#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pozisyonu tekrar izledim. Bazilariniz takinti hale getirmis maalesef. Oliveira bombos bekliyor ve topu istiyor ayrica pasi almadan soluna bakiyor. Ama iste sag tarafina bakmiyor biri geliyor mu diye. Pasi aldiktan sonra da yavasca hareket edersen topu kaptirirsin. Burada Muslera'yi suclamam herifin gorevi zaten bos pozisyonda pas atmak, sonucta oyunu geriden kurmak gerekiyor bam bum ileri vurmakla top oynanmiyor. Herkes ileri sisir istiyor aldigi toplari ama oyle bir talimati yok teknik ekipten.

golde hatası yok

sergioya attıgı pası herkesse attı mac boyu

sergio 5 metre arkasındakı adama kaptırdı topu

arkasında adam yoktu yani
Millet takinti hale getirmis diyorum iste, her yenilen golde Muslera'yi suclarim diye bekleyen bir tayfa mevcut. Yazik gercekten.

oliveranın etrafında kimse yoktu diğerleriyle karşılaştıramazsın o yüzden
ha yine de orda oyuncu değiştireceğimizi görüp uzun vurması lazım nolur nolmaz diye. ama olivera top almak için oraya kadar geliyosa top geldiğinde de 5 dk beklemesin 1 zahmet.
:tbr:

taraftar özellikle derbi de şu golü görünce ister istemez tabi ki sinirlenir. bence de oliveira hatalı ama zaten şu golün türevlerinden 5-6 tane yiyoruzdur herhalde sezon genelinde. kalede de her sezon değişmeyen tek isim Muslera. Biraz önseziye sahip olabilmeli bence bu kadar güvenmemeli bazen karşısında ki pas isteyen arkadaşa. Bu senaryo çok yaşandı, bu tecrübede ki kaleci biraz hissedebilmeli bizim oyuncuların sıçabileceğini bu tarz maçlarda özellikle

sağa bakarım sola bakarım
oliviyera boşmuş pas atarım
hiç ders almam hep yaparım
hiç uzun vurmam pas atarım

-fışfış muslera

Real Madrid 1 sene 1 sene veriyor yaşlılara
Performans vermeyeni kapının önüne koyuyor
O Real Madrid. O onu yapabilir. Cunku yerini doldurabilecek guce ve paraya sahiptir. Sen oyle yapamazsin 30+ oyunculara cunku kimse imzayi cakmaz o zaman. Bunu idrak edemiyor musunuz?

Bu sezon son sezonu olmalı.. Artık gerçekten bıktırdı. Kornerlerde yıllardır ön arka direği boş bıraktırır. Böyle yedirdiği goller sayısız. 2.golün de baş mimarı kendisi. Her kritik süreçte aynı hatalar. Her bjk maçında aynı kovalıklar. Bunları yapsın diye kazandığı senelik 3.5 milyon euro para. Hakikaten yetti.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Heleki kornerlede gol yedigimiz sol direkten kopiyasini olan kac gol yedik orada adam olsa golmu olur?

Son 2 maçta 6 gol yedik

O 2 maçta Muslera'nın attığı paslar yüzünden rakip atak yapip gol atabildi

Onca yıl tecrübe varken oyunculara böyle pas atıldığı zaman zorlandığını bilmesi gerekiyordu

O yüzden eleştirilmesi son derece doğal ve haklı

Ben pozisyonu tekrar izledim. Bazilariniz takinti hale getirmis maalesef. Oliveira bombos bekliyor ve topu istiyor ayrica pasi almadan soluna bakiyor. Ama iste sag tarafina bakmiyor biri geliyor mu diye. Pasi aldiktan sonra da yavasca hareket edersen topu kaptirirsin. Burada Muslera'yi suclamam herifin gorevi zaten bos pozisyonda pas atmak, sonucta oyunu geriden kurmak gerekiyor bam bum ileri vurmakla top oynanmiyor. Herkes ileri sisir istiyor aldigi toplari ama oyle bir talimati yok teknik ekipten.
Hocam şu noktada size katılmıyorum. Kaptan olarak ve kaleci pozisyonunda o dakikaya kadar kim aksıyor, hata yapıyor bunu net görmüş olması lazım. Hata yapan ve kötü oynayan bir oyuncuya o pası vermemeli.

Maç öncesi de demişti herkes şu rezil pas hatalarını yapma diye. Yok arkadaş bu Muslera dan bundan sonra bir halt olmaz.
Hizmetleri için teşekkür edilmeli artık. Livakoviç gibi daha ucuz ve genç gelecek vaat eden birisi bulunmalı.

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

644a3aeea46860133850d222.jpg

Golde Oliveira suçlu ama Muslera'nın artık o bölgeye pas atmaması lazım. Orada yapılan kaybın telafisi yok. Ayakları da berbat zaten kısa pasla çıkacak durumda değiliz buna uygun oyuncularımız ve organizasyonumuz yok. Sahanda 5-6 tane rakip oyuncu pres yapıyorken kendi sahanda kale önünde pas yapman onlara pozisyona girmeleri için davetiye çıkarıyor. Uzun vur işte geri koşmak zorunda kalsınlar biz onları eksik yakalayalım.

Ekli dosyayı görüntüle 199770

bizden 3 kisi var rakipten 4
gidiyor ortadaki adamlardan birine veriyor
yeter artik.
Havuza top atilmaz hele ki rakip oradayken ve senin oyuncunun sirti dönükse. Senin oyuncun topu sektirir veya baska bi hata yaparsa rakip kaleyle bire bir kaliyor. LÜZUMSUZ risk. Telafisi olmayan bi top kaptirma, resmen al da at demek oluyor. Gecen hafta yaptigi hata da yan tarafa atti, orada nelsson uyumasa pozisyonun kesebilirdi, havuza atildimi dedigim gibi telafisi yok.

utkucanı anladığımız saatlerdeyiz, musleranın bu şekilde yedirdiği kaçıncı gol bu? ts macında da oldu gecen hafta da, geçen sene taylan varken yine aynı goller.

Ekli dosyayı görüntüle 199782
bu ne bok atmasi ya 12 sene atilmis bir tweeti yayinlayip adam hakli demek kadar sacma bir sey gormedim

bilmem kac sene cok iyi kalemizi korudu

adamin yasi 37'ye gelecek yani artik dusuyor gayet dogal olarak

ayaklari hic iyi degildi musleranin hic bir zamanda olmadi fakat futbolda degisti son bi kac senedir meshur oldu daha once bu kadar onemsemiyorlardi.

ki dunku hata nasil musleranin oluyo onuda anlamis degilim

Kimsede uyarmiyo muhtemelen Oli'yi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt