#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk golde yapılan eleştiriler baya komik kalıyor ama genel olarak gelen top gol oluyor hiçbir fark yaratmıyor sahada refleksleri vs. çok zayıflamış. Bir an önce toparlanması lazım nasıl olur bilmiyorum ama bu haliyle devre arası kaleci alınacak gibi duruyor yerine.

Yunus ilk golde erken yattı hatası orda. Eskiden ayakta kalır şutun gelişi ile pozisyon alırdı ve bu tip golleri çok çıkarmışlığı vardır. Refleks ve özgüven sorunu yaşıyor. Çok belli. Üstüne vurdu sayılır. Sol kolunu kaldırsa çarpardı top ama eğildi önceden sağ tarafa Mesut da o tarafa doğru vurdu güçsüz haliyle

Yunus ilk golde erken yattı hatası orda. Eskiden ayakta kalır şutun gelişi ile pozisyon alırdı ve bu tip golleri çok çıkarmışlığı vardır. Refleks ve özgüven sorunu yaşıyor. Çok belli. Üstüne vurdu sayılır. Sol kolunu kaldırsa çarpardı top ama eğildi önceden sağ tarafa Mesut da o tarafa doğru vurdu güçsüz haliyle
O golde eleştirilecek en son adam Muslera. 1-0 öndesin kontradan gol yiyorsun. 90+ da beraberlik ararken yenebilecek gol. Muslera ya gelince eskiden çok iyiydi şimdi sıradanlaştı.

ben bu herife 4 sezondur sövüyom bu arada

Efsanemizdir ama bu haliyle U19 da oynayamaz. Mesutun golünde şuraya vur dese daha zor gol olurmuş.

bizimkisi iceri alirdi o toplari yapmadigi sey degil
Yok yav ellerine attılar 2 side. Crespo kazmasından yedik birde. Lan topa dokunup nasıl içeri aldı topu.

hücuma 2 tane skorer lazim forvet ve sag kanat. kaleye yerli lazim orta sahada şart tabi

En önemlisi hoca sart

Yok yav ellerine attılar 2 side. Crespo kazmasından yedik birde. Lan topa dokunup nasıl içeri aldı topu.

hücuma 2 tane skorer lazim forvet ve sag kanat. kaleye yerli lazim orta sahada şart tabi

En önemlisi hoca sart
sıkildim o gelsin bu gitsinden. 100 tane oyuncu geldi gitti degismiyor kisir donduguden cikamiyoruz 3 yildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt