#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yav ezbere yorum yapan olan sensin kardesim benim.

Ekli dosyayı görüntüle 199788

Dogru demisin Apo ve Nelssonu kapatmislar.

Baskiyi kirmak icin oynamak lazim, uzun gonderirsen yine baskiyi davet edersin.

Surda Nelssona verip torreira bosa kalsa veyahut muslera veya boeye verse 2-3 pasla baskiyi kirarsin. Baskiyi kirmanin en onemli silahi bu dur, uzun yollamak degildir.

Gozunu seveyim bi git baska takim izle ya soyle bir soka ugrayacaksin eminim, cok samimi bir tavsiyem sana
Ee bu golü yediğimiz pozisyon mu. Harbiden nelsona atsa iyiymis

Yakininda diyip duruyorsunuz ama yakin ne? en yakin oyuncuyla 10-15 metre mesafe var. Ust duzey takimda oynayan oyuncular icin bu tarlada bos bir alanda pas almakla ayni seye denk gelir. Oliveira kendisinden emin ki topu istiyor yoksa siradan bir oyuncu alip istese o dedigine katilirim. Oliveira topu aldiktan sonra sanirim kimse de uyarmiyor yanina biri kosuyor diye. O da cok rahat takildigi icin farkina varamadi zaten sonra topu kaptirdi gitti gol oldu. Bunun benzerini Real Madrid, Barcelonali oyuncular da yapiyor arada sirada ayni tarz golleri de onlar yediriyor. Bu bize mahsus bir durum degil.
Yakınında oyuncu olmadığı doğru ama bjk nin tuzağı da oydu zaten, sergionun 3 tarafındaki pas yollarının hepsinde bjk oyuncuları vardı muslera ve sergio yu sazan gibi ortalarına çektiler. Muslera o pası atmasına rağmen hatanın çoğu sergioya ait tabi, musleraya geri vermeliydi pası

Golde hata Sergio Oliveira'nın.Çevre kontrolü yapan 1 oyuncu normalde ama hem bu sefer çevre kontrolünü yapmıyo hem de pası ayağına bekliyo.Normal değildi bugün Sergio Oliveira.Okan hocanın veya yönetimin konuşması gerek oyuncuyla..

Golde hata Sergio Oliveira'nın.Çevre kontrolü yapan 1 oyuncu normalde ama hem bu sefer çevre kontrolünü yapmıyo hem de pası ayağına bekliyo.Normal değildi bugün Sergio Oliveira.Okan hocanın veya yönetimin konuşması gerek oyuncuyla..
Konuşmaya gerek yok direk yedeğe yallah diyecek

Muslerayi senin ülkeye göndereceğiz rahat ol
Yav yillardir bu adamin ayaklari iyi degil diyen benim gitip bakabilirsiniz.

O zamanlardada kufur yiyordum yok kalecinin neden ayaklari iyi olucak diye.

Simdi dogrulari konusmak lazimsa hata Olinin, Muslera dogrusunu yapiyo burda ve Oliye oynuyor. Olide Nelssona verseymis iyimis, Cenki ve Gedsonun odak noktasini Oliye cekip Boeyi mesela bos birakabilirmisiniz ki ordan devam edebilirdik. Overload yaratmislar orta sahada.

Nedeni ne onu öğrenmek gerek parasını mı alamıyo yoksa başka 1 şeyler mi var bu öğrenip çözülmeli.Normal değildi dediğim gibi bugün Sergio Oliveira..
Adam ağır hantal çevikliği yok aylardır diyoruz. Bazı maçlarda 3-4 tane diyagonal pas atıyor diye millet eksikliklerini görmüyor

Yav yillardir bu adamin ayaklari iyi degil diyen benim gitip bakabilirsiniz.

O zamanlardada kufur yiyordum yok kalecinin neden ayaklari iyi olucak diye.

Simdi dogrulari konusmak lazimsa hata Olinin, Muslera dogrusunu yapiyo burda ve Oliye oynuyor. Olide Nelssona verseymis iyimis, Cenki ve Gedsonun odak noktasini Oliye cekip Boeyi mesela bos birakabilirmisiniz ki ordan devam edebilirdik. Overload yaratmislar orta sahada.
Yav zaten burda buyuk suclu demiyorum ben ama bardak taştığı için ufacık sey artık batıyor. Ayağını geçtim. Elide iyi değil artık bu arkadasin

Adam ağır hantal çevikliği yok aylardır diyoruz. Bazı maçlarda 3-4 tane diyagonal pas atıyor diye millet eksikliklerini görmüyor
Dünkü oyunu kötü oyuna bağlamayız reis.Dün çok farklıydı Sergio Oliveira.Hakkında düşündüklerimi yazamam ama kısacası Sergio Oliveira dün normal değildi..

Nedeni ne onu öğrenmek gerek parasını mı alamıyo yoksa başka 1 şeyler mi var bu öğrenip çözülmeli.Normal değildi dediğim gibi bugün Sergio Oliveira..
Gevşek işte yapacak birşey yok. Birde penaltı yaptırmaya çalıştı olmadı. Karaktersizlik yaptığı ozaman. O parayı zaten alir

utkucanı anladığımız saatlerdeyiz, musleranın bu şekilde yedirdiği kaçıncı gol bu? ts macında da oldu gecen hafta da, geçen sene taylan varken yine aynı goller.

Ekli dosyayı görüntüle 199782

Bunu bilmiyordum. Böyle düşünen ve izleyip bu karara vermiş bir adamdan bir b.k olmaz bir de scout görevi vermişiz. Muslera’da her futbolcu gibi defosu olan bir isim ancak böyle açıklama yapılacak bir oyuncu da değil zira o tarihten itibaren bize çok şampiyonluk kazandırdı. Ona alternatif bulamamış olmak ve ona bu denli yüklü kontratı vermiş olmak Muslera’nın suçu değil.

Yakınında oyuncu olmadığı doğru ama bjk nin tuzağı da oydu zaten, sergionun 3 tarafındaki pas yollarının hepsinde bjk oyuncuları vardı muslera ve sergio yu sazan gibi ortalarına çektiler. Muslera o pası atmasına rağmen hatanın çoğu sergioya ait tabi, musleraya geri vermeliydi pası
Geri verse ne olacak nelsson apoyu les kargasi gibi kapatmislar oraya basacaklar. Yine secenegin uzun oynamak olacak. Tek yapacagi ya kafadan uzun oynamak yada riske girmemek icin dogrudan apo veya nelssona oynamak ki önceki yedigimiz gollerin kopiyasini yasamamak icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt