Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Bugün kalede Fatih oynasaydı maçı almıştık. Mesut topa vurmadan dizlerinin üstünde pozisyon bekleyen kaleci ilk defa görüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyine milyonlari veriyoruz ozaman? bassinlar tekmeyi, korkak özilin üstüne kossa mesut zaten donuna iserdi nah vururdu öyle!Sen anlamamışsın olayı. Taffarel dadılık yapıyordu ona.
sövdün müyarın en ufak hatasında sövecegim isim
İlk golde yapılan eleştiriler baya komik kalıyor ama genel olarak gelen top gol oluyor hiçbir fark yaratmıyor sahada refleksleri vs. çok zayıflamış. Bir an önce toparlanması lazım nasıl olur bilmiyorum ama bu haliyle devre arası kaleci alınacak gibi duruyor yerine.
hatasız oynadı mukemmeldisövdün mü
O golde eleştirilecek en son adam Muslera. 1-0 öndesin kontradan gol yiyorsun. 90+ da beraberlik ararken yenebilecek gol. Muslera ya gelince eskiden çok iyiydi şimdi sıradanlaştı.Yunus ilk golde erken yattı hatası orda. Eskiden ayakta kalır şutun gelişi ile pozisyon alırdı ve bu tip golleri çok çıkarmışlığı vardır. Refleks ve özgüven sorunu yaşıyor. Çok belli. Üstüne vurdu sayılır. Sol kolunu kaldırsa çarpardı top ama eğildi önceden sağ tarafa Mesut da o tarafa doğru vurdu güçsüz haliyle
sen olsan birakirmiyidin , hayatta anlamadigim bir seylerden biridir. Yabanci kontenjani kisitlanacagini bilip maasi en yuksek olan 35 yasinda bir futbolcu ile sozlesme uzatmak nedir yabu sozlesmeyi birakip gitmez hayatta
boku yedik fena sekilde
Berkenin adam gibi tuttuğu bir Cicaldunun topu var. Diagne ve Fegholi üstüne vurdu toplariAdamların dünkü bebe kalecisi maç alıyor bizim kova maç veriyor
bizimkisi iceri alirdi o toplari yapmadigi sey degilBerkenin adam gibi tuttuğu bir Cicaldunun topu var. Diagne ve Fegholi üstüne vurdu toplari
Yok yav ellerine attılar 2 side. Crespo kazmasından yedik birde. Lan topa dokunup nasıl içeri aldı topu.bizimkisi iceri alirdi o toplari yapmadigi sey degil
sıkildim o gelsin bu gitsinden. 100 tane oyuncu geldi gitti degismiyor kisir donduguden cikamiyoruz 3 yildir.Yok yav ellerine attılar 2 side. Crespo kazmasından yedik birde. Lan topa dokunup nasıl içeri aldı topu.
hücuma 2 tane skorer lazim forvet ve sag kanat. kaleye yerli lazim orta sahada şart tabi
En önemlisi hoca sart
Hoca gitmeli zaten ama pozisyonları değerlendirecek adamlar lazimsıkildim o gelsin bu gitsinden. 100 tane oyuncu geldi gitti degismiyor kisir donduguden cikamiyoruz 3 yildir.
Dua ediyordu galibaİlk golde neden diz üstü bekliyordu merak ediyorum cidden