#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musap'ın üslubunu onayladığımı söyleyemem ama şu maçı Muslera'ya yıkmak da bayağı zorlama bence.Terim/Levent (artık hangisi oyuncu değiştiriyorsa),Lemina,Babel,Adem vs. Muslera'dan önce maçı veren bir sürü aktör var.Herifin önüne keklik gibi düştü.Sert vurarak yapıştırdı.Muslera'nın suçu olduğunu düşünmüyorum.

Size göre öyle bana göre farklı

Ben de Terim'in suçu olduğunu düşünmüyorum ama Terim başlığında bir ton saçmalık mevcut tek kelime ettik mi ?

Aynı tarafsızlığı bekliyorum

He yav aydın 1v1 pozisyonda kaleci gol yedi diye hatalı demek hastalıktır en fazla tutmasını filan beklersin de bunun hata olan kısmı ne? O top oraya gelene kadar yeterince hata bulabilirsin taçtan başlayıp, faule, faulden adamını bırakan beke vs sen tüm bunları yok sayıp 1v1 bırakılan kaleciyi sucluyorsan kusura bakma ama hastasındır, sağlıklı dusunemiyorsundur.

Muslerayı gereksiz övengillerden değilim beni bilen bilir bu maç için performansı 10 üstünden 9.
Yediği golü hatalı diyenlere saygı duyarım ama kaleci şanssızlığı yaşadı dünyanın en iyi kalecileri dahi yiyor bacak arası gol.
Bu sezon başından beri iyi muslera ayrıca. Bu maç için muslera başlığının 5 sayfa ilerlemesi çok vicdani değil. Babelin ademin kaçırdığı goller ve yanlış değişiklikler konuşulmalı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yoo gercegi yazdim. birisi banliyor özelden bana yaziyor acin diye ama sana noluyor yandan havliyorsun iki kisi konusurken

Taraflı tutumunu bütün forum biliyor

Mod olmasan şu yazdıkların yüzünden ceza alacaktın ama işte modsun sana taviz veriliyor

Bu kadar tavize rağmen hala kendine hakareti hak görüyorsun sana bir şey denmediği halde

Sana küfür etmek istediğini vermek olur güzel bir laf vardır ;

Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye (y)

Taraflı tutumunu bütün forum biliyor

Mod olmasan şu yazdıkların yüzünden ceza alacaktın ama işte modsun sana taviz veriliyor

Bu kadar tavize rağmen hala kendine hakareti hak görüyorsun sana bir şey denmediği halde

Sana küfür etmek istediğini vermek olur güzel bir laf vardır ;

Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye (y)
haklisin keske o güzel sözü hatirlayip seninle hic muhatap olmasaydim. onur yalamalarini selcuk yalakaliklarini unutmadik . pek taviz verilmiyor o kücük beyinini bu konular icin bosuna calistirma, daha önemli seylere harca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt