Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
(K) Kovanin k’si herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene sonunda Terim giderse ben de giderim falan tripleri atmisti dogru muydu bilmem ama giderse beraber gitsinlerkovalera, babası terim gibi kepazelikte her geçen gün ilerliyor.
Saglam bi kalecimiz olsa suan belki 28 puanimiz filan olurdu.Senin gibi kaleciye koyayım.
Rakibin 15 yaşındaki kalecisi kadar bile değilsin.
Ebenin şeyine kadar yolun var.
bok gibi goller yiyorsun önce bertolacci simdide crespo birak artik tamam yeter.
ne taffareli arkadas adam taffarel yasina gelmis halami futbolu ögrenememis yuh yaniAyrıca bu düşüşü Taffarel’e de bağlıyorum. Adam gitti yine başa sardık kaleci konusunda.
Ayrıca bu düşüşü Taffarel’e de bağlıyorum. Adam gitti yine başa sardık kaleci konusunda.
çok çılgınca postlar atılıyorne taffareli arkadas adam taffarel yasina gelmis halami futbolu ögrenememis yuh yani
ne taffareli arkadas adam taffarel yasina gelmis halami futbolu ögrenememis yuh yani
ne taffareli arkadas adam taffarel yasina gelmis halami futbolu ögrenememis yuh yani