#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera.
Sen Muhteşem bir Detaysın !!! Köse yanaklarına kurban laannn

Barça için messi neyse bizim içinde muslera odur.

:D

29c9025c01c4c5042dae566cf52c973d.jpg

Geldiği sezonda izlediğim andan itibaren dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri bizim dediğim bu adamı çok seviyorum. Yabancı sınırı varken kalede kullanmayalım diyenler varken de 1 yabancı hakkım olsa o hakkı Muslera ile kullanırım demiştim. Bu adam geçen sene bir ara sallandı diye çok eleştirildi. 5 sezonda 4.5 sezon muhteşem oynayan adam 3-5 maçla asılmaya çalışıldı.

Copa Americaya gitmiştim bize gelmeden evvel, ama transferin kesinleşince takip ettik seni. Gece geç saatler izledik ilk kez Uruguay formasıyla. Sonra ise geldin tarih yazdın... Bizim için gelmiş geçmiş en iyi kaleci oldun, çok şükür bizimlesin. Yüzümüzdeki tebessümsün, yaşayan efsane Nando!

Hala transfer ettigimiz dönemi hatirliyorum. Cana gidecek diye üzülüyordum acikcasi.:D

Copa Americaya gitmiştim bize gelmeden evvel, ama transferin kesinleşince takip ettik seni. Gece geç saatler izledik ilk kez Uruguay formasıyla. Sonra ise geldin tarih yazdın... Bizim için gelmiş geçmiş en iyi kaleci oldun, çok şükür bizimlesin. Yüzümüzdeki tebessümsün, yaşayan efsane Nando!

he ya ne günlerdi. Hatta o sene sampiyon olmamismiydi (o arjantin efso maci vardi Nandonun)

Burada Muslera'yı satalım Onur'u alalım deyip bunu delicesine savunan her boku bildiğini sanan bir zat vardı. Şutlandı da kurtulduk.

Burada Muslera'yı satalım Onur'u alalım deyip bunu delicesine savunan her boku bildiğini sanan bir zat vardı. Şutlandı da kurtulduk.

Hadi onda yabancı sınırı vardı , yazın Muslera satılsın o parayla daha ucuz birini alalım diyen değişik insanlar da vardı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aydin ip banli olmasaydi neler yazardi Nando reyize merak ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
.....

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu adamın heykelini dikmemiz lazım. yıllardır kazandırdığı kupanın, maçın ve paranın haddi hesabı yok. muslera satılsın diyenlere leo franco, robinson zapata videoları izleterek işkence etmek lazım. rakiplere bakıp kendi kalecilerine ettikleri küfürleri işitince ne kadar şanslı olduğumuzu düşünmeden edemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt