#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben çok başarılı buluyorum. 8taşın kafayla vurduğu bi pozisyonda çok güzel engelledi. 2. golü yemedik diye yediği penaltı göze batıyor. harun seviyesinde bi kaleciyle çıksak maç kesin olarak 2-0 ya da üstü biterdi. penaltı dışındaki pozisyonları nasıl görmüyorsunuz anlamıyorum. hatta 8taşın soldan karşı karşıya kaldığı pozisyonda açıyı çok güzel kapattı ve göğsüyle çıkardı pozisyonları. bunlar sıradan kalecilerin başarabileceği pozisyonlar değil. kaldıki fener maçında içine ettiğini, schalke maçında takımı yaktığını söylemiş biri olarak, bjk maçında gol bulabilseydik onun sayesinde maçı çevirebilirdik. 2 gol bulabilsek 2-1 yenerdik, maçın 2-2 olmayacak olması ya da 2-0 olmamış olması tamamen musleranın başarısıdır.

Muslera elimizdeki ozanla beraber en buyuk deger , maasi fazla kabul ediyorum ama kalecilik moral isidir , kontrati vermissin bir kere tartismanin manasi yok

Penaltiya gelince . Nasil ki bir oyuncu penalti kacirdiginda (en yakin ornek gomis) , elestiriler geliyorsa , cok uzun suredir hic penaltiya engel olamayan kaleci de bu yonuyle elestirilebilir

Cunku iclerinde gercekten kotu atilan penaltilar var . Mesela valbuena nin penaltisini kurtarmasi imkansiz , popescunun uefa finalindeki son penaltisi mesela , kurtarilamaz top

Oyuncu risk alip ,kaleci kurtarmasin da gol olmazsa da napalim deyip koseye direk diplerine vuruyorsa kaleci bir sey yapamaz

Ama bir de kaleyi bulsun da , kafa hizasi , bel bolgesi yeter ki daga tasa vurmayalim diye atilan penaltilar kalecinin sansi olan ve taktik gelistirmesi gerekenlerdir

Mesela oguzhan beto karsilasmasinda hep attigi yere atladi beto , oteki yana durtse oguzhan ,kesin goldu

Ljajic i calisabilir miydi bilmiyorum ama cok teslimiyetci sekilde yalandan bir tarafa atliyor , bu bir eksiktir ve dile getirilebilir elbette

Sene sonu gönderilmeli maaşının 1.5 m euroya düşmesini kabul etmediği taktirde.

:D:D Baya kurtardı abi işkembeden atmayalım bence.

gecen sezon sampiyon olduysak ikinci devre devlesen Nando yüzünden. Schalke a karsi evde tarihi rezalet ile ayrilmadiysak nando sayesinde. Porto maci 1-0 bittiyse Casillas+ Nandonun über perfomanslarindan dolayi.

Bugünkü macta tutacaklarni tuttu, yapacaklarini yapti. Penalti tutamadi diye elestirilir mi bi kaleci?

karşı karşıya kurtardığı pozisyonları saymıyorum öyle pozisyonlarda her kalecinin şansı hemen hemen aynı benim bahsettiğim şeyi anlamamış olmanıza şaşırdım açıkcası.

Her kalecinin yiyebileceği ancak sadece belli kalitedeki kalecilerin kurtarabileceği pozisyonlardan bahsediyorum.Muslera yediği gollerde hatalıydı gibi birşey demedim sadece sıradan bir anadolu takımı kalecisinden 2 sezondur bir farkı olmadığını anlatmaya çalışıyorum.

Sanırım anlaşılır bir şekilde ifade ettim bu sefer.

Sapkın ruhlu kisilere dogru yazı yazmışım niye alındın ki.
Sizdeki bu bitmek bilmeyen yok etme huyunun en son kurbanı bu herif.
Dar görüşlerinizle ortamı dahada kirletmeyi birakmanız hepimizin yararina olur.

Penaltılarda ortada dursa yarısını kurtarmıştı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera 'da Allah razı olsun çok formda yine. Top kalemize 3 kere geldi 3 ünü de yedi. Allahtan Ali Palabıyık 1 tanesini vermedi

Amigo bok gibi para kazanıyorsun 1-2 kere önemli kurtarış yaparak maçı kurtaramaz mıydın

Son düzenleme:
Gole ihtiyacımız varken topu oyuna çok geç sokması sinir bozuyor

Yav herkes bir kenara da Muslera 'nın artık iyice vasatlaşan performansı zoruma gidiyor. Koskoca Muslera 'nın yaptığı şeylere bak gelen atıyor geçen atıyor iyice boka sardı olay

O kadar eleştirdiğimiz Feghouli-Belhanda filan bile son dönemlerde iyi oynadıkları birkaç maç sayabiliyoruz ama Muslera 'nın iyi oynadı bak bizi bu maçta kurtardı diyebileceğim bir maç yok

Yaptığı hataları/Topu oyuna sokamaması/Yan toplardaki eksikliğine filan değinmiyorum bile bunlara zaten alıştık da bunlar haricinde de artık iyice vasat bir kaleci gibi performans veriyor. Rize maçı özelinde konuşmuyorum taa 15/16 sezonundan beri geçen sene şampiyonluk düğümü hariç böyle Muslera. Tamam önündeki defans sıkıntı dedik takım hiçbir bok oynamıyor dedik de Muslera ne oynuyor ? Muslera kazandığı paranın hakkını verebiliyor mu ?

Yapma Muslera yapma sana yakışmıyor herkes batırsa da sana yakışmıyor bu performansın. Ulan takımda en çok güvendiğim 2 adam Muslera ve Fatih Terim ikisi de kendilerine yakışmayan işler yapıyorlar ...

Kurtarış yapmasını yediği golleri geçtim.Oyuna topu her defasında 30-40 saniye bekleyip sokması insanı cinnet getirtecek hale getiriyor.

Muslera olmasa ligin en leş takımından 4 tane gol yemiştik

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalesine gelen 2 önemli pozisyonuda içeriye almayı başararak istikrarını korudu.

Ya herseyi gectim vallaha Muslera bu takimda.

gormuyormusun takimda orta saha yok, forvet yok, devamli Eren denilen salagi hava mucadelesine sokuyorsun, adam kazanmiyor gormuyormusun birader? Lutfen sen bari yapma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aga siz kafayı yemişsiniz yemin ediyorum ruh ve sinir hastalıkları hastanesine falan gidin. O topları çıkaracak kaleci var mı gerçekten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt