#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam baski kuruyoruz sacma sapan bir uzun topu taca atip baskimizi kiriyor ve bunu surekli yapiyor bugunde golden once yapti

eme eme kan kalmadi muslera, tamam iyisin güzelsin ama yeter, ayril artik yoksa ömürlük kalcan bizde kontenjan diye diye delircez.

Yedeğe çekilmeli. Kötü olduğundan değil saçma 8+3 kuralından dolayı.

Vazgecilmez oldugunun dusulmesi inanilmaz. Kalede yabanci kullanmak akil mantik disi. Ligdeki hicbir yerli kaleciden ustun degil, yedekte bekleyen Okan Kocuk dahil.

Kesinlikle yedek olmalı artı kattığı bir şey yok.ayrıca İlk golde faul diye topu bırakıyor ya bu kadar tecrübeli kalecisin ama hakem düdük çalmadan teslim bayrağını çekiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu attığı toplar insanı bıktırıyor. ya başkasına attır ya da kendine çeki düzen ver be birader, zaten deli gibi para kazanıyorsun biraz o kazandığın paranın hakkını ver artık

Yerli oynatma sartlari acisindan anliyorum ancak sacmalayanlarda var..

Bugun, kalemizi Okan korumus olsaydi skor cok farkli olurdu benden soylemesi. Olumsuz acidan. Bu sezon sorun yok, fena da gitmiyor Muslera 🧿. Bu mac icinde en son elestirilecek isimlerden. Belki ikinci golde hani refleks beklenebilirdi dersiniz ama cok yakin mesafeden yapilan yerden bir vurustu. Aklima geldigi icin yazdim bana gore gollerde bir hatasi yoktu. Kurtarsa cok ekstra olurdu evet. Ama bunlari Okan yapardi demezdim, diyemem.

Gecen sezondan cok daha iyi durumda.

Biraz abartı olabilir yorum ama bir de Okan'la deneyelim ne olur ki yani.

Biraz abartı olabilir yorum ama bir de Okan'la deneyelim ne olur ki yani.
Aynen kanka Kazımcan da oynasın Okan da oynasın hatta orta sahada Berkan da oynadımı tamamdır 3 yerliyi tutturduk. Gözünüzü seveyim bu kadar vasata alıştırmayın kendinizi. Galatasaray takımının sol beki Kazımcan kalecisi Okan olur mu Allah rızası için

Aynen kanka Kazımcan da oynasın Okan da oynasın hatta orta sahada Berkan da oynadımı tamamdır 3 yerliyi tutturduk. Gözünüzü seveyim bu kadar vasata alıştırmayın kendinizi. Galatasaray takımının sol beki Kazımcan kalecisi Okan olur mu Allah rızası için
Guzel soyledinde renkdas, Galatasaray takiminin sol acigi Kerem sag acigi Yunus olursa sampiyonlugu ruyamizda goruruz. Oynanan 9 macta goremediysek bu gercegi, Okan hoca sezon sonu gelmeden kovulur bizde sezon sonu is isten gectikten sonra goruruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt