Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligdeki en gereksiz yabancilarimizdan
rieraya bile daha cok ihtiyacimiz var
semih gokhan baltali savunmada bile top gelmeyebiliyor ligdeki iyi bi takima karsi
~tepetaklak hamzaoglu~
Eray'ı koyup kaleye Muslera'yı göndermek en iyi hamle olacaktır.![]()
gondermeye gerek yok
yabanci sinirini cozeceksin bu sene aptallik etmeden gecen sene gibi
musleraninda sozlesmeyi uzatabilirsin kotu hissetmez adam
ama bu sene fazla kullanmazsin ligde
~tepetaklak hamzaoglu~
Kardeşim takım bu haldeyken savunmadaki tek sigortamız Muslera... Dün akşamki oyunundan sonra Drogba'yı oynatmam daha iyi... Türkiye'nin en iyi iki forveti elimizde diyoruz ama ikisi de etkisiz şu sıralar...
etkisizde napalim akhisara karsi drogbasizmi cikcan?
bence muslerasis cikmak daha mantikli
semih balta oldumu topun orta sahaya gelmesi 8 dakika suruyor
bu hesapla mac basina 5
atak yapabiliyorsun
~tepetaklak hamzaoglu~
Adamın hası Farfan'dan frikik golü yedi dün.Frikiklerde eksiği var sanırım son zamanlarda milli maçlarda çoğaldı bu goller![]()
Bildiğim kadarıyla Muslera 4 kez frikikten gol yemiştir kariyeri boyunca.Genelde milli maçlarda yemesi de enteresandır.
İtalya Ligi'nde yeni efsanemiz Sneijder,
Konfederasyon Kupası'nda İtalyan Diamanti,
Hazırlık maçında Japon Honda,
D.Kup.elemelerinde Perulu Farfan
Böyle mükemmel bir kalecinin frikik golü yemesi bana enteresan geliyor.Şu ana kadar bizde böyle bir gol yemedi.Umarım yemez.Çünkü en çok zoruma giden gol frikik golü yememiz
(NOT: Geçen sene Alex'in Süper Kupa finalinde attığı golü frikikten asymıyorum.Çünkü adam çaprazdan orta şut karışımı birşey yaptı.Muslera bile anlamadı bu adam neyin kafasını yaşadı diye)
Bildiğim kadarıyla Muslera 4 kez frikikten gol yemiştir kariyeri boyunca.Genelde milli maçlarda yemesi de enteresandır.
İtalya Ligi'nde yeni efsanemiz Sneijder,
Konfederasyon Kupası'nda İtalyan Diamanti,
Hazırlık maçında Japon Honda,
D.Kup.elemelerinde Perulu Farfan
Böyle mükemmel bir kalecinin frikik golü yemesi bana enteresan geliyor.Şu ana kadar bizde böyle bir gol yemedi.Umarım yemez.Çünkü en çok zoruma giden gol frikik golü yememiz
(NOT: Geçen sene Alex'in Süper Kupa finalinde attığı golü frikikten asymıyorum.Çünkü adam çaprazdan orta şut karışımı birşey yaptı.Muslera bile anlamadı bu adam neyin kafasını yaşadı diye)

Allah sana sakatlık bela vermesin yoksa halimiz harap