#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera kalede güven veriyor abi mesela milli maçlarda kalede volkan olunca ben acaba ne zaman yumurtlayacak diye bekliyorum kalecide güven çok önemli..

Elleri vakum gibi çekiyor topu.

Sektirmeden o topları alışına hastayım.:tiphat:

Ama yeşil forma daha çok yakışıyor kendisine.Bir engel yoksa önünde onu tercih etmeli sürekli.

Reis top sektirmiyor ve çok iyi yer tutuyor bu sezonki maçlarda normalde kalecilerin tutmak için çok çaba sarf edecekleri topları yer tutuşu ve top sektirmeme yeteneği sayesinde çok rahat çıkardı. Bu yeteneğine hastayım :DD

valla helal olsun bu adama takımda tek güvendiğim adam muslera aldığın para helali hoş olsun be muslera

Golde hataliydi ilk pozisyonda auta giden topu tokatladı korner oldu ve gol oldu onun dışında iyiydi.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Golde hataliydi ilk pozisyonda auta giden topu tokatladı korner oldu ve gol oldu onun dışında iyiydi.

Yav he he gol de hataliydi he he.

Belki ondan önceki pozisyonda hataliydi ama golde yapacak birşey yoktu.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

O topu auta bıraksa gol olmayacaktı hataliydi yani.

arkada adam var diye onu tokatladida. bu onun hatasi filan olamaz. her kornerden gol olmuyorki. gökhan zan sap gibi ofsayti bozuyor. aklima gelince sinirleniyorum. meloya çarpip direkten dönen topta bile topa dokunuyor. dokunmasa oda gol.

Öl de öleyim. Forman yeniden satilisa cikarsa eger aliyorum. Net bir sekilde takimin en istikrarli oyuncusu. Serefsiz Demirören sinirlamayi 1 yapsa Muslera kalir. 0 yaparsa ben gider o tüpcünün ...

Süper bir kaleci ama her maç en az 5 dakika yiyor biri ona Galatasaray kalecisi olduğunu hatırlatsın biz vakit geçirmeyiz.

Takimimizdaki en iyi oyuncu, nazar degmesin Muslera olmasa ne olur halimiz bilemiyorum.

ligdeki en gereksiz yabancilarimizdan

rieraya bile daha cok ihtiyacimiz var

semih gokhan baltali savunmada bile top gelmeyebiliyor ligdeki iyi bi takima karsi

~tepetaklak hamzaoglu~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt