- 30 Ocak 2019
- 1.876
- 1.059
- 648
Luyindamanın 2.kafa topunu yerdi bu arkadaş.
Ayriyeten bıktım artık bunun oyunu yavaşlatmasından.degajları rakibe atmasından.
Ayriyeten bıktım artık bunun oyunu yavaşlatmasından.degajları rakibe atmasından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu ben bunu anlamıyorum yeri geliyor Real taraftarı maç içinde C.Ronaldo 'yu ıslıklıyor yeri geliyor Juventus Marchisio gibi 26 sene formasını giymiş bir isimle yollarını ayırmasını biliyor
Bizde Fatih Terim 'den tut yönetime kadar herkes eleştirilebilir Belhanda 1 maç kötü oynarsa dünyanın en kötü futbolcusu odur, Onyekuru yerden yere vurulabilir ama Muslera 'ya en ufak eleştiri yapılırsa Allah forum ayağa kalkıyor
Yok 500.bu maçtaki penaltıyı kurtaramadı diye bi şey diyen yok
ama bi kaleci son 300 penaltıyı yediyse bal gibi de eleştirilir
kurtaran nasıl kurtarıyo şans mı hepsiYok 500.
Bu konuda eleştirilmesi söz konusu olmamalı.
Penaltı işi şans işi özel penaltıcı bir kaleci değilsen.
Muslera bu özeliği olmadığına göre...
ha özür dilerimEvet son 300 penaltiyi yedi, bu sezon Bursa macinda penaltiyi Ismail kurtarmisti cünkü.
Penaltiyi ve marcao pozisyonlarina birsey soylemeyecegim ama
Kardesim ne olur antrenmanda ekstra calis su uzun toplarina
Diagneye bir tane uzun top atamadin
Sag koridora 2 3 tane uzun top atayim derken kontra yedirdin ne olursun calis yav 4m aliyorsun gelistirilmeyecek birsey degil.
Penaltiyi ve marcao pozisyonlarina birsey soylemeyecegim ama
Kardesim ne olur antrenmanda ekstra calis su uzun toplarina
Diagneye bir tane uzun top atamadin
Sag koridora 2 3 tane uzun top atayim derken kontra yedirdin ne olursun calis yav 4m aliyorsun gelistirilmeyecek birsey degil.
Evet. Özel penaltı killer bir kalecileri saymıyorum. Ama bunlar hariç bütün penaltılar kaleci şansına bağlı bir durum veya şut atan kişinin becerisine bağlı.kurtaran nasıl kurtarıyo şans mı hepsi
baba kimse bu maçtaki penaltıyı yedi diye eleştirmediEvet. Özel penaltı killer bir kalecileri saymıyorum. Ama bunlar hariç bütün penaltılar kaleci şansına bağlı bir durum veya şut atan kişinin becerisine bağlı.
Geçen penaltıyı tuttu Muslera. Oyuncu kötü vurduğu gibi şansına doğru köşeyi tercih etmişti.
Bugün oyuncu sert tam köşeye vurdu. Fenerde ki Alex de böyle vuruyordu ve mesela. Alex kaç tane penaltı atı bilmiyorum şimdi ama 100 tane farklı kaleciye atar ise en az 95 ini gol ile sonuçlandırır.
Kaleciler kötü mü diyeceğiz şimdi bu durumda?
İsterse 100 penaltının 100ünü kurtarmasın.baba kimse bu maçtaki penaltıyı yedi diye eleştirmedi
bi kaleci senede 20 tane penaltının belki 1 tanesini kurtarıyorsa bu kaleci her türlü eleştirilir hele yılda 4milyon euro para alıyorsa
penaltıların hepsini alex atmıyor sonuçta bu adama
bu maçtaki penaltıyı kurtaramadı diye bi şey diyen yok
ama bi kaleci son 300 penaltıyı yediyse bal gibi de eleştirilir
Nasil elestirmedi yahu ozellikle mac konusunu oku bazilarinda takinti olmus ayagi kaysa laf soksak diye bekliyorlar.baba kimse bu maçtaki penaltıyı yedi diye eleştirmedi
bi kaleci senede 20 tane penaltının belki 1 tanesini kurtarıyorsa bu kaleci her türlü eleştirilir hele yılda 4milyon euro para alıyorsa
penaltıların hepsini alex atmıyor sonuçta bu adama