Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap'ın üslubunu onayladığımı söyleyemem ama şu maçı Muslera'ya yıkmak da bayağı zorlama bence.Terim/Levent (artık hangisi oyuncu değiştiriyorsa),Lemina,Babel,Adem vs. Muslera'dan önce maçı veren bir sürü aktör var.Herifin önüne keklik gibi düştü.Sert vurarak yapıştırdı.Muslera'nın suçu olduğunu düşünmüyorum.
musleraya maçı kaybettirdi demek
osmanlıyı atatürk yıktı demek gibi bir şey

..sinirlendi yine modum diye bos yapma kes mes göstertme kendine.
Degil bana sövmeyi sana bi sayarim forumdan kacarsin yeniden utancindan yol al simdi bos insan.
Cahil vasat herif
yoo modlar nasil gözüktügümü felan biliyorlar pek öyle degil. He bu arada özelden aglayip zirlamaya yine herkes bana takintili cezami felan kaldirin diye. tekrarliyorum salya sümük zirlama yine özelden
yoo modlar nasil gözüktügümü felan biliyorlar pek öyle degil. He bu arada özelden aglayip zirlamaya yine herkes bana takintili cezami felan kaldirin diye
Kavga çıksın artıkta bir şeye benzesinyoo modlar nasil gözüktügümü felan biliyorlar pek öyle degil. He bu arada özelden aglayip zirlamaya yine herkes bana takintili cezami felan kaldirin diye. tekrarliyorum salya sümük zirlama yine özelden
özelden zirlama yine cezami kaldirin diyeKavga çıksın artıkta bir şeye benzesin
yoo gercegi yazdim. birisi banliyor özelden bana yaziyor acin diye ama sana noluyor yandan havliyorsun iki kisi konusurkenKüçük enişteye bak sen
Hemen tehdit,hakaret![]()
Sen saçma sapan konudan atmıştın. Alakasız bir şeyde. O yüzden yazdım. Haklı olsan yazmam zaten.özelden zirlama yine cezami kaldirin diye
@Keramettin TANRIVERDİben pek kimseyi konulardan atmam ama neyseSen saçma sapan konudan atmıştın. Alakasız bir şeyde. O yüzden yazdım. Haklı olsan yazmam zaten.
Mevzu neTehdit legal mi artık forumda?@Keramettin TANRIVERDİ
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yoo gercegi yazdim. birisi banliyor özelden bana yaziyor acin diye ama sana noluyor yandan havliyorsun iki kisi konusurken
haklisin keske o güzel sözü hatirlayip seninle hic muhatap olmasaydim. onur yalamalarini selcuk yalakaliklarini unutmadik . pek taviz verilmiyor o kücük beyinini bu konular icin bosuna calistirma, daha önemli seylere harcaTaraflı tutumunu bütün forum biliyor
Mod olmasan şu yazdıkların yüzünden ceza alacaktın ama işte modsun sana taviz veriliyor
Bu kadar tavize rağmen hala kendine hakareti hak görüyorsun sana bir şey denmediği halde
Sana küfür etmek istediğini vermek olur güzel bir laf vardır ;
Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye![]()
Mevzu ne