#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1582487254867.webp

sezonun oyuncusu ilk haftadan beri belli zaten. NANDO MUSLERA

Bu şampiyonluk Musleraya yazar direk.

10 senelik sözlesme verin

Ekici resmen sıfıra vurmuş topu, vurabileceği en iyi şekilde vurmuş ve top gidebileceği en iyi yere gitmiş ve ona rağmen Nandom lastik gibi uzadı panter gibi uzandı aslanım benim :love: Şu topu çıkarabilecek kaleci çok azdır. Şu top girse maçı 3-2 kaybederdik adım gibi eminim. Muslera bize Allah'ın bir lütfudur kıymetini bilelim.

Bu efsanemize iyi bakalim, nolur sene sonu en gec uzatalim 1 senesi kaldi ( tabi dönmek istemiyorsa uruguaya)

Ekici nın o şutunu her babayiğit kurtarmaz.
Helal Olsun #Panter

En az 35'e kadar bizimle kal.

Muslera ileride iyi bir teknik direktör olacağını düşünüyorum 40 yaşına kadar kalecilik yapsın sonrasında Terim'in yardımcısı olup Terimden sonra ki teknik direktör adayımız olsun adam Kadıköy finalinde bile soğukkanlı kaldı 14-15 sezonu bahsetmeye gerek yok zaten ikinci ülkesi de Türkiye oldu böylesi bir karakterin ileride takımı yönetmesini isterim önemli bir değer umarım Muslera'nın da böyle bir niyeti vardır.
5-6 sene daha çok rahatlıkla oynar mesela yaşantısı düzgün, kendine iyi bakıyor özellikle şu yaşında bile gelişimine devam ediyor. Futbol kariyerini bittirdikten sonra Terimin teknik anlamda iyice pişirmesi gerekiyor bence teknik direktör olarak da iyi işler başarır hırslı, azimli ve örnek bir sporcu kaleci olmasından dolayı oyunun içinde taktik anlamında daha bilgili olacağını düşünüyorum zaten dünya futbolunda kaleciler ve stoperler iyi teknik direktör oluyorlar oyunda genel anlamında arkada kaldıkları için belki bir gün kalecilikteki başarıları gibi teknik direktörlükte de güzel başarılar elde eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt