#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maçtaki penaltıyı kurtaramadı diye bi şey diyen yok
ama bi kaleci son 300 penaltıyı yediyse bal gibi de eleştirilir

Yahu ben bunu anlamıyorum yeri geliyor Real taraftarı maç içinde C.Ronaldo 'yu ıslıklıyor yeri geliyor Juventus Marchisio gibi 26 sene formasını giymiş bir isimle yollarını ayırmasını biliyor

Bizde Fatih Terim 'den tut yönetime kadar herkes eleştirilebilir Belhanda 1 maç kötü oynarsa dünyanın en kötü futbolcusu odur, Onyekuru yerden yere vurulabilir ama Muslera 'ya en ufak eleştiri yapılırsa Allah forum ayağa kalkıyor

Bana göre herkes eleştirilmeli Terim de Muslera da ama burada ciddi anlamda ikiyüzlülük var.

Musleranin performansı eleştiriliyor eleştirenlere sacmasapan tepki gösteriliyor. Terim hata yapıyor hatası eleştiriliyor ki eleştirilmeli. Ama birini en küçük eleştiri yapılmasına bile musade edilmiyor sanırsın yıllardır üst düzey top oynuyor. Reelde ise bok gibi oynadığı maçlar oldu özellikle bu sezon. Benzer şey Wesley Sneijder için yapılıyordu bok gibi oynadığı halde hiç bir şey yok gibiymiş davrananlar vardı. Yazık valla çok yazık

bu maçtaki penaltıyı kurtaramadı diye bi şey diyen yok
ama bi kaleci son 300 penaltıyı yediyse bal gibi de eleştirilir
Yok 500.

Bu konuda eleştirilmesi söz konusu olmamalı.
Penaltı işi şans işi özel penaltıcı bir kaleci değilsen.

Muslera bu özeliği olmadığına göre...

daha onundekı topu tutamayan kaleciden penaltıyı tutmasını beklemek bence sacma

Evet son 300 penaltiyi yedi, bu sezon Bursa macinda penaltiyi Ismail kurtarmisti cünkü.

Penaltiyi ve marcao pozisyonlarina birsey soylemeyecegim ama
Kardesim ne olur antrenmanda ekstra calis su uzun toplarina
Diagneye bir tane uzun top atamadin
Sag koridora 2 3 tane uzun top atayim derken kontra yedirdin ne olursun calis yav 4m aliyorsun gelistirilmeyecek birsey degil.

Sag koridora 2 3 tane uzun top atayim derken kontra yedirdin ne olursun calis yav 4m aliyorsun gelistirilmeyecek birsey degil.

Bak bu konuda katilirim. Uzun toplarda cok geriye gitti, eskiden bu denli kötü kullanmiyordu.

Bunlar biraz calismayla halledilecek kücük seyler aslinda.

41730

kurtaran nasıl kurtarıyo şans mı hepsi
Evet. Özel penaltı killer bir kalecileri saymıyorum. Ama bunlar hariç bütün penaltılar kaleci şansına bağlı bir durum veya şut atan kişinin becerisine bağlı.

Geçen penaltıyı tuttu Muslera. Oyuncu kötü vurduğu gibi şansına doğru köşeyi tercih etmişti.

Bugün oyuncu sert tam köşeye vurdu. Fenerde ki Alex de böyle vuruyordu ve mesela. Alex kaç tane penaltı atı bilmiyorum şimdi ama 100 tane farklı kaleciye atar ise en az 95 ini gol ile sonuçlandırır.

Kaleciler kötü mü diyeceğiz şimdi bu durumda?

Evet. Özel penaltı killer bir kalecileri saymıyorum. Ama bunlar hariç bütün penaltılar kaleci şansına bağlı bir durum veya şut atan kişinin becerisine bağlı.

Geçen penaltıyı tuttu Muslera. Oyuncu kötü vurduğu gibi şansına doğru köşeyi tercih etmişti.

Bugün oyuncu sert tam köşeye vurdu. Fenerde ki Alex de böyle vuruyordu ve mesela. Alex kaç tane penaltı atı bilmiyorum şimdi ama 100 tane farklı kaleciye atar ise en az 95 ini gol ile sonuçlandırır.

Kaleciler kötü mü diyeceğiz şimdi bu durumda?
baba kimse bu maçtaki penaltıyı yedi diye eleştirmedi
bi kaleci senede 20 tane penaltının belki 1 tanesini kurtarıyorsa bu kaleci her türlü eleştirilir hele yılda 4milyon euro para alıyorsa
penaltıların hepsini alex atmıyor sonuçta bu adama

bi kaleci senede 20 tane penaltının belki 1 tanesini kurtarıyorsa bu kaleci her türlü eleştirilir hele yılda 4milyon euro para alıyorsa
İsterse 100 penaltının 100ünü kurtarmasın.

Penaltı kurtarmıyor diye bir eleştiriyi abartılı buluyorum açıkçası. Kendi fikrim bu sadece.

Duran toplarda gelen ortalarda olan sorunları, oyuncu kurmasında zafiyet yönleri gibi çok daha önemli konular var üstelik. Bunları düzeltse penaltı vuruşunda gidip çay içse kaleyi boş bırakarak tek kelime etmem.

Nasil elestirmedi yahu ozellikle mac konusunu oku bazilarinda takinti olmus ayagi kaysa laf soksak diye bekliyorlar.

Özelliklede şu hızlı oynamama konusunda katılmıyorum bekli furbola bakıs açım diğerlerinden farklıdır bilemem ama takimda
1- hava topu alabilen adam yok. Ileriye atılan her topta rakip vuruyor.
2-takim orta sahayi gecene kadar mevsim geciyor ilerinsisirilen her top kaptirilip bizim yeteneksiz takimin oeta sahada ters yakalanmasina sebep oluyor.

Musleraya hatali yedirdigi gollerde giydirilmeli kimse elestrilmez degil tabiki ama penalti kurtaramiyor ya oyub kurmuyor ya diye elestirmek sacma.
Şu maçta takim geriden diagneye 4-5tane şişirdi diagne topu indirdi orta saha gelene kadar adamlar kanattan ataga ciktilar.

Bu ligde de boyle devam ediyor bu herif aptal degil heralde oyunu hizli kurarsak belki gol atariz o sebeple kurmayayim diyecek hali yok hadi bunu 1 kere yapti 2 kere yapti 10 kere yapti hoca ve ekibi hayirdir bilader demez mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt