyimin
Ne olsun Sertan kardeşim, uğraşma dünyasın da her gün aşağı yukarı aynı olaylar, iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

rakı demişken bugün bir küçük devireyim diyorum

70'lik en son 90 liraya almıştım. Rakıyı ben de evde çok tüketmiyorum. Rakıyı ben de dışarıda içiyorum. Bir mekanda da 70'lik rakıya 110 lira yazmışlardı geçen perşembe.

Evde Kıbrıs etiketli bayağı alkol var. Allah Kıbrıs ekonomisine zarar vermesin.

iyi yazıyorlarmıs vala 150 den aşağı içemezsin burda.

iyi yazıyorlarmıs vala 150 den aşağı içemezsin burda.

Orası neresi; İstanbul mu?

İstanbul'a geldiğimde Arnavutköy'deki meyhanelere gidiyorum. İstanbul olunca hesap umursamıyorum. Şemsiye hesabı. Buradan hayli fazla hesap geliyor. Buranın en lüks dediğim yerlerden biridir.

Geri
Üst Alt